Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina001

czy zdrade mozna wybaczyc?

Polecane posty

zniknie jak pozna inną, poki nie ma innej na oku to bedzie Ci głowę zawracał. Ja wybaczyłam moze nie zdrade ale też dotyczyło to pewnej kobiety... długo sie z tym męczyłam... podejrzenia niemal kazdego dnia. W koncu nie dałam rady. Poznałam innego i jestem szczesliwa :) a potem mysle-przeciez wszyscy faceci sa tacy sami, wiec juz lepiej z tym zostane. nie kazdy jest taki sam.

oj dziewczyny nie generalizujcie! nie kazdy facet zdradza, zreszta nikt nie każe wam od razu wychodzic za tych kolejnych za mąz. Jesli po miesiącu, dwóch pzrekonacie się ze facetowi nie mozna ufac to po prostu odchodzicie. Nie ma nic gorszego niz przekonac się o tym po tylu latach związku, po tylu obietnicach, marzeniach i planach. Ja juz za sam fakt, ze koles mi zycie znarnował miałabym go glęboko w dupie.

Gość ewelina001
wlasnie nie mozna sie tym kierowac ze kazdy facet jest taki sam . tylko ja nigdy zlego slowa nie moglam powiedzic o moim eks byl cudonym czlowiekiem ale wlasnie jak by byl cudowny to by tego nie zrobil. nie wiem czy to dobra argumet ale czasmi staralam sie go zrozumiec ze moze tyle lat bylismy razem ze moze chce poczuc innego zycia mnie ma na codzin...

Nie tłumacz go. gdyby chciał poczuć inne zycie najpier odszedłby od Ciebie. A on zachował się jak dupek a teraz zachowuje się jak frajer próbując do Ciebie wrócić. A czy Ty bys go zdradziła gdybys ktorego dnia pomyslała, ze tyle lat z jednym... moze z innym bedzie lepiej? Gdyby Cie szanował - powiedziałby Ci, ze juz Cie nie kocha i lepiej bedzie jeśli się rozstaniecie. On najpierw zdradził a poźniej jak mu z tym innym zyciu nie wyszło postanowił wrócic. Tak zachowują sie tylko tchórze.

Gość ewelina001
to bylo na taj zasadzie ze ze pisal z nia ja czulam ze cos jest nie tak ale potem zlapalam go na tym ze fatycznie pisze z inna potem powiedizal ze mnie nie kocha i chba zaczal z nia krecic .ale co prawda nie byl ze mna. ale to chyba jendo tez znaczy prawda?

hmm... dla mnie jedno... moze i z nią pisał ale nie wiesz czy się spotykał, czy czasem ich znajomośc nie przekroczyła jakiejś granicy. Słowa kocham sa bardzo wazne. I nie wazne czy brzmią "kocham Cie" czy "nie kocham Cie" - dla mnie to tak samo ważne. I nie wiem czy chciałabym być z kimś kto tak mówi. Takich słów nie rzuca się na wiatr.

Gość ewelina001
i tu sie z Toba zgodze . wiesz ja moze nie chicalam wiedziec tego co powinnam sie spodziewac ze nawet jak pisali to moze ich juz wczsniej cos laczylo iskrzywlo iskrzylo az wkoncy mi powiedizal mi koniec.