Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niebieski talerzyk

Szukam Ciebie

Polecane posty

Gość hocico
a ja 26/196/92/brunet/niebieskie

Gość hocico
od poniedzialku mam urlop :)

Gość hocico
ze znajomymi ;)

Gość hocico
ha znam ja jedna taka "oficjalnie zajeta". tez jestes taka masakra? jesli beda pomyslne wiatry, a maja byc, to urlop bedzie na pewno udany :)

Gość hocico
taka masakra, ktora ma niby faceta, ale nic ich juz nie laczy i sami nie wiedza o co chodzi, on woli komputer od niej, a ona z nim jest bo jest a na boku szuka sobie innego i jesli znajdzie to wtedy moze sie rozejda :) chory uklad wg mnie

wg mnie też ale u mnie tak nie jest ;) nie wiem, które słowa źle zinterpretowałeś. Akurat w naszym związku wszystko w jak najlepszym porządeczku i na pewno żadne nie rozgląda się za innymi. A jakby komputer był ważniejszy ode mnie to już dawno odesłałabym takiego delikwenta z kwitkiem a nie za plecami szukała nowego. Miłego urlopu ;) mi też by się przydał...

Gość hocico
no to git :) zle sobie zaintonowalem te 3 slowa "obecnie oficjalnie zajeta" :) ehh ostatnie godziny w robocie i spaaaadam :D

Hahahha tak tak niby praca, a głowa w chmurkach ;) A napisałam, że obecnie oficjalnie zajęta bo nigdy nie wiadomo co będzie za jakiś czas ;) a zajęta bo zajęta i nikogo więcej do szczęścia nie potrzebuję :D

Gość hocico
oczywiscie mieszczuchu :) teraz sie rozumiemy a talerzyku co do mojej pracy to ja ostro dzis cisne z finiszowaniem projektu i zaraz go odsylam i mam wolne :P dlatego tak wolno odpisuje ;)

Gość hocico
kurna nie mialem urlopu od marca czaicie? od marca.. takiego prawdziwego znaczy sie, bo jakichs wypadow na festiwale czy kilku dni wolnych z racji wykonywania wolnego zawodu nie licze. ale takiego mega wyjazdu gdzies.. jakie to szczescie ze doczekalem ;)

Gość hocico
zeglowac bedziemy po morzu egejskim :) na tropiki szkoda kasy - w zime trzeba gdzies na deske pojechac :)

Kocham żagle ale niestety mam możliwość pływania tylko po naszych mazurskich jeziorkach... A to dopiero przygoda po Morzu Egejskim eh...

Gość hocico
no no, mieszczuchom wstep wzbroniony ;)

Gość ona_na_obcasach
podnosze temat, bo calkiem ciekawy :) ja - brunetka, ze slaska, czasem na obcasach czasem bez :)

Gość nie moge co za idiotka
oficjalnie zajeta :D czuj sie, ze ustawia sie cala kolejka frajerow, wiedzacych, ze potrafisz byc z kims z kim nie wiazesz planow, ewentualnie, ze wiernosc to dla ciebie mit, opowiadany przez innych ludzi

Gość Surrealistka
167, szatynka, zielone oczęta ;P Opętale zakochana w malarstwie... sama nie ma talentu do malowania ;) chodząca sprzeczność realizmu.