Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka znawczyni

cieniowanie wlosow wcale nie jest dla cienkich wlosow

Polecane posty

Gość wielka znawczyni

tylko grubych, poo coeniowaniu wlosow jest mniej jak ktos ma cienkie :( niestety skusilam sie na ten "zabieg" i rycze:(

Gość mam to samoooooo
:oTeraz po cieniowaniu moje cienkie,rzadkie włosy przypominają piórka:(

Gość tralalalalalalalala
no ja dziś byłam z moimi cienkimi włosami które były pocieniowane i dokładnie wyglądały jak pióra u fryzjera i babeczka powiedziała zeby nie cieniować bo to zmniejsza objetosc. teraz mam włosy jednej długości i wyglądaja naprawde na gęstsze jestem zadowolana

Gość wielka znawczyni
a ja znowu pocieniowalam sama gore wyglada to jak grzyb na glowie:(

Gość nastroszona
No niestety, mam cienkie włosy i już od dawna nie cieniuję, co najwyżej końce, bo wrażenia mam te same. W ogóle najłatwiej mi z długimi - można spiąć i szlus.

Gość tralalalalalalalala
ja zawsze miałam długie a teraz fryzjerka mi scieła do brody z tyłu troszke krótsze i jestem naprawde zadowolona :) jak zawsze mówiłam że nie będe mieć krótkich włosów :P a w kucyka nigdy nie wiązałam bo mam kompleks odstających uszu...

Gość a ja już nie wiem jakie
mam, w każdych wyglądam beznadziejnie. Długie czy krótkie - tragedia. Więc związuję i wyglądam przynajmniej nijak :(

Gość wielka znawczyni
ja tez chcialam tak sciac ale mi sie wlosy na koncach zawsze wywijaja i dlugosc do brody zle wyglada u mnie, najlepiej takie ciut dluzsze do min, pol szyi

Gość wielka znawczyni
mi sie jeszcze po tym cieniowaniu kreca ale tak dziwnie wyglada to jak napuszcone piora

Gość tralalalalalalalala
Wiem kochana o czym mówisz ale jakoś tego nie zauważałam :) teraz dopiero zauważyłąm naprawde wielką różnice :) chociaż się tak zachwycam a dziś byłam u fryzjera.. zobaczymy jak będe wyglądać jak jutro sama umyje włoski i ułoże [ciekawe czy będe nadal taka zadowolona;)]

Gość wielka znawczyni
teraz musze czekac msce zanim odrosna poki co zwiazuje ale jak zwiaze cienkie wlosy to wygladam prawie jak lysa:( daj znac jutro jak ci poszlo z ulozeniem ja sobie musze kupic dobre srodki do stylizacji

Gość tralalalalalalalala
daj spokój ja miałam problem jak miałam rozpuszczone to jak łysa bo miałąm przeswity związanych ładnie wyglądałam ale mam uszka odstające troche i się wstydze ... a do stylizacji ostatnio kupiłam nowa pianke nivea Q10 age coś takiego niby włosy mają być grubsze a są przyklapniete ale ładnie pachna :P wcześniej miałam nivea z fioletowym napisem na objętość to ta nawet była fajna..a takto nie wiem co kupować i nieraz denerwuje mnie to że wydaje kase na marne

Gość tralalalalalalalala
więc wstałam i znów jestem zaskoczona :D bo nie wiem czy myć głowe [jak zawsze myłam codziennie bo włosy były przyklapnięte]a teraz rozczesałąm włosy i wyglądaja normalnie :) chyba polubie krótkie włosy :)

Gość znowuuuu
Dobrze dziewczyny, że o tym napisałyście. Właśnie wybierałam się do fryzjera,chciałam pocieniować moje cienkie włosy, już wiem żeby tego nie robić, dzięki:)

Gość znowuuu
Chyba też się skuszę na tego boba, kiedyś już miałam taką fryzurkę i naprawdę zyskała na objętości. Tylko się zastanawiam czy to jeszcze modna fryzura.

