Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa mama Andresito

Co bawi wasze dzidziusie? 1sze usmiechy...

Polecane posty

Witam wszystkie szczesliwe Mamy! Takie pytanko: co bawicie sie z waszymi skarbami? Moj 1,5 miesieczny synek zaczal rozdawac swoje pierwsze usmiechy...najpiekniejsze...usmiecha sie jak go laskoczemy po brodce albo wyglupiamy sie z gumowymi kaczuszkami...Co najbardziej bawi wasze maluchy? pozdrowionka:)

tez martwilam sie ze nie mam w co sie bawic z synkiem , teraz wiem ze dla takiego malucha np mata eukacyjna jest bardzo fajna , macha raczkami, patrzy na wiele kolorkow, a to spora aktywnosc dla takiego malca :) mysle ze to co robisz to odpowiednia forma zabawy , taki maluszek jeszcze wiecej spi , wykozystaj wolny czas :) jak podrosci zacznie chodzic ,czasue bedzie ci brakowalo ;) gratuluje maluszka i Pozdrawiam

Dzieki,super pomysl! Andresik uwielbia jak mu sie przesuwa przed oczami kolorowe zabawki i przedmioty, najbardziej lubi wujka ktory zawsze nosi czerwona czapke:) wiec na pewno mu sie spodoba! hehe,wyobrazam sobie ile roboty przy takim ruchliwym dzieciaczku...ale tez ile radosci! pozdrawiam Was oboje :)

mój ma 2 miesiące i lubi głaskanie pod brodą i całowanie po gołym brzuchu czasem nawet zarechocze w głos:-) Eh, nie wiedziałam że tak bardzo można zwariować na czyimś punkcie...

Gość szczesliwa mamo tego
jak ??? Andresito ??? sie wez nie zesraj zaraz. Czy wam kurwa mozg sie lasuje ,jak sie dupa spruje? Chore jestescie. Debilne mamuski😡

Gość dresik
Twoje dziecko jest dresem???

Gość mama malego Danielka
Moj synus jutro skonczy 6 tygodni i juz zaczyna sie smiac coraz czesciej. Narazie tak naprawde nie wiem co go smieszy, ale czasto sie usmiecha jak do niego mowie, smieje sie, a najbardziej kiedy go caluje w policzek tak po kilka razy pod rzad i zaczynam sie smiac albo smiesznie do niego mowic lub gdy glaszcze go po policzku :) I tez nie spodziewalam sie, ze az tak strasznie mozna kogos kochac, ale na punkcie naszego synka oboje dostalismy krecka :)

Gość mama tanczacej oli
moja mala ma 15 miesiecy, i jak tylko uslyszy musyke tanczy, kreci pupcia raczki do gory, robi wszedzie furore, jest taka slodka wszyscy sie nia zachwycaja

Moj synus ma trzy miesiace i uwielbia kiedy smiesznie do niego mowie zmieniajac ton glosu, kiedy caluje go w brudke i w szyjke to az piszczy :) . Ucze go powtarzac za soba samogoglosek np gy , ky oraz spolglosek y, o , i. hehehe tak zeby sie juz uczyl :) Tez nie wiedzialam ze mozna tak zwariowac na punkcie takiego malego szkraba ❤️ kocham go najbardziej na swiecie , nigdy bym nie przypuszczala ze mozna kogos az tak bardzo kochac . ❤️ ❤️ ❤️