Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

zaparszam mamy z dziećmi z roku 2005. Z które misiąca są wasze maluchy? zapraszam do wspólnych rozmów o naszyh dzieciach.

to ja się dołączam. mój starszy syn jest z września.

to ja się dołączam. mój starszy syn jest z września.

na razie nie chodzi do przedszkola bo w mojej miejscowości niestety nie ma:( a do najbliższego przedszkola mamy prawie 30 km. ale od września idzie do zerówki. pomimo że dzieciaki są ze mną w domu to sa bardzo kontaktowe jeżeli chodzi o rówieśników. dobre jest to że pomiędzy moimi dziećmi jest mała różnica wieku to starszy ma towarzysza zabaw. ogólnie to bardzo lubi rysować i obaj mają bzika na punkcie bajki Cars:) Kuba uczy się literek i potrafi napisać swoje imię:) razem z Bartkiem tworzą niezły duet jeżeli chodzi o rozrabianie i jakies genialne pomysły:) czasami ciężko nad nimi zapanować:) a wasze dzieciaki jak? Karolina - fajne imię dla córeczki:)

Dzięki ale nie raz słyszałam złe słowa na temat imienia ;) Umie liczyć, napisac swoję imię, sama się ubiera, sama się myje pod moim okiem, bardzo ładnie rysuje ale największą predeyspozycje ma do języków obcych, z nianią uczy się angielskiego a ja ją ucze hiszpańskiego, ładnie tańczy. Największą radość ma na wakacjach, żadnych zasad, wszytsko jej wolno, późno chodzimy spać, bieganie po plaży A zajmuje się nią niania od 8-16, ja pracuje a sama wychowuje małą wiec nie mogłam zostać z nią w domu :)

na razie ma być Alicja ale może się jeszcze zmieni. a ja w kwietniu skończę 26 lat. w zeszłym roku skończyłam studia, od października miałam iść na podyplomówkę, przed wakacjami zaczęłam rozglądać się za praca a tu niespodzianka:) ale jakoś jeszcze muszę wytrzymać:) a z tymi językami obcymi to Kuba ogląda "Dora poznaje świat" i coś tam łapie trochę. podejrzewam że chyba będzie miał kiedyś smykałkę do przedmiotów humanistycznych (po mamusi:)) bo bardzo lubi książki i codziennie przed snem muszę przerabiać Brzechwę, Tuwima a raz nawet Mickiewicza! Karolina to widzę że swietnie dajesz sobie radę jako samotna mama. tylko pogratulować.

Witam. Moja córcia urodziła się 28 września 2005. Po porodzie ważyła 2850 i miała 50 cm wzostu.