Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skolowanaaaa

To co mam studiowac zeby zycia nie przegrac????????

Polecane posty

Gość skolowanaaaa

Jakie kierunki gwarantuja spokojna prace i przyszlosc???

Gość studiujjj
WSZOZP

Gość informatyke

Gość oo.
techniczne. pod warunkiem że będziesz dobra w tym co robisz.

Gość filozofia historia
filologia polska, dziennikarstwo, socjologia, politologia, zarządzanie i jak ktoś wspomniał - pedagogika.

Gość skolowanaaa
bo juz sama nie wiem...... tyle jest tych kierunkow.... jak pojde na to czym sie interesuje czyli psychologia to nie wiem czy bede miec prace bo za duzo ludzi ją konczy... a znowu jak pojde na finanse to bede niezadowolona bo tego nie lubie

Gość teeeeeee
do -> filozofia historia chyba ocipiałaś/ochujałeś :D:D:D

Gość oO.
koteczku, na uniwerku w łodzi psycholożki mają 13h zajęć w tygodniu. możesz iść na porządny kierunek i w ramach hobby na psychologię.

Gość FIZJOTERAPIa

Gość kierunki TECHNICZNE
Boze... ludzie.. na uniwerkach robia kolejnych bezrobotnych. NAWET JESLI MA SIE STYPENDIA I W OGOLE JEST SIE AHH I OHH to czesto gowno to daje. A na polibudach nie musisz byc orlem, a i tak znajdzie sie prace.. WSZEDZIE.

Gość jest tego trochę....
prawo ekonomia inżynieria budowlana stomatologia lekarski

Gość martuszka1988
a może filologia angielska?? teraz English jest obowiązkowy w szkołach na egzaminach więc praca zawsze sie znajdzie do tego można spokojnie wziąć 100 zeta za korepetycje za 1 osobe - 1,5 h więc się opłaca:)

Ja skończyłam techniczny kierunek studiów, bardzo trudny, na studiach szło mi nieźle, miałam stypendium naukowe, a obecnie zasilam grono polskich absolwentów bezrobotnych. Mamy kryzys i żaden kierunek studiów poza prawniczymi i lekarskimi nie zagwarantuje Ci dobrej przyszłości. Totalna beznadzieja z ofertami pracy. Chyba, że chce się być przedstawicielem handlowym, ale do tego nie są potrzebne studia. Czasem żałuję, że na nie poszłam, bo moi znajomi, którzy nie poszli mają teraz świetne prace, a ja? Szukam ostro pracy i nic. Powodzenia

Gość mey86
ja w tym roku koncze psychologie stosowana na UJ. boje sie jak bedzie z praca. Jest tu moze ktos po tym kierunku, co moze mi wylozyc jak to jest robota dla psychologa?

Gość mey86
Dzieki za odpowiedz:) tez o tym pomyslalam i zaczynam studium pedagogiczne w tym roku. Ale gdzie mozna robic taka terapie pedagogiczna ? nie slyszalam o tym.

Ja akurat studiuje w PWSH w Gdyni.Jest tam pedagogika i rózne jej kierunki np.terapia pedagog, logopedia, ologo, z angielskim.

oligofrenopedagogia-tak miało byc:) to taka pedagogika specjalna,ale terapia to duzo psychologi równiez