Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukiwaczka zapachu

perfumy na jesień

Polecane posty

co polecacie? chcialabym, zeby byly uwodzicielskie, ale nadawaly sie na dzien... dla 24latki. mam piekne, klasyczne, ciezkie zapachy, wrecz perelki w swiecie zapchow, ale niestety w ciagu dnia moga byc dla otoczenia drazniace. jakie perfumy Wam sie sprawdzaja na jesien?

Gość
te sa lekkie. ladne długo się trzymaja i nie draznia otoczenia

Gość sensualia
Hypnose Senses- coś pięknego :)

polecam zapachy Yves Rocher- wiele wśród nich nadaje się na codzień-charakteryzują się magią suptelności :)

ja polecam hypnose... cudny zapach pod warunkiem ze lubi sie wanilie bo ten przewaza. ogolnie to taki cieply kwiatowy zapach. ja go uzywam o kazdej porze roku :) jestem zakochana w tym zapachu jestem ciekawa zapachu wlasnie tej nowej edycji " senses"

dla mnie touch of pink jest taki hmmm... no niby ladny, ale taki nijaki, nie niesie zadnych skojarzen, nie wprowadza w zaden nastroj, troche taki bezplciowy. poza tym polowa ulicy nim pachnie:( hypnose... musze go jutro pzy okazji obwachac, bo juz uleciala mi won z pamieci... moze cos jeszcze polecacie?

Gość sensualia
Zwykłego Hypnose używam od kilku lat, kocham ten zapach :) Jednak ostatnio postanowiłam w końcu kupić jakiś inny zapach, ale żeby nie był "za bardzo" inny ;) Zakochałam się w Senses i chyba je sobie sprezentuję ;)

organza kiedys mnie odrzucila, moze za mloda bylam, a teraz mam uprzedzenie... dolce vita... kto wie.. a lempickiej to L?