Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłaONA

jak dać kosza chłopakowi????? help!!!

Polecane posty

Gość miłaONA

mam problem. raz poszłam z bratem szwagra na wesele. i od tego czasu mam przerąbane... chłopak wyobraża sobie nie wiadomo co, ciągle do mnie dzwoni, chce przyjechać, traktuje mnie jak swoją dziewczynę. a ja byłam z nim tylko raz na weselu!!! zresztą byłam tylko oficjalnie bo większość czasu bawiłam się z kimś innym. co mam robić?

Gość powiedzieć mu to
co włąśnie napisałaś

Gość miłaONA
on jest nieśmiały i wrażliwy... poza tym będziemy się spotykać kiedyś tam bo w końcu jest bratem mojego szwagra. nie chcę żeby wtedy nie było niezręcznie

Gość miłaONA
jak na razie unikam go jak mogę jak będzie nadal natrętny to będę musiała mu powiedzieć jasno co myślę. ale ten facet mnie irytuje...

Gość powiedz mu że masz już
chłopaka

Nieee, powiedz zwykła prawde. Chyba cos nawijasz, bo chyba chcesz go sobie zostawic jako rezerwę, jak by coś. Albo rybka albo akwarium. Prawda i już!

Gość smerfetowy pan
i dlatego tak sie motacie zawsze, dziewczyny. nie powie mu wprost, bo jest "wrazliwy"... ojej..... ale tez go nie chce, wiec nie wie, jak go splawic. i takie to wasze pokrecone myslenie.

Gość miłaONA
on wie że nie mam nikogo... nie mam zamiaru z nim być, irytuje mnie w nim wszystko, nie chce po prostu żeby mu było przykro... o ile wiem to jestem pierwszą dziewczyną z którą chce być, dziwne to trochę bo prawie w cale mnie nie zna... po prostu nie chcę go zranić

Gość zrob to szybko i nie placz
masz dziwne podejscie. nie chcesz, zeby mu bylo przykro.... do diabla, facet DOSTANIE KOSZA! nie da sie tego zrobic delikatnie, nawet zebys mu milutko, cieplutko powiedziala, BEDZIE MU PRZYKRO..... o ludzie.....

Gość miłaONA
dzięki za wszystkie odpowiedzi. muszę zebrać się w sobie i powiedzieć mu szczerze co myślę. jakoś to przeżyje.