Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca męza 23

moj typ faceta

Polecane posty

Gość szukająca męza 23
swoją drogą czy 30 letni facet będzie chcial 23 latke ?? moze to ja za wysoko sie mierze ? moze nie mam szans :(

Gość bv4
swoją drogą czy 30 letni facet będzie chcial 23 latke ?? Jestem prawiczkiem i nie interesuje mnie laski w moim wieku. 1. SA zwykle zajete 2. Nie sa dziewicami Dlatego 23 latka ma szanse .wieksze niz 30 latka

Gość 4353443
srednia wieku wychodzenia za maz dla kobiet to 26 lat , a dla mezczyzna na pewwno pozniej .

Gość szukająca męza 23
strasznie szybko =: ja nie chce sie juz bawić, nie chce szaleć, czuje sie na tyle poważną i dojrzalą osobą ze moge juz stworzyc prawdziwy związek oparty na milosci , zaufaniu. Czuje ze jestem gotowa na to. Tylko szukam tego drugiego człowieka z ktorym mogloby mi sie udac cos takiego stowrzyć. Mam juz dosc tych szczeniackich związkow. Nie chce być zabawką, chce zeby zaopiekowal sie mną ktoś poważny, ktoś komu moglabym zaufac :( nawet jesli mialabym czekac bardzo dlugo to będe czekac :D

Gość szukająca męza 23
bo ja tęsknie za takim czlowiekiem ale wierze w to ze kiedyś go znajde :D

Gość szukająca męza 23
na czatach nie nie, ja juz tam od dwoch lat siedze i przeswietlilam go na wylot :) znam stalych bywalcow i powiem wam ze tam nie da sie znalesc kogos normalnego. Moze malenkie wyjątki ktore potwierdzają regule ale wiekszosc to szkoda gadac. Zero szacunku do kobiet, zero kultury itp. Zdecydowanie odpada takie miejsce myslalam ze moze tutaj :D no ale widze ze chyba tez nie bardzo

Gość bv4
najlepiej jesli dziewczyna byłaby dziewicą , ale nie jest to konieczne ..

Gość cep
wiek około 30 lat brunet, 180-185 cm wzrostu lekki zarost, bużka meska troszke okrągla klatka meska zadbana raczej bez wloskow nogi nie chude, owlosione sympatyczny wyraz twarzy, romantyczny ale nie ciotowaty musi miec cos do powedzenia dbający o rodzine, kochający ją ponad zycie, mający ustabilizowaną sytacje materialną i tyle tylko tyle ?? :) :D a nie da się więcej :D

Gość trasznie szybko
nie podobaja mi się dwie rzeczy ; 1 - to ,że szukasz - nie szukaj bo im bardziej i usilniej będziesz szukać to nie znajdziesz - jak gonisz za miłością ona przed Toba ucieka , a poza tym jeśli tak bardzo chcesz znaleźć to możesz popełnic poważny błąd bo nie zakochasz sie w facecie a w wyidealizowanym jego obrazie , bądź dopasujesz sobie w wyobraźni faceta do swoich oczekiwań a później rzeczywistość może Cie przerosnąć= pozwól niech miłość Cie sama znajdzie - kiedy przyjdzie na to pora. 2- szukasz kogoś kto się Toba zaopiekuje? A potrzebujesz opieki? Jesli tak - to bardziej potrzebujesz ojca nie partnera... Skoro do tej pory nie znalazłaś tego wymarzonego najwidoczniej jeszcze nie czas i pora - cierpliwości , nic na sile, wyluzuj - a na przyszłość nie stawiaj sobie takich wymagań - milosc moze Cie dosiegnąć w kazdym momencie i w nosie bedzie miala te Twoje wytyczne ...

Gość szukająca męza 23
ja cale zycie marze o wysokim brunecie, taki jest moj typ faceta i nic na to nie poradze :) ja wiem ze w nikim innym nie potrafilabym sie zakochac chociaz nie wiem co, wiem bo sama kiedys mialam kogos kto byl zupelnie inny niz ten z opisu. Blondyn , sredniej wielkosci mało meski. Byl bardzo dobry kochany, czuly, troskliwy ale nie mial tego czegos, byl dla mnie nudny, męczylam sie z nim. Myslalam ze milosc sama przyjdzie, bo on tak mi wpierał, mowil ze trzeba troche poczekac, ja czekalam ... i sie nie doczekalam :( kazdy ma swoj typ, kazdemu podoba sie cos innego :) wiem ze uroda nie jest najwazniejsza ale to ona sprawia ze jeden nam sie podoba bardziej drugi mniej :) ja nie pisze ze facet musi byc przystojny. Musi byc poprostu męski :) a dla mnie męskosc znaczy sila, solidna postawa itp :)

Gość ale ty glupia jestes
:o

Gość jak powazny facet przeczyta te
wypociny to cie wysmieje:o

Gość starsznie szybko...
i już sama powyższa wypowiedz dowodzi ,że nie jesteś wystarczająco dojrzała . Z zakładaniem rodziny poczekaj jeszcze trochę , ze stałym związkiem też bo może być krzywdzący dla Ciebie lub drugiej osoby.

Gość strasznie szybko
nigdy nie mów nigdy... Chciała bym Cie spytac o ideał faceta za 1-5-10 lat i zobaczyc ten ideał u Twego boku;-) Powodzenia

Gość goncia
w sumie mam podobny gust tyle ze ja juz swoj ideał znalazłam ale on mnie nie zauwaza