Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca męza 23

moj typ faceta

Polecane posty

Gość szukająca męza 23

wiek około 30 lat brunet, 180-185 cm wzrostu lekki zarost, bużka meska troszke okrągla klatka meska zadbana raczej bez wloskow nogi nie chude, owlosione sympatyczny wyraz twarzy, romantyczny ale nie ciotowaty musi miec cos do powedzenia dbający o rodzine, kochający ją ponad zycie, mający ustabilizowaną sytacje materialną i tyle :) a teraz podobni faceci powiedzcie mi gdzieście sie schowali :D

Gość szukająca męza 23
ladaco zjezdzaj, nie kwalifikujesz sie nawet na bycie moim psem :)

Gość martynoska_23
ehh kochana będziesz szwracała uwage tylko na mężczyzn odpowiadających twojemu ideałowi to bedziesz szukała do końca i życia i nie znajdziesz gwarantuje...

Gość rsrseses
taaa i min. 5 przeleconych panienek. to juz wole mlodszego a nie jakiegos lajdaka, kawlaera ok. 30, tacy najgorsi. ale moze bedziecie sibie warci...

Gość blim
to opis mojego męża :)...tylko ze ma 34 lata :)

o kurcze to prawie o mnie....no kilka małych szczegółów nie pasuje... zgłosiłbym sie ale nie wiem co na to moja zona...;-) a co masz sama do zaoferowania? facetów normanych wolnych okolo 30 NIE MA!!!!!!

Gość szukająca męza 23
ja mam 23 latka szatynka , 170 cm wzrostu 53 kg wagi sympatyczny wyraz twarzy, pogodne i mile usposobienie romantyczna, dbająca o rodzine nie latawica, nie puszczalska szuka tego jedynego :D

Gość szukająca męza 23
szukam takich koło 30stki bo tacy są juz ustablizowani emcjonalnie juz sie wyszaleli a teraz chcą zalozyc wlasną rodzinke i wiesc spokojne zycie u boku kochającej zony :)

o, opisałaś mojego faceta :) Do tego lubi takie same sporty ekstremalne jak ja i całokształtem swojego zachowania okazuje mi to, że jestem dla niego najważniejsza. Jak trafisz na takiego, jak mój, to gratuluję! :) Życzę szczęścia w poszukiwaniach! :) I jeszcze ma dużego penisa... :D

Gość ham ster
a jakie masz wyksztalcenie? i masz ustabilizowana sytuacje materialna? czy liczysz ze ten facet wszystko da?

Gość szukająca męza 23
ja skonczylam studia licencjackie, mam stalą prace. Nie licze na pomoc materialną :D wszystko co jest mi niezbędne do zycia posiadam :D a teraz szukam tego najwazniejszego. Widze ze wiekszosc chlopakow ma pstro w glowie i mysli tylko o jednym. Ja nie chce sie bawic, chce wiesc powazne zycie u boku powaznego czlowieka, ktory zadba o mnie ( napewno nie w sensie materialnym) i sie mną zaopiekuje :D

Gość zostaniesz stara panną

Gość pav
zgadzam sie z tym ze nie ma takiego faceta wolnego kolo 30:o zwlaszcza jesli ma byc normalny:P a jesli sie juz jakis trafi to albo w ogole nie mysli o stałym zwiazku albo moze przebierac w kandydatkach:classic_cool:

Gość szukająca męza 23
napewno są, tylko moze są zajęci pracą itp :) wierze w to mocno :D:D

Gość pav
wierzyć możesz;) ale nie wiem czy z tej wiary coś wyniknie:o

Gość sdfghjklkfdsdfghjk
brunet, 180-185 cm wzrostu lekki zarost, bużka meska troszke okrągla klatka meska zadbana raczej bez wloskow nogi nie chude, owlosione sympatyczny wyraz twarzy, ------------------ widać że wygląd to dla ciebie podstawa romantyczny ale nie ciotowaty musi miec cos do powedzenia ------------------ no ba, jak już go omotasz to lepiej żeby był kontaktowy niż mruk :) no i romantyk, romantycy są wierni i żyja złudzeniami dbający o rodzine, kochający ją ponad zycie, -------------- o to to, żeby cię nie porzucił z dwójka dzieci jak będziesz miała 35 :) mający ustabilizowaną sytacje materialną ------------- wygląd i charakter ważny ale i pieniądze nie zawadzą :) jakby ci sie kiedyś odechciało pracowac to przejdziesz na jego utrzymanie POWODZENIA :P

twoja "oferta" przyznaje jest niezła ;) dobrze kombinujesz, tylko obawiam sie ze z tą trzydziestką bedzie cieżko, myslę ze w kręgu rówiesników powinnas poszukać jakiegoś emocjonalnie ustabilizowanego, z stabilizacją finansową bedzie nieco gorzej, bo w tym wieku to raczej na dorobku są ;)

