Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość willi

Mam problem...

Polecane posty

Gość willi

Poznałem pewną dziewczynę dużo pisaliśmy i zdecydowaliśmy się na spotkanie...potem drugie napisała mi że chce się spotykać ale z czasem spotykanie stało się czynem trudnym nie mogła znaleźć czasu dla mnie albo to koleżanki albo wyjazdy i temu podobne...ale cały czas pisała z czasem zaczęły się kłótnie o to... i dłuższe przerwy nie potrzebne teksty...po czasie ona pisała i znowu miło pisaliśmy i jak zapytałem o spotkanie znowu był problem...co mam myśleć zrobić? cały czas myślę o niej...wykluczam spotykania z innymi bo to nie ten typ kobiety....

Gość lewitka
dziwne....

Gość nie mogę ci pomóc
jestem koniem

Kurcze, jakbym sam to napisał. Miałem w tym roku prawie tak samo. Olałem dziewczynę po tym, jak po raz kolejny na moją prośbę o spotkanie zaczęła znów wymieniać różne wymówki. :(

Gość willi
nie jestem sam....

Gość może śmierdzi wam z
buzi. Albo z butów. Albo nie ma kasy? A może nie ma z kim zostawić dziecka?

Gość willi
nikogo tu nie podniecają głupie teksty...

Gość radarrr
no to moze sie boi, ma jakies problemy o ktorych nie chciala CI mowic, moze rozmawia z kims jeszcze, moze kogos poznala, moze pracowala w polu, moze miala napad depresji.. moim zdaniem rozwiazanie by sie tego dowiedziec jest proste: zapytaj jej? poczytaj cos o podrywie przez internet, zarowno kobiety jak i mezczyźni maja 10000 pomysłów na to jak przekonac do siebie druga osobe :) a co do spotkania to ja bym drażyla temat bo poki sie nie spotkacie i nie poznacie sie to nic z tego nie bedzie :)pozdro

Gość willi
My się spotkaliśmy dwa razy już ....

Gość radarrr
no to moze znaczyc ze albo jej nie przypadles do gustu, albo sie wstydzi, albo oczekiwala jakiegos szaleństwa :) bardzo malo szczegółów podales :) sprobuj ja jeszcze zaprosic, nie masz nic do stracenia..

Gość willi
czytaj uważnie:) cały czas ją proszę ...ona piszę tak jak by chciała i to naprawdę wiele ale zawsze coś wymyśli by się zobaczyć teraz znowu była kłótnia i zapewne za jakiś czas napiszę ....

Gość mała PPPPP
czasem dziewczyny potrzebują czasu....

Gość radarrr
sorki moj okulista powiedzial ze mam wzrok oszczedzac :) a oszczedzam mozg.. ile macie lat? moze to jakas domina i chce zeby ja blagac? :D moze spodziewa sie jakis konkretow? ja sie kiedys tez umowilam przez neta to pamietam ze zrobilo na mnie wrazenie jak chlopak postawil sprawe jasno: masz czas w niedziele o 15? tylko byl z mojego miasta wiec sprawa byla nietrudna..:) nie wiem jak to jest z Wami..

Tamta "moja" ma 23 lata, studiuje i nie była z mojego miasta. Wciąż mówiła, że chce się spotkać, ale podawała ciągle wymówki. W końcu ją olałem - niech ma nauczkę. Może następnemu facetowi będzie łatwiej? :)

Gość willi
prawie 20 lat...mamy do siebie 50 km ale łatwy dojazd...pisze tak jak by chciała być ze mną ale nie daje rady się ze mną spotkać ...znowu jest między nami kłotnia mam już dość ...bawi się?

Gość radarrr
nie desperuj sie bo sie wykonczysz :) moze zaproponuj prosto z mostu ze przyjedziesz do jej miejscowosci?? moze sie wygada w czym ma problem?

Gość willi
myślisz ze nie chciałem? Miałem pare dziewczyn dwa takie poważne związki i wiem jak się zachować itp...jak by mi tak nie zależało niej to bym to olał ale zależy...

Gość radarrr
no to moze ona sie chce tylko przyjaznic i nic do Ciebie nie poczula? pytales jej juz o takie klimaty?

Gość willi
przecież piszę ci ze pisała tak jak by chciała być ze mną ...

Gość radarrr
no to jakas schizofremiczka :D pisze ze chce z Toba byc a nie chce sie spotkac? moze po prostu jest mila?

Gość willi
możliwe...

Jest też jeszcze inna możliwość. Ma kogoś. Spotyka się/jest związana z innym chłopakiem i dlatego dla Ciebie nie ma czasu. I nie chce, żebyś przyjeżdżał do jej miejscowości... :(

Gość perełka90
a moze ma kogos... i ni wie kogo wybrac.. a ztamtym jest juz dlugo i waha sie czy woli Ciebie czy jego..

Gość willi
to raczej odpada....