Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thfrttddfhdd

chciałam się rozstać w zgodize a on nic nie odpisał

Polecane posty

Gość thfrttddfhdd

Więc był na mnie o coś tam wkurzony, ja też byłam zła bo to on zawinił więc okazałam swoje rozczarowanie. ALe potem napisałam mu parę miłych rzeczy że chcę abyśmy się rozstali w zgodzie. Brak reakcji. Załóżmy że jestem mu obojętna, co mi okazywał parę razy, w takim wypadku by mi odpisał coś miłego na pożegnanie. To głupie uczucie póbować być miłą, i wiedzieć że z premedytacją to olewa. Zwłaszcza że przejmuje się tym wszystkim, nie chcę się rozstawać w kłótni a ten debil skoro ma mnie gdzieś to niech opisze "było miło" czy coś w tym stylu zamiast UDAWAĆ że obojętność na siłę, bo nie wierze że jest pozbawiony uczuć. Przez to milczenie czuje się jakby mi chciał okazać pogardę, a byłam nawet gotowa przeprosić, napisałam mu coś na zgodę.. Boli mnie to nic na to nie poradzę - potraktował mnie jak powietrze.

Gość tffgcrdsfsefsf
Rozstanie okey, ale nienawidzę go, no nienawidzę za to że nie stać go na normalnę reakcję.. Olał mnie.

Gość grazyna b
Dziewczyno, a dlaczego zalezy Ci na tym, zeby "rozstawac sie w zgodzie" ;) skoro i tak juz sie rozstaliscie ? daj sobie spokoj z tym facetem raz na zawsze i nie wspominaj ani dobrych ani zlych chwil. po prostu olej goscia na calej linii i nie rob niczego pochopnie bo on tylko utwierdzi sie w przekonaniu, ze nawet wtedy, kiedy Cie zostawia, jednak cos do niego czujesz. mowie Ci olej dziada i zajmij sie soba, naprawde warto. nie marnuj zycia ! :) 🖐️))

przecież rozstaliście się w zgodzie ty po prostu usilnie chcesz te rozstawanie się przedłużać

Gość tddrdgsgsdsdgd
Nie rozstaliśmy sie w zgodzie. On był wkurwiony., i postanowił mnie ignorować, ja wysłałam mu z 3 sms, ostatni o rozstaniu. wiem że moge go olać i tak zrobię, ale jestem zła że ma mnie za nic. Żle że wysłałam te 3 smsy ale nie sądziłam że oleje mnie tak po prostu. To nie jest rozstanie w zgodzie.

Gość daj se z nim spokoj i tyle

Gość ddhhffff
Tak zrobię, ale KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUrwa, dlaczego taki zimny brutal z niego? debil po prostu.

Gość gdzie ty masz honor dziewczyno
zostawil cie, wiec ma cie w dupie, a ty jeszcze piszesz o zgodzie? infantylne to!

Gość ddgsdssasfssefsef
To ja zakończyłam znajomość, a on na to nie odpisał. K*****wa, może to infantylne, ale nie sądziłam że mnie tak potraktuje gdybym wiedziała tobym nie wysłała tych 3 smsów. Nie mogłam wiedzieć że uważa mnie za mniej niż zero, właszcza że uważa sie za osobę z zasadmi a na dodatek jest sporo starszy odemnie.

"A wiesz...ja myślę, że nie odpisał Ci właśnie dlatego, że jest osobą z zasadami..." a sorki nie doczytalam:D Myslalam,ze pisalas,ze ona jest z osoba z zasadami. I do autorki.Ile Ty masz lat dziewczyno?13?Przez smsa sobie zerwalas...nie robi sie takich rzeczy.Gdyby tak sie wszyscy ludzie zachowywali to,by zwiazkow wogole nie bylo.Bo po kazdej sprzeczce z winy mojego faceta wysylalabym mu po jego wyjsciu z domu smsa,ze to koniec...problemy sie rozwiazuje na zimno poprzez rozmowe.I nie konczy sie zwiazku pod wplywem emocji.Nawet nie wiemy jaki byl powod rozstania.