Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiranda

Kobiety w obsisłych spodniach

Polecane posty

Gość Wiranda

Na ulicach widać że ponad 90% kobiet chodzi w obcisłych spodniach. Co jest tego powodem?

Gość uniqueGIRL
Jeżeli chodzi ci o rurki to one sa modne, proste!

mi panie w takich spodniach takze sie podobaja :P W modzie nie ma nic zlego, jesli obydwie strony czerpia z tego przyjemnosc.

Gość Hamsterek
Jestem tego samego zdania. Pozdrawiam!

Gość Linowski
Dziwne, ze kobiety unikaja prawdziwej odpowiedzi.

Gość prawdziwa odwiedz
Prawdziwa odpoiedz jest taka: chodze w rurkach bo ładnie w nich wygladam i moge wyeksponowac swoje zgrabne nogi- czego nie moge zrobic w spodniach z rozszerzanymi nogawkami. Poza tym takie waskie spodnie wchodzą mi do kozaczkow wiec to drugi plusik:)

od 15 roku życia chodzę zawsze w bardzo dopasowanych/obcisłych spodniach nie lubię luźnych ubrań i kropka mam magiczną granicę 30 lat lub 62 kg, powyżej której mam zmienić styl póki co jest git

Gość
Chodzicie w rybaczkach, do tego wysokie buty?

Gość chodzik
Kobieta nie będzie nosiła ubioru mężczyzny, ani mężczyzna ubioru kobiety, gdyż każdy kto tak postępuje, obrzydły jest dla Pana Boga Swego" ( Księga Powtórzonego prawa 22,5)

Gość brzyduula
MODA DLA BOGA - LIST DO DZIEWCZYN Drogie dziewczyny! Piszę do was w trosce o naszą god¬ność. Zbyt często myślimy, że ślepe naśladowanie mody w ubiorach czyni nas światowy¬mi, a branie wzorców zacho¬wań z seriali telewizyjnych czyni nas postępowymi. Nic bardziej mylnego! Projektanci współczesnej mody raczej każą nam się rozbierać, zamiast gustownie i ze smakiem ubierać. Nie dajmy się zwariować! Czy nie mamy w domach lu¬ster? Czy nie tęsknimy za tym, aby nas szanowano? Nie pro¬wokujmy złą modą, bo „jak cię widzą, tak cię piszą". Dziew¬czyna „niby ubrana", ślepo naśladująca modę z koloro¬wych tygodników i telewizji, jest przyczyną grzesznych myśli i zachowań ze strony mężczyzn. W Ewangelii Jezus przestrzega nas: „A ja wam powiadam: Każdy, kto pożą¬dliwie patrzy na kobietę, już w swoim sercu dopuścił się z nią cudzołóstwa". Większość młodych mężczyzn nie czuje potrzeby zawierać związków małżeńskich. Dlaczego? Boją się zaufać dziewczynie, która kusi wokoło swoim roznegli¬żowanym ciałem. Popatrzmy, ile z nas i wokół nas jest po¬ranionych wewnętrznie i sfru¬strowanych młodych ludzi, którzy hołdują sloganowi „róbta co chceta". Mimo tej „wolności" coraz mniej jest na twarzach młodych ludzi praw¬dziwej radości i nadziei. Czy mamy być wciąż „pa¬pugą narodów" i nie możemy stworzyć własnej mody god¬nej człowieka? Pismo Świę¬te uczy nas, że ciało niewia¬sty powinno być odkryte tyl¬ko dla męża. Zacznijmy nosić spódni¬ce i suknie. Spodnie to ubiór dla mężczyzny! Odziane w spodnie nie mamy nic wspól¬nego z kobiecością. Nie posia¬damy czaru ani powabu. Nie jesteśmy tajemnicze. W skrytości serca każda z nas tęskni za trwałą przyjaź¬nią, miłością i wiernością. Sta¬rajmy się o czystość obyczajów przez noszenie skromnych i es¬tetycznych ubiorów. Elegancja nie miała nigdy nic wspólnego z nagością. Jak mężczyzna ma odkrywać kobietę? Jak ma ma¬rzyć o niej, być ciekawy jej cia¬ła, zdobywać ją, tęsknić, kiedy ona cały czas chodzi przy nim mniej lub więcej rozebrana, wzbudzając jedynie jego po¬żądanie? Spoglądajmy częściej samokrytycznie do lustra. Nie dajmy się uwieść obcym i złym modom światowym. One niszczą takie cnoty chrze¬ścijańskie, jak: skromność, czy¬stość, wstydliwość. W Kazaniu na Górze Chrystus mówi: „Bło¬gosławieni czystego serca, al¬bowiem oni Boga oglądać będą". Warto zatem walczyć o czystość naszych serc.

