Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lussy

jak odbić chłopaka?

Polecane posty

Gość lussy

Wiem temat już był. Wiem, że uważacie, że to podłe, ale.. co zrobić żeby wybrał mnie? Z nią jest od około roku - podobno to długo wtedy ma się szansem by okazać mu więcej zainteresowania. mamy po 16lat, chodzimy razem do klasy, ona jest w innej szkole. On.. okazuje mi zainteresowanie, wie ze kiedys mi sie podobał, przytula mnie, zaczepia, bawi sie moimi wlosami.. Jednym slowem zalezy mi na nim, a z tego co slyszalm ich relacje nie sa zbyt scisle.. chyba ze poprostu dbaja o swoja prywatnosc-choc nie sadze. Moje pytanie jest skierowane bardziej pod to jak dac mu do zrozumienia ze bardziej do siebie pasujemy i abym wkoncu mogla zrobic jakis krok bez osmieszenia sie .. bo on moze wszytko.., a ja nie bo on ma dziewczyne. eh...

Wiesz co ja bym na twoim miejscu nie wtrącała się mi.ędzy wódkę a zakąskę, bo może być tak , że tobą siębawi, flirtuje, dowartościowuje swoję "męskość", a tak naprawdę chce być z tamtą i wyjdzie albo ta, że się odsunie od ciebie jak dasz mu jakiś znak że ci zależy, albo narobi ci siary przed innymi ze szkoły

Gość może to byłam ja
może znajdź sobie innyobiekt westchnień?jeśli coś do siebie czujecie naprawde to się kiedyś zejdxiecie, a teraz czas na nabieranie doświadczenia, a nie wzdychanie do nieosiągalnego

Gość zenada dzisiaj zenada
jak odbic chlopaka? ty sobie lepiej odbij glowke o sciane i nie wpieprzaj sie w zwiazki...... co za ludzie.....