Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szymonkowo kacperkowa

Kacper czy Szymon?

Polecane posty

ktore imie ładniejsze dla chłopca?

Gość żadne lepsze Natan

Ja bym wolała Szymona, mąż się uparł na Kacpra. Będzie Kacper, bo ja wybrałam imię córki...

Gość to dobrze ze bedzie kacper a
nie Jan

Mi się Szymon bardziej podoba i jeśli będziemy mieli drugiego chłopca to będzie właśnie albo Szymon albo Krzysztof. Pomyśl w dorosłości: pan Szymon czy pan Kacper? dla mnie to drugie tak śmiesznie brzmi ;)

Mi się Szymon bardziej podoba i jeśli będziemy mieli drugiego chłopca to będzie właśnie albo Szymon albo Krzysztof. Pomyśl w dorosłości: pan Szymon czy pan Kacper? dla mnie to drugie tak śmiesznie brzmi ;)

dziekuje za opinie:)moze ktos jeszcze?

Gość donnia
Kacperek jest słodki...:-)

Gość czoko loko boj
Kacper jest obleśnie. Kojarzy mi się z nietoperzem. Nie wiem właściwie dlaczego. Poza tym "Pan Kacper" brzmi absurdalnie śmiesznie.

Gość tykjfjfjf
Szymon sliczne

Gość tylko nie Natan
to imię w ostatnim czasie stało się tak popularne, że szok. a odnośnie pytania to zdecydowanie KACPER i wcale nie brzmi ono śmiesznie

Nie wiem dlaczego tak jest, ale każdy Kacper jakiego poznałam (także dzieci) to były strasznie nieznośne chłopaczyska ;)

Gość mnie sie akurat oba nie
podobają, zdecydowanie, ale uwazam,ze jednak nie powinnas sie kierowac opinia moja ani innych obcych ludzi - ja mam zle skojarzenia, kto ma dobre, jak np twoj mąz, temu sie beda podobac. Wybierajcie takie, ktore WAm sie podoba i pasuje do nazwiska.

Gość lepiej szymon
Kacper strasznie! I rzeczywiście brzmi ŚMIESZNIE.

Gość vnm
Nie podobają mi się takie imiona ale Kacper jest ładniejsze.Szymon brzydkie. Nie rozumiem was kobiety jak możecie dać wybór mężowi żeby wybrał imię dla dziecka chociaż wam to imię sie nie podoba.Ja bym nie pozwoliła żeby mąż wybierał.Tak,tak zaraz napiszecie ze to wspóne dziecko i on tez ma prawo wybrac imię.A ja i tak bym mu nie pozwoliła,poza tym mój mąż w tak waznej sprawie i tak zdał by sie na mnie.

Oba imiona są ładne, ale też dość popularne w ostatnim czasie :) Co do decyzji o wyborze imienia. Ja myślę, że to nalezy do obojga rodziców. My nie mogliśmy się zdecydować, które wybrać i zrobiliśmy losowanie :)

Gość zolzaa
szymon zdecydowanie Kacper to mi sie z blaznem jakims kojarzy... ile ludzi tyle opini bedziesz tu miala wiec nie radz sie na forum zreszta jak maly sie urodzi to bedziesz wiedziala moj mial byc kacper(syn chcial) oliver(mąż) kubus(ja) jak sie urodzil nic oprocz kuby nie pasowalao do niego

zolzaa i moim zdaniem wyszło najlepiej :) Kubuś malutki, Kuba w szkole, Jakub dorosły - pięknie :)

kuba to ladne imie tylko teraz jest straszny wysyp chlopcow o tym imieniu

Gość Mikołaj Szymon Błażej
podobało nam się mikołaj i Szymon, w związku z tym daliśmy Błażej;-) Nie mogliśmy się dogadać i w ramach kompromisu wybraliśmy zupełnie inne imię. A Kacper jest fajnie dla małego chłopca, dla dorosłego mężczyzny już niekoniecznie.

Gość szymek fatalnie
kacper ładnie, nawet bardzo. natan szatan wcale mi sie nie podoba