Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mam do was pytanie ...

KTO LUBI BĄDŹ NIE LUBI NATASZY URBAŃSKIEJ ????????

Polecane posty

Gość a mam do was pytanie ...

i dlaczego?

Gość fedwq
nie lubię fałszywa gnida.do tego zwykła kur... odbiła faceta.Zonatego i dzieciatego

Gość lubię-symaptyczna i ładna

Gość chyba tooooo
Ludzi to bardziej denerwuje to, że brak jej talentu.. a pcha się, a na się za super itp.. ani aktorka, ani piosenkarka, no jakas tam tancerka/\\

nie wiem czemu,ale po prostu jak tylko na nia spojrze,to rzygac mi sie chce:) te jej wszystkie niewypaly,ta proba zrobienia kariery na sile,a to plagiat piosenki,a to "ona nigdy nie spiewala", "ona nigdy nie tanczyla" - jest nieszczera klamczucha...i jeszcze przy tych klamstwach rozsiewa te usmiechy.............................

Gość kaktuska
ona wydaje mi sie jakaś nie fajna, taka przemądrzała, ma się za nie wiadomo co, nie wiem, może się mylę,ale takie odnoszę wrażenie.

Gość lshdh3pi
zazdrosne paszczury z was - większośc albo pryszczata, albo krzywe zęby, albo wielkie nochale, krzywe nogi, albo grube dupska, wielkie wzrosty, hehehe zazdrośnice możecie się tylko pozłościć i wypluć jad ale żadna się do niej nie umywa i wystarczy że ona by się usmiechneła do faceta którejś z wast o ten by was posłał na drzewo taka prawda

Gość swędzi mnie twarz
ja jej nie lubie bo jest ładna i uzdolniona w przeciwienstwie do mnie :classic_cool:

Gość jacobs
jest świetna.bardzo ją lubię.profesjonalistka.śliczna,miła,zgrabna utalentowana,A co nas obchodzi z kim sypia?Jej lóżka nie pokazują w tv

nie wiem, kto to jest Natasza Urbańska pewnie jakaś show gwiazda tańcząca, śpiewająca czy inna nie ogladam, nie znam

Gość bardzo jej nie lubie
ja bardzo nie lubie Nataszy

Gość to sie nie wypowiadaj
ewo33:O janie wiem jak ludzie moga nie widziec jej gry, jest sztuczna.

Gość Ciemnooka Panna
Nie znosze jej, Wszystkie powody juz podalyscie i sie pod nimi podpisuje. Zle jej z oczu patrzy.

Gość kurczak4333
e tak ja wszyscy niby nie lubią , ale smsów miala najwięcej - to więc kto na nią głosował jak nie ludzie.

Gość kto głosował
narzeczony :D

Gość so whatttt
Głupia pinda,udaje amatorkę! Zakłamana idiotka!

Gość HH
Natasza jest bardzo nieszczera. Mam dokładnie tak samo jak na nią patrze to widzę jaka jest falszywa od razu mnie odpycha, dziwne ale prawdziwe. Nie wiem kto na nia glosuje jakies malolaty ale nie wygra tanca ; )

Gość ale dlaczego nieszczera
??? Nie rozumiem :) Nawet ją lubię, jest ładna a poza tym widać,że bardzo ambitna i pracowita. Uważam,że są gorsze "gwiazdy" od niej. Ona coś robi ze swoim życiem,haruje i próbuje wszystkiego .. Myślę,że do tego potrzeba dużo siły bo nie zawsze jest lekko ;-)

Gość cvyjbiu
wiecie telewizja to telwizja tam kazdy musi na jakis sposob grac ;/ Nie wiem ja tam nie odczulam, zeby byla jakas zaklamana , wydaje sie byc sympatyczna kobieta :) i jakby nie bylo jest bardzo ladna :) Nie slyszlam jak spiewa, nie widzilam jak gra w teatrze, ale widzilam jak tanczy, i wydaje mi sie, ze na parkiecie spisuje sie najlepiej ... sklada sie na to jej wyglad i umiejetnosci taneczne, moim zdaniem powinna wygrac, pewnie ebdzie rywalizowac z mucha, ale muche przestalam lubic ... zrobila sie taka-co to nie ona ;] ;/ z reszta mucha chwilami jest koslawa w tancu ;/ wyladniec, mzoe wyladniala, no z figury bo twarz sie nei zmienila, ale i tak jakos nic specjalnego, Natasza ladniejsza i fajniejsza :)

