Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutkie piersi

Jaki rozmiar stanika powinnam nosic?

Polecane posty

Gość Malutkie piersi

Doradźcie mi, bo mam problem z dobraniem stanika. Pod biustem mam 72cm, a w biuście 85cm.

Gość Ewaldi
skoro nie masz nic to po cholerę zasłaniać ?

Gość Chcesz sie pozalic
czy pochwalic? A moze,jestes ograniczona umyslowo?,bo takie rzeczy wiedza juz w podstawowce.

Gość Malutkie piersi
To nikt na tym forum nie potrafi nic mądrego doradzić? W sklepie nie mogę dobrać nic sensownego, wszystkie staniki są pod biustem za luźne, zamierzam zamówić przez internet.

Gość Malutkie piersi
Jasne: takie rzeczy wiedzą już w podstawówce! A 90% Polek nosi źle dobrane staniki:/

Gość nina2112
Myślę, że 65D byłoby dla Ciebie idealne. Poczytaj trochę na lobby małobiuściastych o dobieraniu staników, tam jest wszystko napisane

a jak chcesz przez net kupic na tej stronie masz sklep wysylkowy i duzo promocji ja jetem z tych stanikow baaardzo zadowolona i bardzo je polecam wszytkim dziewczynom ale najpierw bylam w sklepie, tam mi Pani dobrala stanik i na podstawie tego rozmiaru kupuje w e-sklepie

Gość Malutkie piersi
solange18, dzieki wielkie za fajny przelicznik. Wyszło mi 65D. Takiego oczywiście nigdzie w sklepie nie dostanę, produkują od 70

Gość zupapomidorowa
Kalkulator jest tutaj: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ wg niego: Twoje wymiary: 72/85 UK 30D (65D) PL 65D Na szczęście teraz już łatwiej kupić coś w tym rozmiarze. Miłego szukania życzę.

Gość to spróbuj 70 c
ja mam takie wymiary i z tych naszych sklepowych jest ok.

Gość Malutkie piersi
m a d z, dzięki. Z Twojej tabelki też wynika, że mam 65D, więc pewnie tak jest

Gość Malutkie piersi
Dzięki dziewczyny. Swoją drogą to jest dziwne, bo zawsze myślałam, że mam miseczkę B:)

ok 60% kobiet ma zle dobrane staniki, a 75B to niby ten najpopularniejszy rozmiar i wiekszosc mysle, ze ma takie :) z reszta teraz jest dostepna wieksza rozmiarowka - kiedys to tylko kilka rozmiarow bylo powszechnie dostepne i w normalnych cenach

bo tak jest, że każda kobieta myśli, że ma 70-75 B. Której koleżanki się nie pytam to zawsze jest ta sama odpowiedź, a gołym okiem widać, że każda ma jednak inny rozmiar. Teraz łatwiej dostać takie staniki więc na pewno coś znajdziesz:)