Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajakaoooo

wózki bliżniacze ale jedno już chodzi a drugie urodzone?

Polecane posty

Gość takajakaoooo

polecacie jakieś wózki żeby przewozić w nicim narodzonego maluszka i póltorarocznego? mySlę nad jane ale nie wiem który lepszy czy w tej wersji 3 kołowej czy 4 kołowej? wiem że w wersji 4 kołowej może być jednocześnie przyłączony fotelik dla jednego dziecka plus zostawione drugie siedzisko dla starszego, nie wiem czy w 3 kołowym tak można? i w ogóle jakie są w użytku?

Gość PhilTeds Inline
Gość Nie lubię marki JANE
Jakoś nie przemawia do mnie to ich wzornictwo...

Gość takajakoooo
phil i ted -odpada, wzornictwo dla mnie nie jest ważne ale to żeby wózek z dwójka dzieci nie pchało się strasznie mocno,

Gość Tyle że
Phil&Teds jest lekki, podobnie Mountain Buggy (Urban Joungle) - generalnie wagowo niemal jak Quinny Buzz. Koelstra też. Wiem, dotykałam i próbowałam wszystkie trzy na ekspozycjach. Najlżejszy będzie Cosatto You2.

A nie łatwiej by Ci było starsze dziecko w spacerówce, a maluszka w chuście?

Gość jakatakoooo
w tedzie nie podoba mi się że nie ma budki drugie siedzisko i że to dziecko na dole praktycznie nic nie widzi, jeżeli chodzi o prowadzenie to faktycznie phil i ted jest świetny ale tylko to, i ta wkładka do niemowlaka na bardzo krótko starcza, chusta raczej odpada,

Gość jakatakoooo
w tedzie nie podoba mi się że nie ma budki drugie siedzisko i że to dziecko na dole praktycznie nic nie widzi, jeżeli chodzi o prowadzenie to faktycznie phil i ted jest świetny ale tylko to, i ta wkładka do niemowlaka na bardzo krótko starcza, chusta raczej odpada,

Gość Nie zgodzę się
"w tedzie nie podoba mi się że nie ma budki drugie siedzisko i że to dziecko na dole praktycznie nic nie widzi, jeżeli chodzi o prowadzenie to faktycznie phil i ted jest świetny ale tylko to, i ta wkładka do niemowlaka na bardzo krótko starcza, chusta raczej odpada" Eee tam, przesadzasz i tyle. Budka tam nie potrzebna bo osłania go oparcie starszego dzieciaka nad młodszym, a w razie niepogody narzuca się na całość osłonę przeciwdeszczową. Wkładka dla noworodka starcza na tyle na ile potrzeba, a mniejsze siedzisko jest akurat na późniejsze drzemki przedszkolaka. Bredzisz coś moja droga...

Gość A ja myślę że Polakom
przeszkadza głównie jego cena i wygląd, bo są wychowani na Tutkach, Roanach i innych Deltimach czy czymś tam do 600 zł max. Tylu rodziców je miało i nadal ma na całym świecie i tylu jest zadowolonych, a Polacy zawsze się przyczepią. Zawsze ta sama melodia, przy Bugaboo i Stokke też.

Gość jakatakoooo
nie chodzi mi o cenie bo jane w tym przypadku wychodzi drożej nawet nie amm nic przeciwko 3 kołom, mieszkam za granica i nie mam polskich wózków, rozmawiaam z kilkoma osobami co mają ten wózek i sie nie sprawdza właśnie że z tyłu nic nie widać i dziecko nie chce siedziec czasami ,ale dzięki poza tym tred ma świetną reklamę

Gość takajakoooo
no i to dziecko na dole wącha sporo spalin,

Gość Wiesz jedno chce siedzieć
bez względu na to co ma pod tyłkiem, a drugie nie i nie ważne czy jeździ z tyłu P&T czy Silver Crossem w wersji lux. Dzieci są różne, jak różni są rodzice, jedne będą grzecznie siedziały nawet w najtańszym Coneco, a drugie będą uciekały z wypasionego Maclarena, bo będą preferowały własne nóżki.

Gość takajakaaaaa
ja tylko spytałam o wózek a tun się zaraz kogoś ocenia ze względu jaki ma wózek, mam spacerówke mclarena za 1000zł od nowości i szczerze to nie jestem zadowolona bo po pół roku jest 'rozklekotany' a jeżdrze po chodnikach i wybieram sie na długie spacery, dlatego sama marka phil i ted nie przemawia chociaż stylistycznie jest naprawde świetny

Gość No przestań
"no i to dziecko na dole wącha sporo spalin" Podobnie jak i to u góry... przecież nie jest tak tragicznie nisko w porównaniu z tym większym. Bez przesady.

Gość To kup Urban Joungle
powinnaś być kontenta.

Gość Albo Koelstrę
są bardzo podobne do UJ.

Gość takajakaaa
chodziło właśnie ze nie jeżdrze na długie spacere i chodmnniki mamy dobre, poza tym ten synek który już jest z nami nie lubi siedzieć w wózku za długo, w krzesełku do karmienia też nie usiedzi i nigdy jeszcze nie zasnął w wózku na spacerze, , gdybym wiedziała że taki bedzie to kupiłabym zwykły wózek na paskach i pewnie by spał natomiast pierwszy syn jak wsiadał do wózka to już uspiał

Gość takajakaaaa
swoją drogą dziękuję za rady , ale myślałam że wypowię się któraś mama która miała jane, dzięki

Co do spalin, to we wszystkich wózkach dzieci wdychają spaliny. Wystarczy na spacery chodzić w mniej zasyfione rejony ;) Ale to taki OffTopic..

Polecam Mutsy na stelażu urban rider z siedziskiem Duoseat. U nas się spisuje rewelacyjnie. Jest ładny, wygodny, zwrotny, na każdy teren. Starsza córa ma 1 rok i 9 miesięcy, młodsza 3 miesiące. Jeździmy nim na każdy spacerek :-D

I jeszcze jedno, Mutsy Duoseat'em bez problemu wjedziesz do sklepu i obrócisz nawet w wąskiej alejce :-D, jeśli stelaż urban rider jest zbyt duży, możesz kupić mniejszy 4 rider ze skrętnymi przednimi kołami. Ja jeszcze mam do kompletu fotelik casualplay (rozkładany - mini gondolka) a do tego deskorolkę Mutsy. Jak jadę z maluchami na plac zabaw to młodsza smacznie śpi w foteliku (tak jak pisałam wcześniej rozłożony tworzy mini gondolkę) a starsza stoi na deskorolce. Naprawdę super wypas :-D ta deskorolka to jest to: http://allegro.pl/item749780674_mutsy_step_up_board_dla_starszaka_rewelacja.html

Gość takjakaaaaaaaaaaaa
właśnie widziałam ten wózek na 4 dużych kóla te tylnie skrętne ale nie wiem czy siedzisko tylnie rozkłada sie na płasko widziałam jeszcze z takim pokrowcem do malutkiego a jaki fotelik do tego wózka jest rozkładany że tworzy mini gondolkę, ja się spotkałam z tylko jedną wersją mutsy dla bliżniaków wkleje link http://cgi.ebay.co.uk/Mutsy-Duo_W0QQitemZ250501851801QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL?hash=item3a5312ea99&_trksid=p3286.c0.m14 już widziałam ten fotelik rozkładany na płasko, ale wszystkie podwójne są tylko z tym stelażem