Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Który wózek

KTÓRY WÓZEK????

Polecane posty

Gość kup sobie porsche

Gość Który wózek
now iesz nad porsche sie zastanawiałam ale zrezygnowałam bo nie mają takiego koloru:-):-)

Gość Który wózek
implast mi sie wydaje bardziej praktyczniejszy, widziałam oby dwa na oczy, tylko mój mąż uparł sie na delti a ja na implasta.

Gość dla mnie implast
jest duzo fajnieszy

Gość Anuleczka25
implant ładniejszy - polecam silver cross balmoral - jest praktyczny i piekny!

Gość zdecydowanie impast bo
te małe kółka nie zbyt się sparwdzają, koleżanka ma i mówi, że żałuje bo są twarde, skaczą na wybojach. Nie ma to jak duże pompowane, a dla starszaka i tak pewnie kupisz lżejszą spacerówkę.

Gość już mami
implasty są lepsze - bardziej trwałe i wytrzymałe

Gość Który wózek
i ja tak samo myśle że implast jest o wiele praktyczniejszy, tym bardziej na zime. Ma duże koła, gndoli nie ma materiałowej tylko plastik(jeżeli moge to tak nazwać) a delti ma gruby materiał a raczej jakąś pianke

Gość Który wózek
wiem ze firma implast zadnych bubli nie robi i sa wózki wytrzymałe a o delti nic nie słyszałam dzieki kochane za opinie

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
a ja x-landera polecam :)

Gość Łał ale wstrętne podróby
Quinny Buzz i Maxi-Cosi Mura... Kurdę, czy Polacy to nigdy nie mogą nic swojego wymyślić, tylko całe życie na "jechać" replikach. Beznadziejni są...

Gość Przepraszam miało być
* "jechać" na replikach.

a ja nie jestem fanka wozkow na pompowanych kolach, w sumie dobrze sie prowadza, ale sa takie ciezkie i szerokie ... ja lubie maclarenki, kupilam teraz dla drugiej pociechy jak miala 6 - cy fajna maclarenke, jest super i ten model jest dobry dla maluchow od urodzenia, bo ma pozycje lezaca i podkladke na glowe dla niemowlaka i mysle ze jak m sie trzecie baby trafi to je w nim tez troche powoze ;)

co do tych wielkich kolek bo na zimee,, jeden wozek z takimi kolami kupilam i jak maly mial 6 miesiecy juz kupilam spacerowke bo jednak na spacerowke tamten byl za wielki...a co do zimy, jak dziecko urodzi sie w pazdzierniku, listopadzie to moze i czlowiek bedzie chodzil na spacery ale ile czasu beda zajmowac? a jak bedzie wychodzil to przeciez nie w sniezyce? ani w jakis wielki mroz...bo mi to wlasnie ta niby funkcja na zzime zbedna byla:O i teraz chcialbym cos bardziej praktycznego w zwiazku ze spacerowka hehe

Gość papierosniczka
zdecydowanie tez z 1 linku zajbiste sa :)

Gość Który wózek
x-lander tez wchodził w gre ale strasznie tego dużo, nie za bardzo mi sie tez podoba. bexa??? nie widziałam tego wózka na oczy ale jest ciężki

Gość Który wózek
ja właśnie rodze na początku października i to ma być wózek na zime. tym bardziej nie może być ciężki!

Gość Ja też się przesiadłam do
Maclarena, ale na początku miałam gondolkę w Cosatto Cabi i była bardzo dobra. Co do tych polskich wózków to muszę się zgodzić - tanie podróby Maxi-Cosi i Quinny. Też mnie irytuje ten trend zżynania przez Polaków wszystkiego co zobaczą z importu. Wolę nawet sobie nie wyobrażać jak koszmarna byłaby polska replika Stokke, Bugaboo albo Joolz o ile już nie istnieje. Brrrr! 😡

Gość Który wózek
tylko delti jest strasznie niski i wygląda jak wózek do prowadzenia dla dziecka albo dla niskiej bardzo osoby. gondola jest poniżej pasa.

Gość Który wózek
znając życie już sa podróby wszystkich lepszych wózków, nawet statnio widziałam podróbe implasta clippera i tańszy o 500zl tylko troche brzydszy

a ja sie tylko zastanawiam jak ta moja maclarenka sie sprawdzi zima, mam ten spiworek, ale nie wiem czy bedzie wystarczajaco cieplo jak ostro przymrozi ... maclarenkowe dziewczyny, jak u was zima bylo ?

Gość och szit ale zerżnięte
z quinny! aż dziw bierze, że ich nikt nie pozwie? co to patenty ich nie obowiązują czy co? mogliby coś własnego skonstruować...żenada :o

Gość Który wózek
malgosia możesz pokazać ten wózek co ty masz ta maclarenke???

Gość Który wózek
może jest podobny do quinny ale tańszy o połowe. nie dam za wózek 3000 max 1500zł i wiem że jak wybiore implasta to chyba nie bede żałować