Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mieszczuszka

No i chyba się zakochałam

Polecane posty

Problem w tym, że wcale tego nie chciałam. Wiem, że was to gówno obchodzi ale wole pisać sobie głupoty na forum niż porozmawiać o tym z jakimś znajomym bo nie zrozumie. Powinnam się cieszyć, że tak się stało a jest zupełnie na odwrót. Wiem, że mu bardzo zależy na mnie ale to jest chłopak, którego zawsze otacza wianuszek dziewczyn i miał przede mną hmmm bujne życie ;) Wiem, że ludzie się tak łatwo nie zmieniają i dlatego strasznie starałam się nie zakochać i tak sobie wmawiałam zanim ostatnio usiadłam i zaczęłam rozmyślać jak się w stosunku do niego zachowuję i doszłam z wielką obawą do wniosku, że chyba się zakochałam! Pewnie zaraz ktoś się zapyta po co takiego babiarza brałam ale to miało być zupełnie inaczej. Mieliśmy się spotykać w formie zabawy On miał wrócić do pracy (na drugim końcu Polski) i miał być koniec. Tak się umawialiśmy... A jak nadszedł czas rozstania to żadne nie chciało o tym rozmawiać i zostaliśmy w dalszym ciągu parą :P Potem się śmialiśmy, że rozstaniemy się po dwóch miesiącach bo przez ten czas zawsze w związkach jest najlepsza zabawa ;) i co? Dwa miesiące dawno minęły a my oczywiście cisza w tym temacie... Jest mi z Nim bardzo dobrze jednak brakuje mi jego (widujemy się tylko w weekendy). Zazwyczaj człowiek idealizuje partnera, którego nie widzi przez dłuższy czas i pewnie w moim przypadku też się to sprawdza ale nie pomyślałabym, że się w nim zakocham a jednak. Nie powiem mu tego w życiu chyba, że będę chociaż w 80% pewna, że ten związek przetrwa jeszcze trochę czasu. Hmmm no i widzicie trochę się napisałam ale mi ulżyło a wam jak się nie chce czytać to nie czytajcie :P

Gość Pyrtek
A to już wiemy dlaczego tak na erotycznym szalałaś niedawno.

Nudne to forum. Już nie mówię tylko o tym tamacie ale w większości spraw nikt nic nie pisze. Ludzie odpisują tylko na pytania jak zrobić mu/jej dobrze, jak się ubrać albo tylko żeby komuś dopieprzyć, zdołować itd... a o jakiś poważniejszych wgłebieniach w temat nie ma mowy.

no napisałaś, żeby nie czytać... ;) :P Mieszczuszka, a w jakim sensie jest babiarzem? Miał dużo kobiet? Ale był z nimi czy tylko przygodne znajomości? A może zdradzał? Co do zakładania jak będzie za miesiąc. A po co? Na tym etapie związku to trochę bez sensu. Bawcie się, miło spędzajcie czas, a na planowanie będize jeszcze czas ;)

Hehehe no tak napisałam ale wsparcie psychiczne się przydaje :P Miał takie i takie z czego jak miał te bardziej na stałe to ich nie zdradzał (jestem pewna w 99%). Jest duuużo nieścisłości w tym związku i żadne z nas nie wie na czym stoi. Wcześniej byłam pewna, że już to skończe bo nie ma sensu i tak kończyłam, kończyłam aż się zakochałam a po co mi to?! Już mnie raz facet zostawił taką rozkochaną to 3 lata o nim myślałam i nie chcę powtórki z rozrywki :(

Hm. Wóz albo przewóz. Albo stawiasz na asekurację i się natychmiast wycofujesz, zrywając kontakt albo... dajesz się ponieść emocjom i lecisz jak ćma do ognia, starając się zachować odrobinę zdrowego rozsądku. Nie ma niestety nic pomiędzy.

Hmmm no tak wóz albo przewóz. W tym problem, że ja się za bardzo wszystkimi przejmuję zamiast sobą i nawet nie wyobrażam sobie jak mogłabym mu powiedzieć, że już go nie chcę bo za rzadko się spotykamy. Nie mam argumentów żeby skończyć ten związek a zresztą chyba podświadomie tego nie chcę :( Oj głupie naiwne dziewcze ze mnie :P No cóż jakoś to będzie. A wredniaku na pewno by tak było :P Ale nawet nie mamy jak ze sobą zamieszkać... On tam ja tu a zresztą za wczesnie na takie rozmyślania :D