Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo inteligentny

poszukiwana

Polecane posty

Gość Agrak1691
Dzień-dobry wieczór.:) Wpadłam na chwilę z wizytą i zauważyłam, ze już lekcje za mnie odrobione :) zastanawiająca ~ życzę szybkiego powrotu do zdrowia .

Gość do Agrak1691
strasznie zniżasz poziom dyskusji. :( Nie zdziw się jak zostaniesz poproszona o nie udzielanie się w tym topiku.

Ja też nie jestem jakąś psycho-fanką, ale niektóre odcinki mnie po prostu powalają. Najbardziej te, które wykorzystują postaci prawdziwe - John Travolta i Tom Cruise w "Trapped in the closet" wymiatają, Michael Jackson w The Jeffersons powala na kolana :] No i jest też podwójny odcinek o Richardzie Dawkinsie (Go God Go oraz GGG II) :) Pomarańczo, nie bądź chamska bez powodu. Tutaj ludzie trzymają fason, odwal się od Agrak. Nikt jej nie poprosi, żeby opuściła topik. Po pierwsze fora są otwarte, po drugie to by było chore i nie na miejscu. Poza tym - dlaczego niby? Dajże spokój i idź truć gdzie indziej.

Im dalej, tym gorzej. Rzekłam. :) Ostatnio medycznie podupada, co mnie martwi. No i mocno "teasuje" sugerując ten najnowszy/najbliższy sezon, co mi się nie podoba z kolei. Jakieś takie to się popaprane zaczyna robić, za bardzo mydlane i jak "Ostry dyżur". Niby medyczne, a jednak ostro obyczajówką zalatuje już... :) Wcześniej -- kochałam go. Dexter też, wiadomo. Ty nie?

Gość Agrak 1691
SP-mowa nie jest ., sztuką dla sztuki "lecz narzędziem porozumiewania się między ludźmi. Kaźdy ma prawo do wypowiedzi bez względu na to jaki poziom reprezentuje.Przestań mieć pretensje do innych a bierz odpowiedzialność za swoje czyny.I ot ,tak ,źeby sprawdzić jak to jest, przez następne 24 godz.powstrzymaj się od krytykowania kogokolwiek lub czegokolwiek . Be tactful.

Gość ciekawa jestem...
w której części postu -- do Agrak1691 padło chociaż jedno chamskie słowo? do Zastanawiająca się jeszcze tego nie wiesz ale twoja gówniana próba utrzymania poziomu na wyłącznie twoich przeintelektualizowanych warunkach staje się co raz bardziej upierdliwa. I jak możesz z łaski swojej przestań już pierdzieć o poziomie tego topiku bo pierdnięcie w autobusie wzbudza mniejsze zażenowanie niż twoje pisane na siłę posty. Rzygać się chce. :O

Piękne, piękne... Doprawdy. Jakaś anonimowa osoba zaczyna jechać po użytkownikach - najpierw obrywa się Agrak, potem mi, bo staję w jej obronie. Otóż moim zdaniem takie hasła są chamskie i tyle. Tylko prostak zachowuje się w ten sposób. Co do poziomu topiku, to tak się składa, że twórca zaznaczył wyraźnie, czego szuka. Jeśli zaś o moje posty chodzi, to piszę je naturalnie i bez zastanowienia, toteż może odczep się z łaski swojej, bo tylko się poniżasz wmawiając innym takie rzeczy. Żenada po prostu. Zresztą idź słuchać pierdzenia w autobusie, skoro to sprawia ci większą frajdę, niż czytanie tego, co mam do powiedzenia. Nikt cię do tego nie zmusza, prawda? Płakać za tobą nikt tu nie będzie, śmiem twierdzić.

Gość ciekawa jestem...
a ty co? jak masz czarny nick to stałaś się osobą publiczną heheheheh. I jeszcze ten egocentryzm. :O

Gość ciekawa jestem...
"twórca" może "stwórca" tego topiku :O jakby nie można było naturalnie napisać autor. :O

Osobą publiczną? Nie, skąd. Chodzi mi tylko o to, że łatwo jest naubliżać różnym osobom zmieniając nicki co i rusz, kiedy żaden z nich nie jest zarejestrowany. Egocentryzm? Tak, tak... Oczywiście. Jestem przeintelektualizowaną egocentryczką, której widzimisię jest upierdliwe dla wszystkich dookoła, pewnie głównie dla założyciela wątku. Masz coś jeszcze do dodania? Coś równie ciekawego? Dawaj śmiało, na razie udało ci się poprawić mi humor, co nie było łatwe zważywszy na marne samopoczucie spowodowane głupim przeziębieniem.

