Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilijjjkaaaa

Pozytywny test a martwy płód, mozliwe??

Polecane posty

Gość lilijjjkaaaa

Zrobilam 3 testy, pozytywne, poszłam do lekarza i nastraszył mnie,ze płód moze byc martwy... :(

Gość hhhhhh
to może być prawda ale nie musi, dlaczego twój lekarz twierdzi ze płód jest martwy?

Gość lilijjjkaaaa
bo okres miałam reg. 4 sierpnia, potem pokrwawiłam 20-24 i teraz nie pojawił sie juz. Bolesne piersi, częste oddawanie moczu, sennosc, zmęczenie. Na podstawie tego plamienia tak powiedział.

Gość Kaskakaa
ja tez tak mialam i moj dzidzius byl zywy!!!niestety w 22 tc poronilam:( ale to nie mialo z tym zwiazku wiec sie nie martw!!

Gość lilijjjkaaaa
oj stres okropny :( Kazał mi przyjsc za tydzien, ale mysle sobie,ze zrobie sama bhcg-nie dał mi nawet na to skierowania... i pojde z betą sama do lekarza,ale juz innego.

Gość w 22 tygodniu poroniłaś
??? chyba raczej miałaś PRZEDWCZESNY PORÓD

lekarz debil ! Moja mama jest ginekologiem i jak jej przeczytałam Twoje objawy to pyta co tu ma do rzeczy martwy płód? Nie widzi związku tak więc nie martw się :)

Gość lilijjkaaaa
Dziękuję :) Poprstu ciąza nie była planowana, pierwszy raz poszlam do ginekologa, kompletnie nie wiem co i jak sie oblicza w ciazy, byłam w stresie... a na koniec usłyszałam,ze ja juz pewnie sama nie wiem, jestem czy nie jestem w tej ciaży...

Gość hgjgkj
jeden wynik bety nic ci nie da. Wazny jest przyrost bety. Robi sie jedno badanie, a po 48h drugie. Przyrost powinien wynosić min 66%

Gość saleminka8
krew nie musi oznaczać martwego dziecka,to jakiś konował a nie lekarz,mogłaś mieć jakiś problem z hormonami,ale są też przypadki że krwawienie jest ostrzeżeniem przed czymś złym,że coś złego może się stać,ale nie musi przecież. Idź do innego lekarza :)

Gość saleminka8
ja np.w pierwszej ciąży miałam tak,że nosiłam w sobie martwe dziecko przez prawie 3 tygodnie i ani jednej kropleki krwi nie było

Gość nie rozumiem..................
a USG miałaś robione? serce biło?