Gość a ja mam krotka
fryzurke pocieniowana(jak to przy krotkich wlosach) i w koncu wygladam jak czlowiek, jak kobieta, seksownie i w ogole:D wszyscy sie teraz zachwycaja moimi wloskami:)

Gość znowuuu
Mi całkiem krótkie nie pasują, miałam kiedyś takie i wyglądałam jak stara baba, to kwestia urody, niektóre dziewczyny z krótkimi włoskami wyglądają zjawiskowo ja niestety nie.

Gość a ja mam krotka
nie mam calkiem krociutkich takich calkiem na chlopa:D uszy mam zakryte, na gorze nie sa calkiem krociutkie, wygladam jakbym miala nie wiadomo ile wlosow na glowie:) tez myslalam ze mi nie pasuje krotka fryzura, wszystko zalezy od fryzjera... mnie sciela mama:D nie jest fryzjerka ale ma dryg do tego i scina lepiej niz kazdy fryzjer w moim miescie

Gość tralalalalalalalala
modna czy nie modna ważne żeby dobrze wyglądać i się dobrze czuć!!! na co mi modna fryzura jak będe w niej wyglądać jak łysol ?

Gość znowuuu
We wtorek ide zrobić sobie boba :), masz rację co mnie obchodzi moda.

Gość tralalalalalalalala
jestem naprawde zadowolona kiedyś mi się nie podobała ta fryzura ale dziś jak wstałam mam też fajne włosy jak je dotykam nawet wydaje się ich wiecej niz wczoraj hehehehe fakt dziwnie się czuje bo hmm wydaje mi się że ta fryzurka bardziej pasuje do eleganckiej kobiety a ja jestem raczej sportowym typem ale trzeba sie przyzwyczaić :)

Gość wklejcie linka z takim bobem
tez mam cienkie wlosy proste jak drut niepodatne na ukladnie nie wiem czy taki bob sie do nich nada

Ja mam grube włosy i gęste :] ale to moja zmora. Nie umiem nic z nimi zrobić. Czasem noszę rozpuszczone, ale tylko z opaską, bo za bardzo mi na twarz zachodzą. Czy cieniowanie coś pomoże moim włosom? I czy przy cieniowanych włosach też można je spiąć w kucyk??

Gość lukaszzek
Dlaczego ryczysz? Aż tak źle? Popełniłaś taki sam błąd jak moje koleżanka, poszłać cieniować włosy bez większego info.. Poszukałem w sieci i znalazłem kilka porad : www.handsomemen.pl/Tag_porady,Cieniowanie%20włosów,0.html Może ktośskorzysta :)

Gość faratara
a ja mam cienkie włosy i za na mową fryzjerki poiceniowałam je dsyć mocno i jestem zadwolona, jest ich znacznie mniej ale u mnie tego nie widać.

Gość gbhynjumk
bo cieniowanie nie nadaje sie do cienkich włosów!!!!!!!

Gość kremooowka
Nie wydaje mi się, że do grubych, ja mam grube i gęste włosy, po cieniowaniu miałam jedną wielką szopę na głowie, chodziłam jeszcze raz skracac włosy, bo wyglądało to tragicznie bo zwiększyły objętość. Może to zależy od cieniowiania, nie wiem. Ale z pewnością swoje włosy jak będę jeszcze kiedyś cieniować to tylko na samych końcach.

Gość ahahahahhahh2423
Jak ktoś ma cienkie włosy to żadne kosmetyki nie pomogą. To już jest w genach.

Gość gość
Tak jestem za nie cieniowac włosów cienkich byłam u fryzjera i uparcie mi pocieniowal wyglondal masakra no i moja kitka jest cieniutka poszczepiona już miałam nauczkę ale trendy fryzjerów się nie zmieniły (rezygnuje z tej uslugi