Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tanita tikaram/

Jak delikatnie powiedzieć facetowi ze nie chce już z nim współżyć?

Polecane posty

Gość Tanita tikaram/

Zraziłam się po tym jak po ostatnim seksie odczuwałam okropny ból, że nie mogłam sie tam nawet dotknąć. Jak sikałam to aż mi łzy z bólu leciały. To trwało prawi tydzień, do lekarza nie poszłam, zwierzyłam się najblizszej kuzynce, podarowala mi jakies czopki(mowila ze powinny pomóc i dopiero po tych tabletkach lactovaginal przeszlo mi, jednak ochote na seks kompletnie stracilam. Dzis sie z nim spotykam i nie wiem jak mu o tym powiedzieć.

Gość La Sposa
prowokacja? jeśli nie to miałaś zapelenie pęcherza - nic wspólnego z sexem -raczej powiedz mu wprost sypiasz z nim a nie możesz szczerze rozmawiać???>!!!!

Gość Tanita tikaram/
Od tyej pory czuje do niego cos jakby wstręt, w sumie nie wiem czy to jego wina, ale na seks z nim nie mam najmniejszej ochoty

Gość La Sposa
ale dlaczego czujesz wstręt? nie rozumiem

Gość Tanita tikaram/
To nie jest zapalenie pecherza bo pecherz mnie nie boli,. bolala mnie tylko pochwa, mialam opuchnieta , nawet podczas podmywania sie sprawialo mi bol. Nie wstydze sie o tym powiedziec, tylko nie wiem jak! Od tej pory jakos moj stosunek do niego sie zmienil i boje sie ze bede zbyt chamska.Mam ochote go za to zbluzgac od najgorszych.

Gość Tanita tikaram/
Czuje wstret bo mam obawy ze to byla grzybica i tylko on mogl mnie tym zarazic.

Gość La Sposa
ale czy to jego wina? był zbyt mało delikatny? a tak w ogóle to długo jestescie razem? ile macie lat?

Gość La Sposa
Jeśli to była grzybica to jego pewnie też swędzi i boli. Pogadaj z nim, powiedz że w takiej sytuacji musicie się wstrzymać

Nawet jeśli to była grzybica to wcale nie on Cię musiał zarazić... Mogłaś jej dostać chociażby od noszenia nie do końca wysuszonej bielizny.

Grzybicą nie trzeba sie zarazić od kogoś :O Możesz ją dostać ot tak :O A poza tym wydaje mi sie, ze byłaś za sucha i tylko sie obratłaś. A Ty wydziwiasz i panikujesz, jakby Ci kaktus na cipce wyrósł.

Gość La Sposa
albo od tabletek anty., od przeziębienia itp

Gość cieakweska
Świetna reklama lactovaginalu :D

Gość La Sposa
cieakweska ........trafne spostrzeżenie

Gość Tanita tikaram/
wiem ze to troche dziwne ale czuje do niego taki wstret ze nie chce go ogladac. Niestetyy musze sie z nim dzis zobaczyc i przy okazji chce o tym powiedziec a moze i nawet zerwac. Co do winy to wiadomo ze jego- przeciez nie moja. Tydzien bolu i pieczenie, jedynie te czopki mi pomogly i juz wszystko jest ok.On zawsze jest tak napalony ze z dleikatnoscia ma to malo wspolnego , ale te pieczenie to chyba nie bylo od tego? przeciez duzo ludzi uprawia ostry seks i kobiety nie maja takich niepsodzianek. Podejrzewam ze zarazil mnie grzybem i tego mu nie daruje. Mam 29 lat, jestesmy w tym samym wieku. Nie wiem kto tu zawinil, wiem tylko ze mnie juz przestal podniecac

Gość cieakweska
taaaa.... te czopki :D:D:DD

Gość Tanita tikaram/
Ja zawsze nawet prasuje bielizne wiec odpada ze od bielizny. Dbam o higiene, uzywam nawet zelu przeciwgrzybiczego wiec nie moglam sama zalapac, poza tym nigdy z poprzednim partnerem nie mialam takiej przykrosci ze strony pochwy. Kuzynka mi powiedziala ze skoro nigdy nie mialam grzyba to na pewno on mnie zarazil

to wygląda na objawy rzeżączki.Zamiast pisać na forum,idź do lekarza,niech da ci skierowanie na badania

Gość Tanita tikaram/
Co do suchosci, owszem bylam sucha, odkad biore tabletki. Wiec mogl zbastowac a nie dymac sie jak niewyzyty samiec. Moze grzybica moze wina suchosci. wazne ze to jego wina. Kilka razy sugerowalam ze wole seks w gumie bo przynajmniej jest nawilzona! bydlak jeden. Najlepiej to zajechac kobiete i miec w dupie!

Gość Tanita tikaram/
Jesli zarazil mnie tryplem to poniesie tego konsekwencje,. Na pewno tego tak nie zostawie, mimo ze wszystko juz mi przeszlo. Alez jestem zla na niego

Ło matko niech ten facet ucieka od Ciebie jak najdalej!!! Kobieto przecież nie wziął Cię na siłę. Sama dałaś....

Gość SILVER FOX
facet juz nie istnieje

Gość 29lat i taka glupia baba
wez sobie wpisz w google i zobacz gdzie i od czego grzyba mozna dostac i to niekoniecznie od niego musialas.Wystarczy,ze u kogos na kiblu usiadziesz,czy ktos u Ciebie,obcisla bielizna niebawelniana,obcisle spodnie,basen,solarium,tabletki anty,antybiotyki,proszek do prania, niewystarczajaco wilgotna pochwa i mocne tarcie,wez sie najpierw oczytaj ,a pozniej kogos oskarzaj,poza tym czesto przed miesiaczka,powinnas brac probiotyki,bo masz za slaba flore bakteryjna.Dawno powinnas byc u lekarza,a nie elczyc na wlasna reke,bo objawy mogly ustapic a choroba nadalw tobie siedziec niedoleczona i sie nawrocic niedlugo.Dorosla kobieta a zachowuje sie jak rozzalony dzieciak!

Gość La Sposa
Jesteś autorko taka wulgarna, wyszczekana a masz problem jak powiedzieć chłopakowi że nie chcesz z nim spać? Nie dziwię się że dopadł Cię jakiś syf skoro uprawiasz sex z byle kim.

Gość reer
Ale mieli do siebie zaufanie gdy zaczynali współżyć! No i co takim ludziom radzić?

Gość Tanita tikaram/
mieszczuszka a skad moglam wiedziec ze on jest nosicielem jakiegos grzyba czy nie daj Boze czegos gorszego? to tylko i wylacznie jego wina jesli mnie czyms zarazil. Myslalam ze to normalny dbajacy o siebie facet. Teraz mam k*** nauczke ze nikomu nie wolno ufac

Gość La Sposa
do reer...... hehe no cóż...........nic nie poradzisz Wielka miłość skończyła się tak szybko jak zapewne zaczeła:-)

Gość Tanita tikaram/
la sposa nie obrazaj mnie bo mnie nie znasz. Nie sypiam z byle kim, pamietaj ze nigdy nie wiesz na kogo trafisz zasciankowa idiotko

Gość La Sposa
hahahaha ja nie trafiam bo mam jednego partnera :-) a ty dawaj przepraszam, trafiaj dalej.....