Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psedłonim_

Czy wiecie, że planuje się wprowadzić dotacje do uorawy seksu?

Polecane posty

Gość Psedłonim_
Bo problem demograficzny wcale nie jest powodem do śmiechu...

Psełdo pomyślałeś nad tym co piszesz? Mam być prywatną dziwką dla faceta(czyt partnera?) Sex udokumentowany filmikiem ,wysłany do jakiejś odp urzędu i oczekiwanie na pieniądze? Po moim trupie --ot co Jest becikowe,to miało zachęcać ludzi do bycia rodzicami..nie dało efektów.

Gość Psedłonim_
W założeniach, Samiczko, pomysł uważam bardzo dobry. Jednakowoż sam podniosłem zastrzeżenia, co do jego wad. Ale warto na razie nie zarzucać myślenia na ten temat.

psełdo wyszłam z założenia, że jesteś praktyk. Z Twoich słów wychodzi, że teoretyk.

Oj Psełdo polskiego rządu nie znasz? Projekt być może dobry,lecz najpierw wypadało by wszystkie pary starające się o dotacje przebadać w celu wykluczenia niepłodności,wad genetycznych,sprawdzenia warunków mieszkaniowych itd. Bo wiesz......naszych uroczych polityków łatwo wyprowadzić w pole;) pozdr

Gość Psedłonim_
Mienię się być i jednym, i drugim, Iftar. :)

Bo problem demograficzny wcale nie jest powodem do śmiechu... ------zapewne rząd i ekipa z Brukseli mają swoje wtyki na kafe i z zapartym tchem śledzą założony przez Was wątek,Autorze...

Gość Psedłonim_
Ja myślę, że cóś się na ten temat wymyśli...

Gość Psedłonim_
A skąd ta ironia w Twoim głosie, Last nick?

No to bedziesz bogaty psełdo. A jak bedziesz bogaty to laski w końcu przestana się Tobie opierać.

No to bedziesz bogaty psełdo. A jak bedziesz bogaty to laski w końcu przestana się Tobie opierać.

A skąd ta ironia w Twoim głosie, Last nick? ---Zmyliły mnie : żartobliwie podany tytuł i zagajenie,sugerujące tradycyjny kierunek w jakim ,zazwyczaj,radośnie dryfują zakładane przez Pana topicki. Jeśli dotnęłam to przeprzaszam. mea culpa ;)