Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfa111155555

czy warto z eks??!!

Polecane posty

Gość nimfa111155555

jak sadzicie jest sens wracac do bylych.... mi sie przydazylo wlasnie takie cos a mianowicie po paru latach niewidzenia sie spotkalam mojego bylego- cala impreze spedzilismy razem i chcac nie chcac zakonczylo sie w lozku!! problem w tym ze on ma kobietei nosi sie z zamiarem poslubienia jej- i blagam nie wyzywajcie mnie od ostatniej q rwy kiedys bardzo sie kochalismy ale ja zerwalam sama nie wiem czemu.. bylam mloda i glupia.. i teraz stalo sie.. pomieszalismy sobie w zyciu, nie wiem co dalej, czy on mnie znienawidzi czy wroci mu uczucie..?? poradzcie cos bo jestem zalamana

Gość ja tak ci mówię
Nie właź buciorami do czyjegoś życia!!!!!!!!!!

Gość nimfa 1155555555555
wiedzialam

Gość hahahahaha nastepnaaaaaaaaaaa
nimfa - zarówno ty jak i on jestescie kurwami, on meska, a ty normalna - damska... i nie chcesz, zeby cie wyzywac?????

Gość a dzieciaka bys nie chciala
spooooookoooooooooo, moze w ciaze zajdzie, to wroci tutaj na forum jeszcze:D w odpowiednim temacie.

Oj przestańcie. Co prawda nie popieram takiego zachowania ale dziewczyna się spiła a że coś w serduchu jeszcze biło to uległa. Moim zdaniem skurwić to się można z przypadkowym facetem a nie z kimś kogo zna już od tylu lat. Po prostu Ją poniosło... A On no cóż dla niego nie ma wytłumaczenia! Palant jeden!

Gość nimfa111155555
zostawilam go kiedys... moze dalej cos do mnie czuje? a moze tylko zaliczyc na pozegnanie chcial...

Gość uwielbuiam takie teksty
" zostawilam go kiedys... moze dalej cos do mnie czuje? a moze tylko zaliczyc na pozegnanie chcial..." to ty uwazasz, ze jak go kiedys zostawilas, to sie nie pozegnaliscie wtedy?:D:D:D:D hehe......

Gość karminka
Tak jak ktos napisała wczesniej ja to powtórze : "Nie właź buciorami do czyjegoś życia!!!!!!!!!!" Facet zajety to nietykalny! Popieram wszystkie wczesniejsze wypowiedzi o tym zes ...

MS mam na dzieje, że do mnie to nie było "w koncu z nimi spałyście" bo ja się kompletnie z tym tematem nie utorzsamiam.

Gość nimfa111155555
ja w jego zycie nie wchodzilam z butami!!!! to on caly czas nakrecal atmosfere!!! zawsze tylko kobiety sa winne!!! szkoda gadac-malo obiektywni jestescie

Gość nimfa111155555
a myslicie ze mi to w zyciu nie namieszalo????!!! ludzie ja teraz mam taki balagan ze szkoda gadac

zawsze bawi mnie wytłumaczenie "spiła się". to niczego nie usprawiedliwia. Zostawiła go, teraz spotkali się, a ona mając pełną świadomość tego, że facet ma kogoś, poszła z nim do łóżka. I owszem, facet zachował się łajdak, ale ona wcale nie lepiej.

Gość nimfa111155555
a moze stalo sie tak bo podswiadomie tego chcialam--- bo nadal czuje cos do niego i mozliwe ze u niego bylo tak samo

Gość ty glupia pyskata dziewczynko
" ja w jego zycie nie wchodzilam z butami!!!! to on caly czas nakrecal atmosfere!!! zawsze tylko kobiety sa winne!!! szkoda gadac-malo obiektywni jestescie" a ty nie umiesz powiedziec "nie" sama sie zastanawiasz, czy cos do ciebie czuje. powinnas z obrzydzeniem w lustro patrzec małolato!!!!!!

Na pewno się stało bo tego chciałaś przecież Cię nie zgwałcił. Masz rację fioletowy widelcu nie wolno tłumaczyć się alkoholem :P

Gość suka nie da pies nie wezmie
i tyle na ten temat

sama chciałaś, to teraz nie jęcz. Chłopaczyna sobie umoczył, teraz pewnie będzie ze swoją laską jakby nigdy nic, a ciebie biedną zostawi z nadziejami że może jednak coś... Dlatego z zasady nie powinno się spotykać z byłymi, do których się coś czuje :D:D:D

Gość inna1276788556
ciekawe co teraz zrobi ten chlopczyk... czy bedzie nadal ze swoja kobieta czy wroci do tego swojego pustaka od lozka... jak sadzicie