Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara Kate

Praca w przedszkolu-kto jeszcze?

Polecane posty

Gość alutkamała
ja tez juz "mialam" pracę, do wczoraj a dzis okazuje sie ze moje miejsce zajete! to chyba plaga i niestety ciagłe zatrudnianie pociotkow! przegralm z kobieta ktora ma tylko SN i 7 lat przerwyw zawodzie dopiero zaczyna studia, aja juz mam mgr! I co wy na to? całe te pieprzenie o kwalifikacjach jest dnem! liczą sie tylko znajomosci i plecy! Do autorki postu-nie wiem czy ,masz świadomość jak wyglądało przygotowanie do pracy w SN,to co Ty i ja miałyśmy na studiach jest jedynie namiastką tego jaką wiedzę i przede wszystkim praktykę(bo piszesz o przerwie czyli była)mają moje koleżanki po Sn

Gość milena452
hej mam pytanie ja skonczylam pedagogike opiekuncza i resocjalizacyjna licencjat oraz zrobilam popdyplomowke z edukacji wczesnoszkonej, czy posuadam kwalifikacje aby podjac prace w przedszkolu?

Gość polllaa
słuchaj w suplemencie do dyplomu masz określony zakres uprawnień :) ja mam opiekuńczo socjalną i przedszkolna i dzięki nowym przepisom dostałam uprawnienia do wczesnoszkolnej. Szkoda że nikt na tym forum nie opisał jak wygląda ta praca.......

Gość pSZeCZkolanka
Witam i ja - w zawodzie od 6 lat - ależ ten czas zapitala! Miałam całe wolne wakacje (bez dyżuru) i niebawem wracam - najpierw rada pedagogiczna a potem czas przygotować salę dla 3-latków - obawiam się nieco, bo wiem, jak wyglądają pierwsze dni września w "maluchach". Ale też jestem podekscytowana i ciekawa "nowego" i trochę tęsknię za pracą! ....podejrzewam, że gorzko pożałuję tych słów po dwóch dniach :D Co do kwalifikacji to ja Wam nie pomogę - przestałam się tym interesować jak skończyłam studia, a były to jednolite studia magisterskie "pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna". Acha! I dwukrotnie dostałam pracę bez żadnych znajomości! Pierwszy raz zaraz po studiach, potem po czterech latach zmieniłam placówkę na "wygodniejszą" - bez "pleców" też się da ;)