Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mika121

Mowa ciala

Polecane posty

Witam! Mam pytanie czy ktos zna sie mzoe na mowie ciala itp? Podobno jak ktos cos mwoi i odkreci glowe w lewo to znacyz ze klamie tak samo spelcione rece na ramionach oznaczaj ze osoba jest zamknieta w osbie. A co oznacza jesli ty mowisz o swoich uczuciach a ktos odkreca glowe w prawo?

Gość
Jak ktoś odważnie patrzy prosto w oczy?

to znaczy ze jest chyab pewny siebei i wie co mowi. Bo z tego co lsyszalam jak ktos podczas rozmwoy cueika wzrokiem tzn ze sie gubi po prostu

Gość aaa_ile_masz
mowa ciala czesto moze okazac sie jedynie teoria. polecam ksiazke allana pease'a "mowa ciala" z rysunkami i wyjasnieniami

hehe no tak ale widzisz ksoajrzyles cyca zm lekiem po prostu a to jkaby tez by dojsc do takeigo wnoisku musiales sobei jakso uksztaltowac obraz tego cycka itp

Gość
Mężczyzna patrzy z uśmiechem w oczach?

oj, do odczytywania mowy ciała chyba nie trzeba specjalnych podręczników czytać, to się po prostu wyczuwa podświadomie. pozycja zamknięta i otwarta daje jasny komunikat, a odwrócenie głowy...hm, nie wydaje mi się, by takie szczegóły miały znaczenie, choć książek na ten temat jest multum, przejrzyj choćby ofertę selkaru, naprawdę do wyboru do koloru. mnie osobiście zaciekawiła pozycja "mowa ciała psów", może być dość ciekawa :)