Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aguka

co kupić na parapetówe?

Polecane posty

coś co się przyda nawet jak już ma bo nie wiem co potrzebne bo nie chce ta osoba powiedzieć bo sie wstydzi?

ja stawiam na nieniezbędne, ale przydatne akcesoria kuchenne. w sensie - coś, co się przydaje, ale co nie jest priorytetowym zakupem do nowego mieszkania, bo jest masa innych wydatków, choćby takie gadżety jak te z oferty sklepu Myin, ozdobne, ładne, nietypowe, a przy tym praktyczne. Zajrzyj do nich, na pewno załapiesz o co mi chodzi :D

Gość ja bym zaniosła
pyszną sałatkę w ozdobnej misie a do tego komplet 12 talerzyków ;) przydałaby się też butelka wina.

Gość
Szklanki, filiżanki, kubeczki.

kwiaty alkohol i jakis drobiazg orginalny np słoń na szczęście,aniołek,świecznik,ramka na zdjecia,obraz i t d........lub coś wykonaj sama i z tego ostatniego bym się najbardziej ucieszyła :)

Gość
Ładny flakon, talerzyki deserowe.

Gość 1234567.......
moja koleżanka dostała od znajomych wielki karton z różnego rodzaju rzeczami przydatnymi w kuchni .....były tak wszelkiego rodzaju nabierki kopystki .....tartka do jarzyn.... mały mikser....maselniczka...solniczka .....talerzyki szklanki itd.....była z tego prezentu bardzo zadowolona bo jak wiadomo takie duperele w kuchni też są niezbędne a zazwyczaj zapominamy o nich

Gość zolzaa
butelke wina plus ladne kieliszki

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja zawszę kupuje kwiatka w ładnej doniczce uprzednio pytając w kwiaciarni którego kwiatka ciężko zabić;)

Gość zolzaa
ladny zestaw do lazienki typu plyn do kąpieli jakis fajny i do tego recznik kąpielowy super miekki:p kwiatek w doniczce standard jesli lubi ta osoba kwiaty...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wiem! Przypomniało mi się!:) Widziałam kiedyś na allegro komplet ślicznych ręczników na których wyszywają imiona albo inicjały np. Basia i Tomek, B&T.