Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młot pneumatyczny

Po jakim czasie moge namawiac dziewczyne na seks by nie wyjsc na za szybkiego?

Polecane posty

Gość młot pneumatyczny

Jestem ciekaw ile cierpliwie powinien facet czekać na to by zacząć seks z nową dziewczyną. Oboje jesteśmy dorośli. Ona ma 29 lat a ja 30. Nie chce by sobie czegoś pomyślała, al z drugiej strony nie wiem ile czekać ? Z góry dziękuję za poważne odpowiedzi :-p

To jak oboje jesteście dorośli to o terminie zbliżenia pozwól zadecydować partnerce :D

Gość młot pneumatyczny
zależy mi na niej - zdecydowanie na niej :-) no ale swoje potrzeby też mam;-)

widzisz ... na moim przykładzie z jedna partnerka poszedłem do łozka po 3 miesiacach z inna po miesiacu ... ktos inny pojdzie po roku ,lub po tygodniu na to nie ma reguły ... sami powinniscie wyczuc odpowiedni czas na ta chwile

Gość 10 randek bez sexu
to wręcz obowiązek nie do przeszkoczenia w przeliczeniu to jakiś miesiąc

2 tygodnie wystarczy. to nie dziewica,zeby sie z nia jak z jajkiem :D

Gość ja na drugim spotkaniu
maczalem :)

No właśnie - Regres dobrze pisze.. myślę że to nie jest że się planuje że wtedy i wtedy ruszamy do akcji :D Po prostu... w którymś momencie to samo wychodzi.. i wtedy oboje będziecie wiedzieli że to jest ten moment ;)

ten moment sam nadejdzie :) nie nastawiaj się ze za 13 dni i 8 h pojdizecie do łóżka :) jesli bedziecie mieli okazję i ona bedzie wykazywała chęć to droga wolna. I Ty sie boisz, ze wyjdziesz na szybkiego ?????:D pierwszy raz widze by facet tak traktował seks! to ona powinna sie martwic by nie wyjśc na latwa :) no plus dla Ciebie :)

Gość młot pneumatyczny
Na ten weekend wyjezdzamy razem nad morze i mysle ze to moze byc TEN MOMENT :-) Ale musze zrobic jakis mily nastroj, kolacja przy swiecach ? Szampan ? Kocham ją bardzo i czuje sie jak jakiś uczniak, bo chce by wszystko jak najlepiej wypadło :-) Dlatego tak się gorączkuję :-p

Gość uweiijedd
młocie pneumatyczny nienawidze cie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a jak długo jesteście razem

Gość młot pneumatyczny
za co mnie nienawidzisz ? co sie stalo ?

Gość uweiijedd
za twoje podejscie!! zjebales mi humor na caly dzien!! gdzie sa tacy faceci??

Gość młot pneumatyczny
Co takiego złego zrobiłem ? Dlaczego mnie nienawidzisz ? Czy ja coś złego Ci zrobiłem ? A odpowiadając na pytanie, jesteśmy razem 2 miesiące. Nie chcę się śpieszyć, ale jak mamy spać w jednym łóżku na wyjeździe to sam nie wiem co robić. Czy spróbować, czy poczekać. NIe chcę wyjść na nachalnego.

Gość uweiijedd
oglaszajac sie ze swoim szczesciem zrobiles mi cos zlego.. a wlasciwie oglaszajac sie ze swoim podejsciem a szczesciem twojej dziewczyny. mniejsza z tym. i nie wiem nad czym ty sie zastanawiasz. to wszytko wyjdzie samo. nic na sile a chec wykazana przez dziewczyne. skoro zdecydowala sie z toba gdzies jechac i spac w jednym lozku to pewnie liczy sie z taka mozliwoscia...

Gość re ka fe
3 MIESIĄCE :d

Gość wodą ogniem burzą
ja jestem kobietą i z moim pierwszym partnerem poszlam do łóżka po roku, z drugim po jakichs 2-3 msc a z trzecim i ostatnim ;) po..tygodniu, to ja tego chcialam, po protu tak niesamowicie na mnie działam i działa nadal, ze puściły mi wszystkie hamulce i zwyczajnie musialam go poczuc, tak blisko i intymnie jak to tylko mozliwe :) wniosek - nie ma reguły, czekaj

Gość marzycielka 77
marzy mi się facet jak młot pneumatyczny

Gość śliwkawęgierkapower
młot pneumatyczny, hehe , jeśli nocujecie w jednym łóżku, jakoś nie mogę sobie wyobrazić, ze nic nie bedzie :) Dwa miesiace bez seksu ?? spoko, ja poszłam do łóżka z obecnym po 4, ale to inna sytuacja. Zatem- miłego weekendu :)

Gość młot pneumatyczny
MIło co piszecie, ale ja jestem zwyczajny facet jakich pewnie wiele :-) Jeśli kogoś się kocha to oczywistym jest, że chce się jak najlepiej dla tej osoby. Więc co jest takiego nadzwyczajnego w moim podejściu ? Normalny ze mnie chłop i tyle :-p

Gość a czy to wasz pierwszy wyjazd
?

Gość śliwkawęgierkapower
myślę, że ty trochę na wyrost mówisz ' kocham Cię' powinieneś używac ' zależy mi na niej' , jakoś lepiej się czyta ....

Gość młot pneumatyczny
Czy ja wiem czy za wcześnie ? Ja to po prostu czuje !! Tak, to nasz pierwszy wyjazd weekendowy :-) Ale czy to coś zmienia ?

Gość wodą ogniem burzą
młocie :) dodam ze z moim ostatnim partnerem wspolny pierwszy raz przydarzyl nam sie wlasnie na wspolnym wyjezdzie :) chociaz probowalam nad sobą panowac, wziac zimny prysznic i nie wiem co jeszcze, to ni dalam rady ;) kiedy spal obok mnie, czulam bliskosc jego ciala, zapach - no nie wytrzymalam :) u Was moze sie to skonczyc podobnie ;)

Gość cos ty zrobił
Proszę zrób sobie kompleksowe badania. Jeśli ciężko z kasą to możesz oddać krew, oni robia podstawowe badania, ale wyniki będą dopiero za miesiąc i to tylko jeśli masz jakieś świństwo. Z mojej strony mogę Ciebie zapewnić, że w większości przypadków rozwój choroby da się powstrzymać, całkowite wyleczenie wymaga jednak zazwyczaj dużego wysiłku. Facet zachowujesz się jak CIOTA. Idealizujesz kobiete, robisz z niej jakąs boginie, stawiasz na piedestale, gdzie Ty masz jaja? Pytasz się na babskim forum, czy po dwóch miesiącach mozesz przelecieć własna panne. Żyjesz tak jak chcesz czy jak chca inni?

Gość sliwkawegierkapower
Dalej będę się upierać, że za wcześnie. Mój narzeczony, wyznał mi miłość po 2 miesiącach, a ja czułam się swojo!! minął rok, nim powiedziałam mu to samo. Teraz jesteśmy razem 3 lata, ale nadal jestem przekonana, że nie czuł tego gdy mówił mi to pierwszy raz. Nie masz pojęcia, jak to laski zniechęca... Jeśli chodzi o seks, też sam dążył do pierwszego razu, ja tego jeszcze nie czułam, ale na dzień dzisiejszy muszę powiedzieć, że jestem uzależniona od seksu z nim :)

Gość śliwkawęgierkapower
nie swojo*