Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tanita tikaram/

Jak delikatnie powiedzieć facetowi ze nie chce już z nim współżyć?

Polecane posty

Gość Tanita tikaram/
la sposa pustaku bezmózgi zanim sie z nim przespalam znalam go prawie rok. Wiec prosze cie zamknij juz te niewyparzona jadaczke i skoncz ze zlosliwosciami bo sie tylko osmieszasz i pograzasz w swojej glupocie. Moze akurat ty czesto jestes zagrzybiala i dla ciebie to notmalka dla mnie natomist to nowosc i dlatego mam prawo byc wsciekla . jak cos ci nie pasuje to nie wchodz na ten topik ograniczony babsztylu

Jeżeli ta druga z dwóch podanych przeze mnie opcji to naprawdę współczuję wszystkim jej partnerom... Dziewczyno nie słuchasz a właściwie nie chcesz słuchać! To nie koniecznie jego wina....

Gość mofo
nikomu nie mozna ufac ??' idziesz z facetem do lozka, nie rozmawiasz z nim wczensiej io niczym, nawet o tym, ze cie boli, to znaczy ze faceta w ogole nie znasz, czyli nie przejmujesz sie z kim do lozka w ogole idziesz. wolisz wygadac sie na anonimowym forum i tu pytasz sie o rade dot. twojego rzekomo chlopaka, ale z nim nie rozmawiasz, jeszcze raz zatem: twoj chlopak jest dla ciebie obca osoba. wniosek ? nie dawaj doopy nieznajomym to nie bedziesz lapala grzyba

Gość La Sposa
Jeśli to prowokacja to wybitnie prymitywna, a jeśli nie to Ty jesteś prymitywna. Nie obrazisz mnie jeśli chciałaś to zrobić a jedynie mam świetny ubaw! :-)

Gość Tanita tikaram/
kolejny debil mofo- napisalam przeciez ze znamy sie rok . Mialam go przed seksem pytac czy oby przypadkiem nie jest nosicielem zadnej z chorob czy moze kazac zrobic mu testy? mofo jestes tak tepy/a ze az brak slow. Nawet jesli to nie jest jego wina to nie zmienia faktu ze czuje do niego wstret bo zawsze bedzie mi sie kojarzyl z ta przykra dolegliwoscia

Gość La Sposa
Idz do lekarza. Objawy są coraz poważniejsze. Chyba zaatakowało Ci mózg.

Gość mofo
Tanita jestes tak zalosna ze az przykra :O widac po temacie poziom inteligencji....a raczej zenujacy jej brak :O

Gość Męzatka 29
Lepiej idz do lekarza, bo to ze Ciebie szczypalo to moze oznaczac ze On Cie czyms zarazil, i On tez powinien dostac jakis lek od Ginekologa. Lepiej tego nie lekcewaz.

Gość mofo
i dawaj dalej doopy na prawo i lewo gosciom ktorych nie znasz za pol roku- rok przyjdziesz tu plakac ze masz AIDS :D :D :D smetna brudna szmata :O

Gość La Sposa
mofo..... ona i tak nic nie zrozumie - takie prostactwo..

wiesz,pomysł żeby facet przyniósł ci wyniki testów zanim pójdziesz z nim do łóżka nie jest taki zły.Gdyby wszyscy tak robili,wiele osób byłoby zdrowszych

Gość La Sposa
szczególnie jak robi się to zawodowo hihi

Gość umieram ze smiechu
przykrosc ze strony pochwy... dziewczyno co ty tu wypisujesz? nie no, padam na twarz przed toba, tekst roku ;P

Gość Tanita tikaram/
mofo- brudna szmata to musisz byc ty.. Tylko takie tak pluja jadem splesniala gnido.Musiz miec hcilerne kompkeksy i byc bardzo sfrustrowanym babskiem :) Ciebie to nawet po kilku latach nikt nie chce wziasc w obroty zakalo. Stad twe plucie jadem

Gość Tanita tikaram/
la sposa- zawodowo to chyba twoja matka pracuje i z wpadki powstal taki wycieruch jak ty. Ja mialam scierko tylko 2ch partnerow seksualnych a ty larwo z grzybica ilu??