Gość szukająca męza 23
mialam juz związki z chlopakami w moim wieku i wiem jacy są. Mają jeszcze pstro w glowie, zabawy ,balangi, piwko.. itp ja tego nie lubie jestem raczej domatorką. Nie lubie glosnych imprez owszem moge sie na nie wybrac ale raz na jakiś czas a nie co sobote :) nie lubie takich wylansowanych kolesi co wyzej srają niz dupy mają :D ej sorki ale powaznie co poniektorzy to za wysoko sie cenią :) nie znosze tego , ja jestem normalną dziewczyną i szukam normalnego faceta :D i to wszystko wyglad nie jest najwazniejszy ale wiem ze musi mnie ten facet pociągac i jestem swiadoma tego ze ja go tez musze pociągac. Dlatego ten opis :)

Gość realista-katolik7
Trzydzieści lat najlepszy okres dla faceta . . . byle nie dać się złapać na dziecko nie tej babie co trzeba (ale to już wtedy się ma takie problemy jak się ma hajsu dużo, własną chatę i POrządną robotę). Warto mieć w chacie z trzy pokoje wolne na bobasy przyszłe . . . ważne, zeby kobieta wierna była by nie utrzymywać w przyszłości dzieci jej sąsiada, kolegi z pracy albo dawnej miłości z eNKeja.

Gość szukająca męza 23
takze prosze sie zastanowic drodzy panowie. Jesli oczywiscie sie takowi pojawią :D będe jeszcze wieczorem lub jutro rano narazie prosze tutaj pisac gdyby ktos sie zdecydował na blizszą znajomosc :D

Gość a ty czasm nie masz męża
a ja takich znam panów- nawet dwóch... ale nie powiem gdzie mieszkają, ogólnie Śląsk.

Gość tak. maz zapatrzony w rodzine
i harujacy jak wol, zeby zonka mogla spokojnie doprawiac rogi na boku:p

Gość szukająca męza 23
wiadomo że pracować musi ale bez przesady :) w zamian moze dostać to czego kazdy męzczyzna pragnie najbardziej czyli : smaczny obiadzik, miły masażyk na obolały kark, swiezo uprane ubranko , jakies przytulanko no i cos tam by sie jeszcze znalazło ;)

Gość szukająca męza 23
chyba mieliscie racje tutaj takiego nie znajde :(

Gość emeryt 33 lata
coz wydaje mi sie ze wolnego 30 letniego faceta trudno bedzie Ci znalezc - chyba ze akceptujesz rowniez typ rozwodnika ktory poniekad ma za soba spore doswiadczenie zyciowe....

Gość bv4
ja jestem wolny mam 27 lat , ale nie spełniam wiekoszosci z tych warunków Nie jestem brunetem tylko szatynem itd itp .. Poza tym nie mam pracy i nie szukam kobiety , bo jest mi dobrze jako kawalerowi.

Gość ej pieprzowa
jakie sporty ekstremalne uprawiasz?

Gość szukająca męza 23
zdecydowanie wole wolnego faceta, nie takiego po przejsciach boje sie ze jesli raz wziął rozwód moze to zrobic po raz kolejny :) nie uprawiam sportow ekstremalnych bo nie lubie zbyt duzego ryzyka :) ale lubie gory, przyrode , lubie wszysto co piekne i naturalne :D

Gość strasznie szybko
A koniecznie juz chcesz wychodzić za mąż? 23 lata to naprawde jezcze niewiele - po co juz? jeszcze zdążysz naprawde? Czy tak żle być samemu? Moze naciesz sie zyciem , wolnością , dojrzej ( wiem wiem powiesz ze juz jestes mega dojrzala emocjonalnie ale czy oby napewno?) a póżniej zakładaj rodzine , stały zwiazek - Teraz masz czas na randki, szaleństwo, kino , zabawe , wyjazdy , podróże poznawanie nowych osob, miejsc, kulyur itd . I to nieprawda ze facetów wolnych około 30 nie ma ! Ja takiego znalazłam ! Mając 30 lat - on tyle samo - jest przystojny, kochany , rodzinny , dbający , ustabilizowany materialnie , szarmancki, dojrzały i jest ojcem mojego dziecka...;-)