Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neja*5

Dużo starszy facet

Polecane posty

Gość neja*5

Nie zawsze jest tak, że jak dziewczyna jest z facetem dużo starszym, to znaczy, że leci na jego pieniądze. Podobał mi się mężczyzna, sporo starszy ode mnie, bo ok. 30 lat, owszem zawód dobry, znany w swoim środowisku. Zaintereseowałam się nim nie dlatego, że miał pieniądze, ale dlatego, że miał podobne do moich zainteresowania (dosyć oryginalne), potrafil o nich opowiadać z pasją, aż chciało się go słuchać. Poza tym dosyć ciekawe było to, że mogłam z nim swobodnie rozmawiać na każdy temat, a przecież mógłby być moim ojcem. Jednak pan ten był żonaty i mimo, że proponował mi związek wiadomo jaki, nie zgodziłam się na to, gdyby był wolny, to kto wie :) Mi naprawdę nie chodziło o jego pieniądze. Tak tylko chciałam się podzielić swoimi przemyśleniami.

Gość taki 30 latek
30 lat to nie taki stary;)noi sorry:)

Gość neja*5
No ale jestem naiwną romantyczką ;P Potrafiłam z nim przegadać po zajęciach 4 godziny. Szkoda, że nie jest młodszy i wolny.

Gość neja*5
On nie miał 30 lat, był o 30 lat starszy ode mnie. Ja jestem po 20-tce kilka lat

Gość neja*5
I możecie mi wierzyć albo nie, ale naprawdę mnie pociągał.

Daj sobie spokój, tylko by Cię wykorzystał, tym bardziej, że jest żonaty. Ale rozumiem Twoją fascynację.

Gość neja*5
No wiem, dlatego nie zgodziłam się na seks.

nie zawsze chodzi o kase czy stanowisko. mam starszego o 13 lat faceta, ale chyba w moim a jego obecnym srodowisku zawodowym nie przyznam sie ,ze jestesmy para...

Gość rWRrfw
Ja jestem ledwo po 40 i nie wyobrazam sobie byc z facetem starszym niz o max 5 lat .A jakbym miała miec o 30 lat starszego,to bym po prostu sie zerzygała,no chyba,ze miałby kasy jak lodu,to brałabym jakies tabl.przed pojsciem d ołozka aby nie zwymiotowac ,no i waliłabym go po rogach.

Gość hercules junior
ale pusta wypowiedz :P skoro jestes po 4otce to nie jeden facet musialby brac takie tabsy przed pojsciem do lozka z toba :P

Gość rWRrfw
hercules junior Ty jestes pusty,bo nie zrozumiales mojej wypowiedzi.

Gość aleś ty głupi
też jestem po 40-ce a faceci biorą tabsy, żeby mi dorównać w tym i owym :D