Jak już wspomniałam - piszę naturalnie, nie zastanawiam się nadmiernie nad doborem słów. Twórca, autor, założyciel -- jeden pies. To nie moja wina, że TWOJE "naturalnie" jest inne, niż moje. Kto tu jest egocentrykiem, hm?

Gość ciekawa jestem...
a to bardzo dziwne bo myślałam że pan inteligencik jest od dbania o twój humor.

Gość ciekawa jestem...
i to ostatnie słowo w twoim zdaniu sobie dobrze zapamiętaj. żegnam 🖐️

Gość Agrak 1691
a co ze mną? :( czy ktoś się mną w końcu zainteresuje 😭 . ciągle ten wibrator i wibrator. :O

Oh noes, pokonałaś mnie! Sugerując, żeś najlepsza! Biję pokłony, rzucam się na kolana... Mam nadzieję, że odezwiesz się jutro i dane mi będzie czerpać z twej bezdennej studni wiedzy :) Może kiedyś, za 50 lat, zbliżę się do ideału... A tak poważnie, zawsze zastanawiało mnie, jak to działa: jest sobie osobnik X, wchodzi na jakieś tam forum i zagląda na topik, który kompletnie go nie interesuje. Czyta następnie parę stron tekstu, po czym jedyne, co ma do powiedzenia, to krytykowanie wypowiadających się. Jak to, u licha, działa? W jakim celu ludzie robią coś takiego? Nie zdrowiej/przyjemniej byłoby przejść na wątek, który osobnika X interesuje?

Gość zasmucony Twoją naiwnością
:(

Gość Agrak 1691
co prawda mam niewielką nadwagę ale za to jestem bardzo rubaszna i tryskam niewymuszonym humorem.

Gość Nieostrożny Piotrek
Tak na poważnie zastanawiam się skoro noszę skarpetki i kiedy już wydają się wystarczająco przepocone to wrzucam je do pralki i mam problem z głowy. Nie wiem dla czego nie można robić tego z prezerwatywą?

Gość Agra 1691
Pozdrowionka dla Agrak 1691:) Podszywaczu Ty mój:) nie mam wibratora w zupełności wystarcza mi mąz. Ale jeśli Ty masz taką potrzebę .... i wisi mi to czy będziesz miał orgazm czy nie !

dr House jest fenomenem ze względu na niesłychaną wręcz schematyczność wszystkich odcinków, porównywalną z japońskimi bajkami dla dzieci :P I myślę że musieli w końcu to jakoś urozmaicić, bo ile można ciągnąć jedynie na osobowości głównego bohatera - dla mnie np wątek medyczny jest ciekawy ale bez przesady, zawsze bardziej się zastanawiałem "co znowu zrobi House" ;) Dextera jakoś nie miałem okazji oglądać :P Mówisz że trzeba to nadrobić? ;) @Agrak 1616: mowa może być sztuką dla sztuki, niektórzy się z tego nawet utrzymują ;-) Droga pomarańczo, przepraszamy że nasza rozmowa nie spełnia Twoich standardów odnośnie prowadzenia dyskusji na forum internetowym. Zawsze możesz to zgłosić do wyższej instancji, odpowiednia komisja w Brukseli na pewno się tym zajmie ;) Przepraszamy również za używanie nie tych synonimów których Ty byś użyła w danych miejscach. Chętnie również wytłumaczymy Ci słowa których znaczenia nie znasz. ;)

Gość Agra 1691
Chociaż powinnam pomyśleć o jego zakupie. Jak dalej mojemu mężowi będzie tak wisiał. No piszę wam!!! Nic nie działa. :O Romantyczna kolacja, wydłużone rzęsy i zalotne spojrzenia. Nawet bielizna, którą zakupiłam na wagę w lumpeksie nie zadziałała. Czy on w ogóle mnie jeszcze pożąda???? Też tak macie?

Gość co to jest gęsiwo

Gość Nieostrożny Piotrek
A wytłumaczysz mi dla czego nie powinno się prać prezerwatyw inteligenty bardzo?? PLIZZZ