Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość valeriana zielona

Mój eks przestał o mnie myśleć jak dowiedział się, że mam faceta.

Polecane posty

Gość bllleeeeeeeeeeeeeeee
o jaaaa jakbym slyszala mojego ex! on mi takie same teksty sprzedawal a wiesz czemu? bo ja go dowarotsciowywalam tym ze dalej mi na nim zalezy on to czul zwyczajnie.. i takimi samyi slowami mnie karmil..bylam tak wykonczona ze do psychologa trafilam i ona dop mi wytluamczyla jego achowanie. ze to nie dowod milosci i szacunku tylko jego smieszne ego..

Gość Moja Droga niech dotrze
valeriano - przeciez Ci powiedzial, ze nie chce Ci sie mieszac i wtracac! wiec sobie teorii nie dorabiaj, zeby ci powiedzial cos jeszcze..... juz wszystko wiesz, jestes szczesliwa, masz kogos i tyle. pogodz sie z tym.

Gość valeriana zielona
Ale ja sobie doskonale zdawałam z tego sprawę, że chodzi tu o dowartościowywanie jego chorego ego do momentu aż się nie dowiedziałałam tego od osoby trzeciej. Poza tym widzę ich czasem razem. Tam nie ma takiej namiętności jaka była między nami. Oni już od miesiąca się ciągle kłócą. Ale racja, gdyby kochał by do mnie wrócił.Chcę o nim jak naszybciej zapomnieć bo zwariuję:o

Gość valeriana zielona
W tym problem, że nie jestem szczęśliwa.

nie patrz na to co inni mowia! patrz na jego czyny a nie slowa! moj ex tez mi mowil cuda.. ze nam sie uda ze w nas wierzy ze kocha nawet;] i ani razu nie chcial sie spotkac;] tylko pisal na gg bo tak beziecznie bylo..robil mi mega wielkie nadzieje.. i co i nie wrocil.a ja dawno juz mam kogos ipowiem ci cos wiecej.. mialam identyko jak ty.. tez z obecnym bylam i go nie kochalam bo za exem tesknilam..az z czasem go tak pokochalam ze do ex mi calkiem przeszlo i jestem szczesliwa z nowym! i za nic w swiecie bym juz nie wrocla do bylego..musi ci zwyczajnie przejsc uczucia do bylego...bo zadnego zwiazku nie stworzysz z nikim i tyle.. ja teraz widze jaka glupia bylam i ile czasu zmarnowalam rozpaczajac po nim.. to co czuje do obenego jest niepoownywale do tego co czulam do bylego.. i jestem mu w jakis sposon wdzieczna ze byl ciagle przy mnie ze to przeczekal... i jestesmy razem do dzis

Gość a reszta sama przyjdzie pewnie
bierz co daja i nie narzekaj, mozna by rzec....

Gość morze mozez mozrzezez
bllleeeeeeeeeee - a ten Twoj psycholog to faktycznie madrosci zyciowe prawil........:/

Gość marokanski sklep
Zapraszamy do zapoznania sie z marokanskim rekodzielem ... Niepowtarzalne elementy wystroju wnetrza i ogrodu ... Meble, lampy, lampiony, ceramika, tagine, bizuteria, galanteria skorzana ... Energia wyplywajaca z rak marokanskich rzemieslnikow ... www.marokostyle.com

zebys wiedziala!! no ale fakt ty sie wkoncu znasz lepiej;] nie wiem skad ta wiedze zdobylas chyba z kafetei;]

Gość blllllleeeeeeeeeeeeee blalala
jak widac, sama tu przebywasz;)

no i? co wnosisz ciekawego do tematu? co ma celu twoja pusta durna wypowiedz? pisalam do autorki nie do ciebie..ale chyba masz problem z czytaniem ze zrozumieniem tekstu;]