Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara25

odezwac sie?

Polecane posty

Gość klara25

poznalam niedawno fajnego chlopaka, swiadkowalismy razem na weselu, nie znalismy sie wczesniej, do pierwszego poznania doszło na zdjeciach przed uroczystoscia. odrazu przypadlsmy sobie do gustu, widac ze miedzy nami byla chemia - na weselu potem na poprawinach... trzymalismy sie za reke, przytulalismy, na koniec odwiozl mnie do domu pytajac sie czy sie jeszcze spotkamy, powiedzialam ze tak oczywiscie i wymienilismy sie numerami tel. w poniedzialek znalazl mnie na nk, wymienilismy pare wiadomosci itp. dzis jest czwartek a on od wtorku sie nie odzywa... nie chce byc dla niego natretna czy cos w tym stylu, ale chetnie spotkalabym sie z nim w sobote na jakies piwko czy impreze, przeciez sam powiedzial czy jeszcze sie spotkamy! mysliscie ze powinnam napisac mu jakiegos smsa, czy czekac az sam sie odezwie?? co o tym myslicie??

Gość fhedf
ja bym czekała aż sam się odezwie. Jeżeli zobaczy, że za bardzo ci zależy, to może zrezygnować.

Gość fhedf a jesli zrezygnuje
z innego powodu ? czyli bedzie myslal ze rownouprawnienie jest i wypadalo by sie drugie osobie odezwac ? o tym tez trzeba pomyslec :-)

Gość klara 25
nie rozumiem dlaczego mial by zrezygnowac jak sie ja oezwe, czy sms, w stylu "co slychac, albo co porabiasz w weekend" odstraszy chlopaka :/

Gość fhedf
ponieważ zazwyczaj kiedy widzą kobietę, która rozpaczliwie poszukuje związku, to ich odstrasza. Nie twierdzę, że ty taka jesteś, bo nie wiem tego.

Gość klara25
no wlasnie ja na sile nie poszukuje nikogo.... ale byloby sympatycznie sie spotkac... chce tylko sie upewnic czy po tym co zaszlo i po tym co od niego uslyszalam, nie bedzie glupio pisac smsow w stylu kiedy sie spotkamy :/

Gość fhedf
Więc najlepiej żebyś od razu nie wyjeżdżała ze spotkaniem. Na początku napisz coś w stylu "co słychać" a później zobaczysz jak się potoczy.

Gość klara25
ehh, zalamka, przezywam jak małolata:( powinnam wogole sie tym nie przejmowac i robic swoje :)

a moze napisz: " hey. nie zostawilam u ciebie w aucie przypadkiem mojej toreki czy pomadki di ust bo wszedzie jej szukam i nie moge znaleź a ostatnio mialam ja w twoim aucie" a póxniej jakos dalej pojdzie:)

albo napisz ze zgubiłaś zloty lańcuszek:D a najlepiej gdybys go specjalnie zostaila w auci ten dzien to od razu byłby pretekst do spotkania::P

Gość klara25
no no z tymi rzeczami w tym samochodzie nie jest zly pomysl :) chociaz troszke takie wyssane z palca ;)

Gość stabilnababa
fajny powod do zaczepki :) najlepiej samej przejac inicjatywe, moze chlopaczek sie wstydzi?? :D