Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina912478

a moze kocha ?

Polecane posty

Gość paulina912478

jak to mozliwe, ze 30 letni meżczyzna nie ma odwagi ? klasy? by zakonczyc układ na ktorym tak b a r d z o zalezało mu przez ponad rok. Przez tyle czasu zdobywal, zwodzil mnie za nos, pisał tak pieknie.. jak bardzo marzy o mnie, jak bardzo mnie pragnie... a dzis gdy po konflikcie ktory posrednio zostal sprowokowany przez jego osobe - ja probuje wyciaganac do niego reke, chce nawiazac z nim kontakt by dowiedziec sie na czym wlasciwie stoje... zostaje ingorowana. czy to tak wiele powiedziec komus ze bylo milo ale skonczylo sie? mysle, ze taki wiek juz do czegos zobowiazuje- przynajmniej do wyjasnienia kilku kwestii

Gość czegos tu nie rozumie
facet cie olał a ty zatytulowalas topik : a moze kocha dziwne ...

Gość paulina912478
ale jak tak mozna ? z dnia na dzien kogos olac ?

Gość paulina912478
własnie tego nie potrafie zrozumiec ...

Gość SzybkI
Chcesz szybko i łatwo zarobic? www.pieniadze.bloog.pl

Gość paulina912478
zrobie tak jak piszesz zignoruje i zaczekam... choc mysle ze piszac dzis do niego zdazylam juz zrobic z siebie idiotke :( ale oleje go i zaczekam zobaczymy, czy to zadziała..

Gość SzybkI
Jak zarobic w sieci ?!!!!!!!!!!!!!! www.pieniadze.bloog.pl

Gość paulina912478
zapytałam czy cisza oznacza to, ze juz mnie nie chce gdy nie zaregował.. pod koniec dnia napisalam ze zrozumialam i przeprosilam go za zawracanie głowy.

Gość paulina912478
chcialabym tylko zeby mi wyjasnil o co chodzi czemu z dnia na dzien stalam sie dla niego tredowata nieznosze gdy ktos chowa glowe w piasek

Gość paulina912478
nie bylismy razem. tego układu nie mozna nazwac zwiazkiem aczkolwiek przez dosc dlugo okres robil wszystko zebym myslala ze 'uda nam sie'... ja wierzylam. a on zwodzil mnie za nos. tylko teraz nie rozumiem w jakim celu? i wyobraz sobie ze ja mam 25 lat i czuje ze cofam sie w rozwoju bo sama niedowierzam ze wypisuje tu takie farmazony :(( a on ma 30 lat.