Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowych jarmarków

wiekowe prawiczki to straszni nieudacznicy

Polecane posty

Gość 2357578523789
Ty oczywscie od zawsze potrafilas sie calowac, niczym sie nie stresowalas. Kazdy kiedys mial swoj poczatek. Niektorzy wczesniej, niektorzy pozniej. Tak trudno to zrozumiec ?

Gość autorka ma rację
też miałam do czynienia z takim "egzemplarzem" !! tacy są najgorsi i niby mają zasady, ale i tak je łamią jak ktoś wplynie im na psychikę!!

Gość co za glupota
Glupi topik glupie odpowiedzi. Wszystkiego mozna sie nauczyc. Nie ma co tez uogolniac ze mowia o Biblii, zdradzaja.

Gość co za glupota
Glupi topik glupie odpowiedzi. Wszystkiego mozna sie nauczyc. Nie ma co tez uogolniac ze mowia o Biblii, zdradzaja.

Gość
Jestem prawiczkiem, nienawidzę siebie, nienawidzę kobiet, biblia to bajki .

Gość
Jeśli gość twierdzi, że czeka do ślubu to albo należny do jakiejś komuny albo wie, że ma przesrane i tylko tak może coś wyrwać. Przynajmniej w to wierzy. :D

Zawsze mnie ciekawiło jaki może być powód przestrzegania takich zasad. Czy czekanie z seksem do ślubu ma jakieś logiczne uzasadnienie?

Gość Właśjnie ja szukam na forum
kumpela kiedyś powiedziała, że muszę być prawiczkiem i przestała sie odzywać :/ to było pare miesięcy temu ;/ ale wlasnie chcialem sie dowiedzieć, po cyzm to poznać ?? i w czym właściwie to dziewczynow przeszkadza?

Jeśli faceta żadna nie chciała a nie jest on pierwszej młodości to znaczy że jest z nim coś nie tak skoro żadna nie chciała go jako partnera.

oooo jak tu się tłoczno zrobiło jak mnie nie było........ ktoś tam wcześniej napisał o ślinieniu.....Jezu ja też właśnie pamiętam takiego jednego co mnie obślinił, aż mi się niedobrze robi jak sobie o tym przypomnę......już od początku mówił o tym że jest prawiczkiem bo czeka na tą jedyną, ponoć chciał zostać zakonnikiem ale mu przeszło, poszliśmy do kina i jak sie zrobiło ciemno to zapytał mnie czy ZROBIĘ MU LASKĘ serio wam mówię, to nie żarty

oczywiście że NIE zrobiłam zostałam do końca w kinie, ale na tym się skończyła nasza znajomość, choć teraz żałuję że nie naplułam mu na mordę......zwłaszcza że on mnie pocałował, tzn wg niego to był pocałunek a na serio to tonęłam w ślinotoku niedoszłego zakonnika

no musiał czekać bo przecież noc poślubna w kurnej chacie matka z ojcem siedzą i patrzą czy krew poleci a potem lecą prześceiradło za okno wywieszać aby czystość małożnki obwieścić :P niewazne :P ale raczej nikt nei czekał jak miał okazję to brał :P

Gość zadurzona w prawiczku
osobie o nicku "do zadurzonej w prawiczku" dziękuję :D

Gość Właśjnie ja szukam na forum
to trafiłas na jakis dziwaków , bez urazy oczywiście, jesli jakos obraziłem ;/ ale po czym w ogole poznac ze facet jest prawiczkiem i w ogole w czym to dziewczynow przeszkadza?