Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niedzwiedzicapolarna

Spalam z duzą liczbą facetów!!!

Polecane posty

ciagle te same zamuly na kafe xD az mi sie spac zachcialo po tym temacie. co was ludzie tak ciagnie do spowiadania sie kto z kim i ile razy? albo Ci co sie chwala ze nie robili tego? Ci to jeszcze lepiej bo nawet nie maja o czym gadac a wrzucaja swoje 3 grosze xD Puste jest spanie z kim popadnie ale i puste jest ocenianie innych po tym co ze soba robia. Jeden bedzie tak robil bo chce poprobowac, inny z milosci, a inny bo sie czuje samotny itd. Niebywale dylematy do roztrzasania. I czy to jest szmacenie sie czy nie. Nie jestescie Panem Bogiem zeby Wasza opinia miala jakiekolwiek znaczenie :) wiec ogarnijcie sie troche i przestancie szpanowac spaniem/nie spaniem z ludzmi.

Gość do nik nik nik
ale przeszlosc kobiety jest dla nas, facetow po prostu wazna. nikt nie chce kota w worku

Gość do do nik nik nik
nie tylko dla prawiczkow, bo np. wielu nieprawiczkow tez nie chcialoby kobiety, ktora juz zdradzila, robila loda w kiblu, albo byla prostytutka

jasne :) wielu by chciało maybacha a jezdzi tylko sto dwudziestką szóstką P :P

Gość do nik nik nik
to bierz sobie taka, ktora spala z kims za pieniadze, albo robila loda obcemu, droga wolna. to przez takich jak ty, ktorzy nie maja zadnych wymagan co do przeszlosci kobiety panienki maja tylu partnerow, bo czuja przyzwolenie

to bierz sobie taka, ktora spala z kims za pieniadze, albo robila loda obcemu, droga wolna" nie muszę takiej brać :) i nawet nie chcę.... Jestem w szczęsliwym związku i tego nie zmieniam ,bo i po co ...

to przez takich jak ty, ktorzy nie maja zadnych wymagan co do przeszlosci kobiety panienki maja tylu partnerow, bo czuja przyzwolenie" spodziewasz sie nagrody Nobla w dziedzinie odkryć nowych definicji społecznych ? :P o ranyyyyyyy ...... tworze historię :D

Gość do nik nik nik
jak dostane tego nobla, to z litosci ci kupie na zone dziewice, zebys poczul smak kobiety, ktora jeszcze w ustach nie miala meskiej palki :D jak dla mnie facet, ktorego nie rusza dosc bujna przeszlosc kobiety: albo tylko tak mowi, a mysli co innego albo jest totalnym babiarzem, bykiem rozplodowym, mial kobiet na peczki, po prostu taki buhaj, lesny ruchacz z niego i nic nie jest w stanie go ruszyc

albo jest totalnym babiarzem, bykiem rozplodowym, mial kobiet na peczki, po prostu taki buhaj, lesny ruchacz z niego i nic nie jest w stanie go ruszyc" wczoraj byłem lewakiem i rastamanem ;) wiec nic mnie juz nie zdziwi w kwestii oceny mojej osoby :) kombinuj., kombinuj dalej ....

dosc bujna przeszlosc kobiety:" prosze o definicje słów dość bujna

Gość do nik nik nik
regres jak ktos jest taki neutralny wobec tych spraw, bo na pewno swoje z kobietami przeszedl i troche partnerek mial, nie zawsze z milosci. bo jak facet mial np. 1 partnerke, ktora kochal i nagle by mu sie trafila taka, ktora miala wielu facetow np. 10, z ktorymi spala dla samego seksu, to by kurwicy dostal. na pewno miales kilka partnerek, stad ta wieksza tolerancja. a tak naprawde mozesz sam masz kobiete, ktora mniej przeszla w tych sprawach niz ty i strugasz cwaniaka, wyzywajac sie na tych, co nie chca kobiety z bujna przeszloscia, a sam bys w majtki robil, jakby ci twoja partnerka przyznala sie do takiej przeszlosci np. 12 partnerow w wieku 22 lat

Gość do nik nik nik
nie wiem, ale jesli mowimy o wieku 22 lat, to okolo 7-10 partnerow to juz bedzie dosc bujna przeszlosc

nie wiem, ale jesli mowimy o wieku 22 lat, to okolo 7-10 partnerow to juz bedzie dosc bujna przeszlosc" idziemy dalej :) na jakiej podstawie sądzisz że to bujna a nie normalna przeszłość ? na jakiej podstawie wnioskujesz ze bujna to akurat 7 a nie juz 2 partnerów ? auto doświadczenia z racji oczywistości eliminujemy na wstępie :P

Gość do nik nik nik
z racji chociazby tego, ze jedna z wersji badan mowi, ze przecietnie kobieta ma w zyciu okolo 5 partnerow. poza tym wiekszosc facetow, ktorych poznalem wlasnie liczbe powyzej 5 partnerow u kobiety uwaza za spora. poza tym w mlodym wieku nie da sie miec tylu partnerow i kazdego z nich kochac. watpie, ze jak 22 letnia dziewczyna miala 8 partnerow, to kazdego kochala i byla z nim w powaznym zwiazku, bo to praktycznie niemozliwe

