Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hankabos

nuvaring nie moge go znalezc

Polecane posty

Gość hankabos

nie wiem co sie dzieje. dalabym sobie reke obciac ze wlozylam nuvaring 3 tygodnie temu. wczoraj mialam go wyjac a jego nie bylo. zaczela mi sie miesiaczka w piatek/sobote - skapa zalozylam tampon ale krazka nie wyjmowalam wczoraj mialam wyjac i nie moglam go znalezc. i teraz nie wiem czy to mozliwe ze popchnelam go bardziej do srodka tamponem, ale to nie wiem jak gleboko bo szukalam gleboko i tez nic nie bylo. albo moze jak wyjmowalam tampon to krazek tez wyszedl, ale przeciez bym chyba zauwazyla :O pojde do lekarza, chociaz pewnie bedzie mial ubaw - zaginiony krazek :D ale chcialam wiedziec czy ktokolwiek mial podobna sytuacje i co sie okazalo

Gość zalez
dziewczyno zmykaj do ginekologa zeby jakis komplikacji nie bylo..a poza tym zapisuj sobie gdzies kiedy wkladasz koleczko

Gość zalez
dziewczyno zmykaj do ginekologa zeby jakis komplikacji nie bylo..a poza tym zapisuj sobie gdzies kiedy wkladasz koleczko

Gość hankabos
zalez pojde do lekarza chociaz komplikacji nie powinno byc - no chyba ze to by tam siedzialo bardzo dlugo. wiedzialam kiedy mam wyjac. zastanawiam sie po prostu co sie moglo z tym stac i czy to gdzies tam jeszcze jest dlatego pytam czy komukolwiek sie cos takiego przytrafilo :)

Gość Kacha321
I co bylas u lelarza bo ja mam ta sama sytuacje ??

Gość gość
Szukaj go w majtkach a nie w ci/pie

Gość gość
Sprzedam 2 sztuki NuvaRing. Data ważności 2020-01 . 80 zł piotrjuziuczuk2@gmail.com

Gość gość
Na kibelku nie było chlup?