Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanet20ka

Czy to była prawdziwa miłośc?

Polecane posty

Gość zanet20ka

Miałam 16 lat, on 20. To nie była pierwsza miłóść. Bardzo go kochałam, imponował mi, nie dxawał mi prezentów. Był indywidualista, szczery- nawet do bólu. Teraz z prespektywy czasu widze ze czasami nie byl fair. Zostawił mnie w sposob nie do pochwalenia, Minely 4 lata, od 2 jestem w zwiazku mieszkam z facetem i jest cudowny, naprawde mnie kocha ale w moich myslach czasami pojawia sie tamten. zastanawiam sie co by bylo gdyby... Gdyby cofnąć czas... Sama nie wiem co bym zrobila. Ostatnio widzialam sie z jego siostra, ożenil sie... Zdołowalo mnie to.

Gość gtththt
o matko...swiat schodzi na psy...masz 20 lat i juz mieszkasz z facetem? a co na to rodzice? jak oni cie wychowali? masakra

Gość zanet20ka
Rodzice wychowali mnie najlepiej jak mogli, tak, mieszkam z facetem pracuje, studiuje i jestem samodzielna.

20 lat, więc jesteś dorosła, nie przejmuj się kretynami, a o tamtym lepiej nie myśl. Nic by nie było, byłabyś głęboko nieszczęśliwa.

Gość zal zal zal 50
zal mi ciebie dziewczynko

Gość zanet20ka
do gtththt Tak, tak swiat schodzi na psy ale nie pod tym wzgledem. A co powiesz o rodzicach ktorych dzieci w wieku 15 czy 16lat imprezuja, cpaja a pozniej zachodza w ciaze?

Gość nocny doradca
zanetko, właściwie co teraz za różnica czy to była prawdziwa miłość ?