Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niedzwiedzicapolarna

Spalam z duzą liczbą facetów!!!

Polecane posty

Gość robcie sobie co chcecie
niedzwiedzicapolarna czyli wniosek, ze kobiety ktore mialy wielu partnerow tez na kase patrza :D

Gość taki jeden facett
i dobrze zarabial Tak to kolejny twoj priorytet. dziekuje postoje.

Gość pani psychologggggg
taki jeden facett---nie rznie sie codziennie z in nym.. czu ty w ogole jestes w stanie zrozumiec cokolwiek?! laska jest od 2lat sama ico? ma nie uprawiac sexu? masz smieszne staroswieckie poglady. oczywiscie oburzysz sie zaraz ze w dzisiejszych czasach zarabianie tylkiem jest super wdl mnie! skoro tak sadzisz to ciekawa jestem czy ty bedac sam pare lat tak bys hamował swoj poped i sam sie zadowalal..jest zdrowa dorosla kobieta wiec czemu ma nie isc z kims do lozka?skoro jest sama i brakuje jej dotyklu czulosci.. ciepla..sexu..ty sie z choinki urwales chyba.wiec prosze bardzo sam zachowaj prawictwo do slubu i oddasz sie tej jednej jedynej;]

17:44 [zgłoś do usunięcia] dla prawiczka np to nawet jak spała z jednym to przepaść nie do przeskoczenia cos w tym jest :)

pani psychologggggg a jak ktos jest prawiczkiem, to co w tym zlego, ze nie pasuje mu kobieta, ktora poszla z kims do lozka bez milosci?

Gość oburzeni panowie taka prawda
jak nie ma dobrego seksu to nie ma dobrego związku, co byście nie mówili nic tego nie zmieni, nie wyobrażam sobie dobrego małżeństwa bez dobrego seksu!! popieram kobiety dla których jest to ważne, bo po co skazywać się na nieudany związek? lepiej dopasować się pod tym względem wcześniej, owszem seks to nie wszystko i nie wsytarczy dobry seks bo może się co innego sypnąć, lae dobry seks gwarantuje duzo więcej niż jego brak!

Gość taki jeden facett
No jasne. Teraz jak ktos nie chodzi do lozka bo do kogos cos czuje to juz znaczy ze ma staroswieckie poglady, bo przeciez nowoczesnosc polega na tym zeby sie kurwic na kazdym kroku. Ojj jaka nieszzcesliwa ta twaoja kolezanka. Tylko wspolczuc. A psychlog z ciebie marny.

Gość taki jeden facett
Moze i seks jest wazny w zwiazku co nie znaczy ze najwazniejszy. Nie oznacza to tez ze trzba sie bzykac z kim popadnie bo akurat ktos ma taka ochote. Nie mam juz czasu na durne tematy.

Gość pani psychologggggg
niektotzy ludzie naprawde maja zwezony tok rozumowania.. wiec co? moja znajoma ma czekac na tego jedynego tak?? kazda kobieta ma czekac na tego jedynego i dopiero z nim isc do lozka?? jatez myslalam kiedys ze moj ex jest tym jedym i co? i wcale sie nim nie okazal.. wiec jestem kurwa? bo to nie za niego wyjde za maz a znim spa;lam? bylam z nim i go wtedy kochalam. robcie sobie co chcecie--" jak ktos jest prawiczkiem, to co w tym zlego, ze nie pasuje mu kobieta, ktora poszla z kims do lozka bez milosci?" a skad wiesz ze poszlam z nim do lozka bez milosci? moze kochala tego z ktorym spala moze byla z nim w zwiazku..jasne ze jak ktos jest prawiczkiem moze oczekwiac ze jego pierwsza bedzie dziewica.ale pisz bzdur.. ze jesli dziwica nie jest tzn ze poszla z kims do lozka bez milosci

dobrze prawisz taki jeden

Gość pani psychologggggg
niektotzy ludzie naprawde maja zwezony tok rozumowania.. wiec co? moja znajoma ma czekac na tego jedynego tak?? kazda kobieta ma czekac na tego jedynego i dopiero z nim isc do lozka?? jatez myslalam kiedys ze moj ex jest tym jedym i co? i wcale sie nim nie okazal.. wiec jestem kurwa? bo to nie za niego wyjde za maz a znim spa;lam? bylam z nim i go wtedy kochalam. robcie sobie co chcecie--" jak ktos jest prawiczkiem, to co w tym zlego, ze nie pasuje mu kobieta, ktora poszla z kims do lozka bez milosci?" a skad wiesz ze poszlam z nim do lozka bez milosci? moze kochala tego z ktorym spala moze byla z nim w zwiazku..jasne ze jak ktos jest prawiczkiem moze oczekwiac ze jego pierwsza bedzie dziewica.ale pisz bzdur.. ze jesli dziwica nie jest tzn ze poszla z kims do lozka bez milosci i nie pieprzcie bzdur ze sex nie jest wazny.. z powodu nieudanego sexu malzenmstwa sie nawet rozpadaja.. dochodzi do zdrad itd./.

