Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lyssa

Co zrobic?..

Polecane posty

Gość lyssa

Mam problem ktorego nie potrafie rozwiazac od jakiegos czasu.. Mam chlopaka, jestem z Nim strasznie szcześliwa. Rok nam minie za tydzień. Na poczatku naszej znajomości on miał jeszcze dziewczynę potem oni sie rozstali i jakos wyszlo ze po przerwie zaczelismy ze soba byc. Po 2 miesiacach widaywania sie raz na 2 tygodnie on pojechal do niej bo ona zagrozila ze sobie cos zrobi. Rozplakala sie i BUM wyladowali w lozku. Wybaczylam mu. Jest moim pierwszym ja jego jak widac nie. myslalm ze sobie poradziłam z tym wszystkim. nie wypominam ale nie moge zapomniec... obiecal ze cos zrobi- do tej pory sie doczekac nie moge teraz moje pytanie: jesli byl wierny wczesniej i d tej pory mial pare okazji a nie zdradzil to czy zapomniec o tym i zapomniec o tym co obiecywal? jak nie to jak wymusic na nim dotrzymanie slowa ?

Gość sarielka
"Rozplakala sie i BUM wyladowali w lozku" O wow jestem pod wrazeniem jego silnej woli. Niesamowicie silny charakter.

Rozplakala sie i BUM wyladowali w lozku. Wybaczylam mu. ja Ci nie doradze bo dla mnie facet jest skreslony po czyms takim. jesli byl wierny wczesniej i d tej pory mial pare okazji a nie zdradzil to czy zapomniec o tym i zapomniec o tym co obiecywal? jak nie to jak wymusic na nim dotrzymanie slowa ? skad wiesz ze byl wierny? skoro tak łatwo było mu przelecieć była bo sie popłakała (pewnie nadal go kocha) to skad pewnosc ze znow tego nie zrobi? Jak chcesz wymusic na nim dotrzymanie słowa? dla niego jestes nikim wiec po co ma sie starac i dotrzymywac słowo? zdraził Cie a Ty mu wybaczyłaś - dałas mu pozwolenie na wiecej.

Gość nocny doradca
Co ci się poprawi jeśli go zmusisz aby dotrzymał słowa mimo, że wcale nie chce dotrzymać ?

Gość lyssa
chodzi o rzecz może blacha ale chodzi o rzucenie palenia.. wiem bo znam te dziewczyny, które de facto już naszymi znajomymi nie są.. nie umiem go zostawić bo go kocham do tej pory byliśmy szczęśliwi- nadal jesteśmy ale nadal mnie to dręczy..

Gość nocny doradca
Hm spodziewałem się odpowiedzi typu "powie jej, że z nimi koniec". Przyznaję, temat "wierność a rzucenie palenia" mnie przerasta.