Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TaCoChceAleSieBoi

czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość TaCoChceAleSieBoi

Musze gdzieś napisać jakoś się wygadać. Staraliśmy się z partnerem o dziecko prawie rok i nic i nic, w końcu stwierdziliśmy, że damy sobie na razie spokój i już kilka miesięcy się nie staramy. No i teraz mi się spóźnia okres już dwa dni, przy czym mam regularne miesiączki. Podejrzewam, że moge być w ciaży ale sama nie wiem, mam taki mętlik, trochę się boje, czuje straszny stres. Teraz kiedy już sobie powiedziałam, że "NIE" od czwartku zaczynam nową prace....matko, sama nie wiem. Nie chce mówić nić mojej miłości, bo wiem, że on by zaraz oszalał z radości a boje sie z drugiej strony, że to spóźniony okres...sama nie wiem robić test czy nie? Troche boli mnie brzuch, od jakiegoś czasu w ciągu dnia kiepsko się czuje, rano jak tylko wstanę to strasznie mnie mdli, musze szybko coś zjeść ale nie bolą mnie piersi a po za tym ten ból brzucha, czy boli brzuch w ciąży? no i do tego to chyba za wcześnie na objawy ciążowe, prawda?

Gość panthera-de/n
:) OKRES nawet regularny zwykle sie moze przesunac o 1-4 dni poprzes stres , zmiane otoczenia etc. nie panikuj ,jesli po 1-1/2 tyg nadal nic ;P to zrob test a nastepnie udaj sie do ginekologa. zycze powodzenia! dobranoc!

Gość pantherka - de/nl
;D hm ps. moze to ciaza Urojona? bo w 1 - 4 tyg ciazy nic praktycznie sie nie zmienia oproch chumoru ;P poprostu nie chodz glodna spac :) i zaopatrz sie w apap czy jakies tabletki przeciw bulowe :) i nie panikuj!! zastosuj sie do tego co napisalam powyzej !

Gość TaCoChceAleSieBoi
Nie wiem czemu ale po tych wszystkich miesiącach oczekiwania i robienią tych testów mam do nich jakąś awersje

Gość TaCoChceAleSieBoi
No właśnie ciąża urojona... może już popadłam w jakieś urojenia od tego wszystkiego :)

Gość panthera- de/nl
Bylam w tej samej sytuacji tylko ze ciaza w moim wieku (WEDLOG mnie) TO DLA MNIE tragedia ;) odczuwalam bole, jakby brzuch mi rosnal ,zastanawialam sie,rozmawialam z moim brzuchem;P, mialam wilczy apetyt i wymiotowalam i stresowalam sie!!!!!!!!! a okres caly czas przeswoal sie z dnia na dzien, w koncu zrobilam test i zoabczylam wielki -----!!;D bylam tak szczesliwa ze za 2 dni ;P miesiaczka powrocila hihii! I obrajwy sie skonczyly ;)

Gość panthera- de/nl
Ale zycze ci ;) z calego serca zeby powodem tego byl maly embrion w twoim brzuchu ktory rozwinie sie w duzego silnego i zdrowego bobaska ;*