Gość dnk
chcesz wiedziec dlaczego facet zaliczajacy duzo panienek to gość a panna z "bujna" przeszloscia to dziwka? prosta odpowiedz. facet zeby pukac sie z panna musi sie nameczyc jak idiota bajerujac i podrywajac. a kobieta wystarczy ze poprosi i juz ma kogos do dania mu dupy. dlatego! pomysl teraz jak juz znajdziesz sobie kogos na stale i polowa jego znajomych powie mu ze juz cie mialo. albo co chwile bedziecie spotykac ktoregos z twoich bylych "kochanków"(?). dla mnie takie cos to zwykłe kurestwo. pozdrawiam

Gość do nik nik nik
dnk piszesz bardzo dobrze :)

bo to praktycznie niemozliwe" pieknie powiedziane :) czyli jednak cien szansy istnieje :) wiec nie masz prawa mowic że na pewno a co za tym idzie twoja teoria nie jest 100% pewna !!! " poza tym wiekszosc facetow, ktorych poznalem wlasnie liczbe powyzej 5 partnerow u kobiety uwaza za spora." znowu posuwasz sie do subiektywnych opini !!! zrozum coś :) pomarańczko nie kwestionuje tutaj twoich wyborów co do partnerki , bo masz do tego całkowite prawo :) ale na miłosc boska nie wypowiadaj sie w imieniu ogółu mezczyzn,bo twoje chore teorie co do miłosci i partnerstwa nie wszystkim odpowiadaja i pokrywaja sie z definicjami miłosci i wzajemnego poszanowania :) to tyle

niedzwiedzicapolarna Tam ktos prowokuje to cos na ,,e...."/ kij mozesz sobie wsadzic zapewne dlatego ze sie spaslas jak krowa. Wielkosc pochwy zalezy od wagi im kobieta grubsza tym szersza No teraz pierdolnęłaś jak chory w kubeł :D:D:D

Gość do nik nik nik
poza tym wez po uwage, ze kobieta, ktora miala wielu partnerow prawdziwego mezczyzne bedzie widziec tylko w bardzo meskim macho, kozaku, cwaniaku, a inny to dla niej beda miekkie kluski

dnk myślenie zranionego i odrzuconego gimnazjalisty też coś wnosi do dyskusji ;)

"dla prawiczków , młokosie dla prawiczków !!!!!!!!!!" Nie tylko dla prawiczków chyba że pozwalasz sobie na uogólnienie na podstawie subiektywnego odczucia. W takiej sytuacji postępujesz w sposób, który sam krytykujesz u innych. :classic_cool:🖐️

Gość do nik nik nik
oferma tacy faceci o ktorych piszesz zatracaja meskosc, kojarza mi sie z metroseksualistami z modnych klubow, ktorzy maja wiecej kolezanek, niz kolegow i sa wrecz przeciwienstwem twardego, meskiego faceta

Gość do nik nik nik
dla mnie facet, ktory samemu nie majac bujnej przeszlosci akceptuje bujna przeszlosc kobiety po prostu jest niemeski

Tacy faceci mają po prostu jakieś defekty fizyczne, bądź psychiczne i po prostu nie mają wyboru. Pewnie jeszcze dziękują takiej dziewczynie, że ich zechciała. 🖐️

Gość dnk
regres mam 26 lat takze nawet nie chodzilem do gimnazjum :P nie wiem czego od kobiety wymagasz ale ja wolal bym zeby nie okazalo sie po slubie ze polowa osiedla ja bzykala. jesli lubisz rozmawiac z kolegami co kto robil z twoja dziewczyną/żoną to twoja sprawa

Gość do nik nik nik
dnk znowu, a tacy jak regres to przypupasy wyzwolonych kobiet. panienki koncza studia, doktoraty robia, samochody sobie kupuja, w mieszkania inwestuja, a dla mnie to kija warte, jesli nie jest podparte odpowiednim prowadzeniem sie seksualnym. bo dla mnie u kobiety najwazniejsza jest jej moralnosc

Gość dnk
do nik nik nik - dokladnie tak. i to nie tylko dla tego ze po prostu bal bym sie o wlasne(go) zdrowie bedac z taka panna ale tez i dlatego ze duzo latwiej jest sie kobiecie/dziwczynie puszczac na lewo i prawo niz szanowac siebie i wlasne cialo i "udzielac" go tylko dla nielicznych wybranych wybranych. wcale nie trzeba brac za to pieniedzy zeby byc dziwka. kurwa to nie zawód - to cecha charakteru.

nie wiem czego od kobiety wymagasz ale ja wolal bym zeby nie okazalo sie po slubie ze polowa osiedla ja bzykala" wymagam czegos co dla ciebie nie ma najmniejszego znaczenia w zwiazku a mianowicie , wiernosci , uczciwosci , miłosci i wzajemnego poszanowania! dla ciebie liczy sie tylko to by nikt jej wczesniej przed toba nie bzykał ...i OK twoje zdanie , twoje priorytety w doborze partnerki :)

Gość co to jest kon
faceci maja probkem z akceptcaja poprzdnich partnerow swojej dziewczyny bo maja niziutka samoocene sa pseudofacecikami;]ktorzy nie potrafia sobie dac z czyms tak opczywistym rady...!