Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uluszka

BŁAGAM O SZYBKĄ POMOC !!! YAZ!!!

Polecane posty

Gość uluszka

prosze o pilną pomoc, bo nie wiem co mam zrobić... biorę od niedawna tablrtki, obecnie jestem przy trzecim rządku pierwszego opakowania, tzn. dokładniej przy 16 tabletce (biorę YAZ), wczoraj po wzięciu tabletki miałam wymioty, praktycznie od razu, domyślam się, że zwróciłam także tabletkę, nie miałam zapasowych tabletek i nie mogłam przyjać pigułki jeszcze raz... mieszkam na wsi i trzeba by było zamawiać pigułki więc nawet nie mogłam sobie kupić jeszcze jednego opakowania... :( co mam zrobić ? czy możliwe jest, że będą jakieś skutki tego ? czy możliwe jest zajście w ciąże ? uprawiałam sex w minionym tygodniu, teraz oczywiście będę używała prezerwatyw, ale nie wiem fco robić.... ;((( czy mam przejść od razu do białych tabletek placebo czy co zrobić ? czy może przerwać branie tabletek i rozpocząć nowe opakowanie ??? pomocyyy.... !!!!!!!

Gość uluszka
nie mam, mogę je kupić jutro i jutro dopiero mogę wziąć, ale najważniejsze czy antykoncepcja jest zachowana ? czy nie grozi mi żadna wpadka ? bo z tego co wiem od 7 do 14 dnia jeżeli się przerwie a w tygodniu wcześniej uprawiało sie sex to można zajść w ciąże, a ja nie wzięłam 16 tabletki... i nie wiem czy mam brać te pigułki placebo od razu czy co. czy może darować sobie już i poczekać normalnie na okres i zacząć brać następne opakowanie...

trzeba było zaraz wziąć następną i byłoby po kłopocie. możesz brać z tego samego opakowania bo skład mają ten sam. teraz to już lipa bo za późno.