Gość coooooooooo
jak tak to nie kuś, a tu coś o powabie i tajemniczośći w spódnicy - TO TAKIE SAMO KUSZENIE!!!!!

I dobrze,ze sa modne rurki,bo jak inaczej wyeksponowac swoje dlugie nogi? Mini,owszem,ale nie w kazdym wieku wypada zalozyc mini,za to rurki mozna.

Gość Uwielbiacz
Brzydula, mam wrazenie ze jestes rzecznikiem O. Rydzyka ktory opowiada sredniowieczne bzdury. Przyroda tak stworzyla kobiete zeby byla pociagajaca i seksowna. Nie chcialbym miec kobiety z duchem meskim. Wyglad ciala to nie wszystko. Kobieta poprzez ubior moze sie wyeksponowac, np. przez dopasowane spodnie i duzy dekold. Dobrze ze jest jeszcze duzo kobiet ktore sie tak ubieraja.

Gość nereus1
anetka a moze masz foto jak wygladasz w spodniach?

Gość Spodniarz
moja tez nosi dopasowane spodnie, wyglada super!

Gość bialy
Bardzo lubie gdy moja partnerka ubiera biale dopasowane spodnie.

Taka moda ;) Ja tam lubie obcisle spodnie/spodenki/spodniczki moj chlopak tez ;D;D

Gość pogon za diabłem
Jezus wyraźnie powiedział: jeśli mężczyzna patrzy na kobietę pożądliwie, już zgrzeszył z nią w swoim sercu. Nieszczęsne kobiety nieroztropne! Pamiętajcie, że jest nieczystość ciała, ale także i myśli: któż zliczy grzeszne myśli i pragnienia, które wznieca w rozwiązłych mężczyznach wasza bezwstydna moda, szczególnie na ulicach i na plażach, po których nieustannie krążą tłumy demonów? Zachowujecie się tak na plażach obmywając wodą wasze ciała, a jednocześnie plamiąc dusze wasze i tych, którzy na was patrzą bezwstydnie. Chcecie ochłodzić się w morzu w te dni spiekoty, a jednocześnie przygotowujecie sobie żar wiecznego ognia! Słysząc o wiecznym ogniu uśmiechacie się ironicznie, ale te które poprzedziły was w śmierci nie robią już tego, płacąc za swoje winy wraz z innymi potępieńcami! - „Ja jestem bardzo sprytny; aby osiągnąć swój cel w świecie, osłabiam autorytet rodziców, którzy są pierwszymi odpowiedzialnymi za nieprzyzwoity sposób ubierania się ich córek. Kobiety noszące się bezwstydnie utwierdzam w przekonaniu, że nie robią nic złego, ponieważ obecnie prawie wszystkie tak się ubierają. Posługując się brakiem ograniczeń na plażach, wzbudzam w tych kobietach przyjemność z bycia oglądanymi i podziwianymi. A teraz klecho oznajmię ci to czego jeszcze nie wiesz. W piekle przebywają obecnie najpiękniejsze kobiety świata, te które podczas swego ziemskiego życia posługiwały się swoją fizyczną urodą w celu uwodzenia mężczyzn”. - Ale dlaczego te kobiety bezwstydne w ubiorze nie pamiętają o tym, że trzeba umrzeć i że ich ciało stanie się pokarmem dla robaków? - „No bo ja Melid, oddalam od nich te myśli, które mogłyby odłączyć je ode mnie. Podobnie wykorzystuję tych, którzy znajdują upojenie w tańcu, balach i dyskotekach”.

Kobiety musza byc atrakcyjne i pociagajace. Tak jest w swiecie zwierzecym jak i u ludzi.

Do pogon za diabłem: Bóg powiedział: "Idźcie i rozmnażajcie się!" A żeby się rozmnażać trzeba mieć chcicę, dlatego kobiety noszą obcisłe spodnie, żeby faceci mieli ochotę się rozmnażać. Amen!

Gość chodzik
- „Pewnego dnia, ta młoda dziewczyna dokonała aktu próżności z zachwytu nad swoimi pięknymi, kasztanowymi warkoczami. Najwyższy pozwolił mi wtedy na obcięcie jej włosów na zadośćuczynienie tego próżnego czynu”. http://sursum-corda.pl/forum/printview.php?t=428&start=15&sid=757b589dfa6736b9e5b0aacc0df058b7 ona też była próżna i najwyższy zabrał jej twarz http://www.metacafe.com/watch/888126/drunk_driving_jacqueline_saburido/

Gość chodzik
pisząc to spuściłem sie :)