Gość taki jeden facett
Psycholog wydaje mi sie ze nie do konca zrozumialas o co chodzi. Przeczytaj poprzednie wipisy i dopiero sie wypowiadaj. Nikt nie oskarza tutaj kobiet o to ze im nei wyszlo w zwiazkach i sie rozstali. Ale duza liczba partnerow juz o czyms mowi. Cudow nie ma.

Gość pani psychologggggg
niektotzy ludzie naprawde maja zwezony tok rozumowania.. wiec co? moja znajoma ma czekac na tego jedynego tak?? kazda kobieta ma czekac na tego jedynego i dopiero z nim isc do lozka?? jatez myslalam kiedys ze moj ex jest tym jedym i co? i wcale sie nim nie okazal.. wiec jestem kurwa? bo to nie za niego wyjde za maz a znim spa;lam? bylam z nim i go wtedy kochalam. robcie sobie co chcecie--" jak ktos jest prawiczkiem, to co w tym zlego, ze nie pasuje mu kobieta, ktora poszla z kims do lozka bez milosci?" a skad wiesz ze poszlam z nim do lozka bez milosci? moze kochala tego z ktorym spala moze byla z nim w zwiazku..jasne ze jak ktos jest prawiczkiem moze oczekwiac ze jego pierwsza bedzie dziewica.ale pisz bzdur.. ze jesli dziwica nie jest tzn ze poszla z kims do lozka bez milosci i nie pieprzcie bzdur ze sex nie jest wazny.. z powodu nieudanego sexu malzenmstwa sie nawet rozpadaja.. dochodzi do zdrad itd./.

chodzilo mi o to, ze prawiczek nie pasuje do takiej, ktora juz uprawiala seks bez milosci

uwazam, ze przeszlosc jest po prostu wazna

Gość na kafe sa same puszczlaskie

Gość same puszczalskie tu

Gość surma90
widze ze wiekszosc z was to szmaty to nic ze jebalas sie z kim popadnie ...nic...moze bijcie rekordy?ilu mogla dac 17 latka?5?10?120?odpowiedzi prosze wysylac na maila...kurdwa szmaty i tyle...macie cipy jak wiadra ...nie chcialbym po 15 typach jebac ktorejs z was a nie daj boze zwiazac sie na stale z taka...podczas kazdego sexu czulbym obok mnie 15 kutasow...jestescie szmatami to tyle

Gość do surma90
popieram cię

Gość kobiety szanujcie sie
bo my potem cierpimy z powodu przeszlosci naszych zon

Gość znam wiele par
On prawiczek , ona doświadczona i nie ukrywająca tego. Mążczyźni w takich związkach są super meżami, myslę, że to dlatego, ze obawiają się, że ich zony, skoro miały tylu facetów ich moga zostawić, zdradzic. Podobnie jest w drugą strone. To juz znam z autopsji. Mój maż był moim jedynym sex partnerem ( takim doglębnym). Wiele lat dogadzałam, bo bałam się, żemnie zdradzi. Głupia bylam jak but, już tego nie robię!

Gość do znam wiele par
nie kazdy by sie zdecydowal na taki zwiazek. a zdradzaja tylko kurwy

Gość ofermo
pewnie taki co nie jeczy na przeszlosc zony i jej kazdego dnia mowi, ze to bardzo dobrze, ze miala wielu facetow wczesniej :D

Gość no ale kafeterianki chca zjesc
ciastko i miec ciastko. najpierw chca sie puszczac, a potem chca, zeby maz w nich widzial ksiezniczke i cnotke

Gość ofermo
ale takiemu macho to wszystko przebacza, a jak prawiczek napisze, ze nie chce takiej, ktora miala wielu partnerow, to od razu ciete na niego

kobiety nauczyły się od mężczyzn jak korzystac z seksu, niestety Panowie. przez lata mezczyznom wszystko uchodzilo plazem, wszystko bylo wolno. teraz nam wolno i nie mozecie sie z tym pogodzic. co nie zmienia faktu , że porzadna kobieta nie powinna chodzic do lozka z kazdym na lewo i prawo. ale np jedna przygoda na tzw 1 noc? dlaczego nie? kazdy chcialby sprobowac tego dreszczyku. i nie bedzcie juz tacy pruderyjni, wszysyc zgrywaja swiete krowy

kobiety nauczyły się od mężczyzn jak korzystac z seksu, niestety Panowie. przez lata mezczyznom wszystko uchodzilo plazem, wszystko bylo wolno. teraz nam wolno i nie mozecie sie z tym pogodzic. co nie zmienia faktu , że porzadna kobieta nie powinna chodzic do lozka z kazdym na lewo i prawo. ale np jedna przygoda na tzw 1 noc? dlaczego nie? kazdy chcialby sprobowac tego dreszczyku. i nie bedzcie juz tacy pruderyjni, wszysyc zgrywaja swiete krowy

Gość do sun6
a jak ktos jest prawiczkiem?