Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julietta25l

co można założyć do szmizjerki czy może być taki żakiecik

Polecane posty

Gość julietta25l

wcześniej pytałam o leginsy i zgodnie z waszą poradą po długich poszukiwaniach dostałam teraz mam pytanie czy na wierzch mogę nosić żakiecik ponieważ rano jest trochę zimno jak wychodzę domu i w krótkim rękawku bym zmarzła a szybko się przeziębiam i co jeszcze można nosić do takiego ciuszka http://images42.fotosik.pl/114/d01896e1aa5d469e.jpg http://images41.fotosik.pl/197/580c866f838ff9ff.jpg

Gość 190SW
Szmiozjerka + krótki żakiet... Wg mnie beznadziejne połączenie. Wygląda to wieśniacko i niechlujnie. Załoz coś dłuzszego.

Gość *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
190SW dlaczego uważasz ze wieśniacko przecież gdyby to podzielić i byłaby to spódniczka i bluzka to żakiecik dużo osób nosi a tu jest wszystko połączone w jedno co za różnica

Gość julietta21l

Gość chyba coś czarnego
ja bym czarny sweterek wybrała do tego jakies korale albo apaszke a jakie buty??

Gość julietta21l
no te co mam na sobie

Gość chyba coś czarnego
hehe ok :) ja bym była za czarnym sweterkiem :)

Gość chyba coś czarnego
noo leginsy troche katastrofa ;/ teraz fajne sa takie naciagniete troche na stope ja tak nosze jeśli chodzi o zakiet to jestem na NIE

Gość julietta21l
leginsy poradziły mi tu dziewczyny na kaffe bo miałam za kolana z koronka i kazały mi kupić długie wiec kupiłam

Gość chyba coś czarnego
a da rade naciagnąć je tak jak ja mam ?? dlatego zdjęcie wkleiłam ;)

Gość julietta21l
hmm nie próbowałam ale chyba nie chociaż jakbym się uparła spróbuję chociaż wydaje mi sie ze tak jak ty masz to na pewno nie wyjdzie

Gość dzadzudzi
prosze cie, tylko nie zestaw nr 2.... jest tragiczny! po 1- ten sweter nie pasuje do tej szmizjerki po 2- buty eleganckie nie pasuja do luzackiej calosci moim zdaniem ten jasny zakiet jest ok:)

Gość dzadzudzi
skoro szmizjerka jest dla ciebie za krotka, zeby nosic ja jako sukienke, to ja bym ja zakladala tez do dzinsow, albo jakichs innych pasujacych spodni :)

Gość dzadzudzi
z ta biala bluzka pod spodem tez jest ok ;)

Gość julietta25l
spokojnie nie wpadłabym na to żeby wyjść na ulicę w zestawie drugim chodziło mi o to żeby pokazać jakie jeszcze buty mogę założyć a nie zdjęłam swetra bo tylko buty zmieniałam zestaw 3 też mi się wydaje oki tylko rano jest zimno jak idę do pracy i boje się ze w tym zestawie zmarznę hmm mówisz dżinsy a jakie by tu pasowały

Gość dsssd
Ja bym nosiła tę tunikę do spodni, a nie do leginsów, bo wyglądasz jak przebieraniec. Bluzka z długim rękawem pod spodem ujdzie. Z zielonym sweterkiem najgorzej.

Gość dsdddd
Zrób jakieś fotki w spodniach, to zobaczymy jak to sie komponuje razem.

Gość dzadzudzi
moim zdaniem pasowalyby kazde proste dzinsy, bez zadnych cekinow czy zdobien. musialabys przymierzyc i zobaczyc jak to wyglada, jak sie w tym czujesz. najlepiej daj fotke w takim zestawie ;)

Gość chyba coś czarnego
Zestaw numer 3 bardzo mi się podoba :) ta biała bluzka wygląda bardzo fajnie

Gość moim skromnym ...
zdaniem zestaw nr 3 chyba najlepszy, chociaz tak jak ktos wczesniej napisal buty troche za eleganckie (bardziej pasowalyby wg mnie balerinki typu trampki, znaczy sie sportowe bardziej), albo poprostu z gladkiego czarnego materialu np cos takiego http://allegro.pl/item745438003_sportowe_baletki_oxy_s_guziczek_r36.html co do bluzki to wlozylabym tez pod spod czarna (bo sama tak robie i fajnie wyglada) wg. mnie na jeansach tez bedzie dobrze wygladac (ew. zainwestuj w takie jeansowe getry bo nie dosc ze wygladaja jak bardzo dobrze dopasowane rurki to jeszcze sa specjalnie stworzone do roznych tunik, szmizjerek i dlugich swetrow) co do gory to tego co zalozyc na szmizjerke to wybralabym chyba cos czarnego w bardziej prostym, sportowo- wojskowym stylu, tzn jak dla mnie ani sweter ani zakiet za bardzo nie pasuja (chyba ze zakiet bylby ciemny i bardzie wlasnie prosty), ew zawsze mozna zalozyc cienki plaszczyk, wtedy bedzie widac tylko go i leginsy :)