Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fanka Doduni ***

Mam proźbę do mam!

Polecane posty

Jak namówić swoją mamę (35lat) na: - Kolczyk w języki - Tatuaż Proszę jak, na kolczyk w języku miałam warunek którego jednak nigdy nie spełnie a mianowicie zachowanie wzorowe w szkole a jak wiadomo specjalnie takie bo mam wiedziała że napewno nie dam rady ;/

Gość xjnjhrtbxdhk
po nicku mozna stweirdzic ze jestes glupia malolata, do nauki a nie kolczykow ci sie zachcialo

Po nicku a co uważacie Dode za idiotkę i jej fanów też? Wy tylko widzicie chwyt marketingowy, a nie to jaka jest naprawdę... Prosiłam o pomoc a nie krytyke

Gość xjnjhrtbxdhk
ja by tobie z checia wytatuowala na czole ksiazke i dala luterko do reki!!!! do nauki

Ja tez nie zgodzilabym sie na miejscu Twojej mamy, wiec nie pomoge. I modle się, aby moje dzieci nei miały takich pomysłow :O

Gość jhdfghighgtgt
a tak przy okazji sobie na czole zrób tatuaż z napisaem: DEBILKA dla ptoomności aby ludzie wiedzieli z kim mają do czynienia..

ale zdajesz sobie sprawę ,że nawet Doda zrobiła je sobie dopiero po jakimś czasie ektywnosci scenicznej ? Bo to pasowało do jej wizerunku I pomysl sobie ,ze za kilka klat bierzesz ślub - piękna suknia a z pod spodu wyglada takie coś - wyobraż to sobie

Jak mam do mamy trafić? Jak mam ją przekonac? Ona ciągle twierdzi że za kilka lat mogę tatuażu żałować bo coś się komuś nie uda... Tłumaczyłam że chce zrobić tatuaż tam gdzie Doda robiła i że się uda ale wciąż słyszę nie. Kolczyk w języku też nie bo może się nie udać i stracę czucie w języki albo będzie zakażenie i nie daj boże ci amputują....

no tak tatuaz taki jak ma dodoa w koncu to zagorzala fanka.14 lat i tatuaz niektorym malotatom to sie w d***ch przewraca.jescze gim nie skonczyla a tatauazy jej sie zachciewa

Gość mozg juz ci amputowali
wytatuuj sobie 100 razy 'proŚba'

Przynajmniej mam jakąś idolkę do dąże do doskonałości mam ambitne plany na przyszłość. Nie jedna kobieta zazdrości DoRocie wyglądu, kariery, talentu i kasy.

Dziecko poczekaj jeszcze. Teraz wydaje ci sie, ze jestes dorosła i pozjadałas wszystkie rozumy, ale kiedyś choć teraz w to nie wierzysz, podziękujes zmamie, że się nie zgodziła.

ale czemu nie chcesz być oryginalna -popatrz teraz wszyscy są jak nie wytatuowani , albo mają super kolorowe losy , albo kolczyków ile wlezie . Kolczykując sie w tak banalnych miejscach jak język - albo upodabniająć się do swojej idolki - co uzyskasz ? Będziesz jedną z wielu - nic wiecej A z mamą sie zgadzam - zanim dojdziesz do 18 - jeszcze nie raz zmienisz zdanie

"Przynajmniej mam jakąś idolkę do dąże do doskonałości mam ambitne plany na przyszłość. Nie jedna kobieta zazdrości DoRocie wyglądu, kariery, talentu i kasy." nie rozśmieszaj mnie :O Ale nie będę dyskutować z Toba o tym :O

Akurat moja szkoła to gimnazjum o zasadach i wszytscy ich przestrzegają, są mundurki i nudne zasady. Nikt nie ma kolczyka w języku ani w pępku więc bym dopiero wtedy była orginalna. Tak chce byc taka jak Doda ale do niej duzo mi brakuje nawet w jednym procencie nie jestem taka idealna jak Ona.

Gość a ja uwazam ze matka powinna
sie zgodzic na wszystkie odhyły córeczki. Córeczka nie skończy anwet 18 lat a już bedzie sie z domu wstydziła wyjść bo sie oszpeciła. To chyba będzie najlepszą karą i konsekwencją niż zakazy. Zrobi frankeinstaina z siebie.

ale masz jedna przewagę nad Dodą - jesteś jeszcze tak młoda ,ze wszystko jeszcze przed Tobą . Nie upodabniaj sie do kogoś - niech koleżanki upodabniają sie do Ciebie :)

taaa, jasne :O Piekna :O Widoać, ze byłas mała, gdy była w barze :O Sylikon w cyckach, zrobić chirurgicznie nos i wstrzyknać sobie za duzo zcegos w usta tez moge :D

W klW klasie nie jestem za bardzo lubiana i nie przez to że jestem brzydka albo gruba, przeciwnie jestem szczupła. Nikt prawue mnie nie lubi bo zawsze mówię co myślę coś mi się nie podoba to to mówię, więc nikt nie będzie mnie naśladował, i wolałabym być Dodą w jej wieku niz sobą.

Gość mózg amputowany na bank
weź gówniaro mnie nie rozśmieszaj, taki matoł w gimnazjum z zasadami i na poziomie, a ortografia gdzie? Pisze się 'orYginalnie'. Weź zrób ten tatuaż, najlepiej cały słownik ortograficzny.

Jestes na dobrej drodze :D Juz masz podobne myślenie do niej :D Rób dziecko co chcesz, a nie zawracaj nad głowy duperelami Słyszałam, ze ma kolczyka na cipce, moze też sobie zrób :)