Gość ghju
podpisuję się pod postem powyżej

Gość coffee coffee
„Wróżby – sprawdzone sposoby na odkrywanie tajemnic swojej przyszłości” Małgorzata Frankowska E-book o wróżbach. 100 stron. Format PDF (możliwy tez inny). 25 zł. Karty,plansze,ilustracje, dokładne opisy kilkunastu sposobów wróżenia. Lekki dotyk magii i dobra zabawa. Najciekawsza pozycja wśród dotychczas dostępnych. Zamówienia należy kierować na adres mejlowy : ad_intra@wp.pl

Gość ghju
Urbańska jest dużo bardziej skromna od Muchy. Przyznajcie sami, Ania Mucha kiedyś była inna a teraz już taka "gwiazda" z niej sztuczna i troszkę za dużo szpanuje (kiedyś wydawała mi się swojska babka,nadal ją lubię ale to już nie to. Śmieszą mnie te wszystkie pseudo gwiazdki taki lans i nic poza tym. Urbańska jest bardziej normalna praca w buffo, rodzina, dziecko... i co najważniejsze jest ( moim skromnym zdaniem oczywiście) NATURALNA. Chyba ostatnio w Gali była, ot taka sobie normalna kobitka, mogłaby być moją sąsiadką tyle tylko,że ładna :-)

Gość gość...
Lubiłam ją, ale zmieniłam zdanie. Myślałam, że to kobieta z klasą, teraz wiem, że z klasą to ona miała coś wspólnego w podstawówce i nic pozatym. Kobieta z klasą staje do konkurencji z równym sobie a nie z początkującymi!! Poprostu zawiodłam się na niej niesamowicie! Nie sądziłam, że TzG to dla niej pole do popisu. Zgrywa anielicę, a tak naprawdę, chełpi się pochwałami jurorów, punktami, aprobatą widzów nie zważając na pozbawienie szans pozostałych. Napuszona indyca!!

Gość gbhko
z tego co wiem, to tancem zajmowala sie (ale chyba nie jakos zawodowo) a to nie byl taniec towarzyski, wiec tego tanca uczy sie w programie . Jest dobrze rozciagnieta i ma swietna postawe :) ale wiec nie nazywajcie jej klamczucha. Poza tym przeciez sama sie nei wprosila do programu, ktos ja tam zaprosil :) a skorozaprosil to postanowila , sprobowac czegos nowego i sie zgodzila :) przeciez po to ja zaproszono, wiec gdyby naprawde tak jak piszecie zajmowal sie tancem, to napewno by jej tam nikt nie zaprosil. A mucha ojjj zrobila sie straszna... taka ochh ahhh bo nie wiem, moze dlatego ze w tym pleyboju wystapila, i ze schudla, i slyszy teraz wiecej komplementow, cos sie jej w glowe stalo i juz . No i natasza ladna nawet jak jest pomalowana i uczesana to wyglada tak swiezo i naturalnie :) bez makijazu tez jej slicznie, mala roznica w sumie :)

ktos tu napisal,ze jest gwiazda - dla MNIE TO ZADNA gwiazda,bo niby co ona takiego zrobila? tanczyla na lodzie,spiewala na posacie,a teraz tanczy w tvn-ie. I chyba tyle. No,moze jeszcze gra w teatrze swojego meza. I w reklamie szamponu:) Gwiada to Janda,Gajos,Konrad,Linda.Rodowicz,Olbrychski i wiele innych osob,ktoer cos osiagnely w zyciu. Grali w dobrych filmach,ich piosenki to szlagiery,a nie wystepowali w wielkich show.