Gość mofo
jestem facetem szmato, a to [Tylko takie tak pluja jadem splesniala gnido.Musiz miec hcilerne kompkeksy i byc bardzo sfrustrowanym babskiem] to widac po twoich postach ze piszesz z wlasnego doswiadczenia :D :D :D ale jak sie ma goowno w glowie to nie mozna spodziewac sie niczego wiecej :D

Gość La Sposa
Zaczynam Ci kibicować bo widzę że się rozkręcasz!

Gość do la sposy
la sposa i mofo non stop lapia jakies triple i stad takie sie oburzaja dla nich to normalka to miec i nie rozumieja ze ktos kto nigdy nic nie "zalapal" ma prawo byc wkurzony :) Ja ciebie rozumiem po czesci autorko choc musisz tez wziasc pod uwage ze to moglo byc zwykle otarcie.

Gość La Sposa
ale tu są jaja! no nie spodziwałam się, że się dziś tak uśmieję!

Gość mofo
do la sposy - to ze rozumiesz to widac ze sama lapiesz :O

Gość Tanita tikaram/
Szkoda mi slow na zagrzybiale pindy :) a ty cioto co robisz na damskim forum?

Gość La Sposa
nie będe odpowiadać na twój post - będę się tylko śmiać

Gość do la sposy
mofo to prawiczek jezdzacy na recznym, czytajac damskie posty hahahaha. Zadna go nie chce to tu sie wy;ladowuje. Mofo parówko- wlasnie dlatego ze nigdy nie lapie rozumiem nerwy autorki syfiarzu :)

Gość mofo
co robie ? kazdego dnia dziwie sie ile na jednym forum jest niemytych puszczalskich szmat o zerowej inteligencji dokladnie takich jak ty :D

Gość Tanita tikaram/
mofo i la sposa = ta sama osoba. biedni skrzywdzeni przez los "ludzie" Zal mi was naprawde :)

Gość mofo
do la sposy - o nastepny imbecyl o ktorym pisze :D

Gość do la sposy
mofo przykro mi ze twoja matka taka jest.

Gość dziewczyno zostaw go
do dupy taki facet co pakuje sie w jej pochwe jak jest sucha, jak nie umie kobiety rozgrzać, że ona potem jest poobcierana, to niech sobie dmuchana lalke kupi, a wy tępaki co to tylko bluzgac umiecie zamknac ryje, dziewczyna ma racje ze z idiota nie chce być, co to nie wie jak sie zabrac za kobiete, niech wal konia przed komputerem a nie uprawia seks z zywą kobietą. MÓWIE NIE -IDIOTOM, KTÓRZY NIE WIEDZĄ, ŻE ZANIM WEJDĄ W KOBIETĘ MUSI ONA BYĆ DOBRZE ROZGRZANA I PRZEDE WSZYSTKIM WILGOTNA I NIE TYLKO W POCHWIE, ALE TEŻ KOŁO POCHWY I ŁECHTACZKI. Ale czy te tępe szczyle, bez względu na wiek, to zrozumieją? Oni tylko potrafią sie pakować, bo już chcą, a potem te ich pytania: " Dobrze ci było?" żenada.... Dziewczyno takiego dna jakie spotkałaś wszędzie znajdziesz, tego kopaj w dupe, bo jest niewyuczalny tępak, potem bedzie gorzej, wyobraź sobie tak 20 lub 30 lat małżeństwa, a tym samym seksu z nim, to chyba sama wiesz co masz robic... Takiego kretyna co nawet na początku sie nie postarał, nic nie nauczysz, wierz mi, nauczona doświadczeniem, tacy sa NIEWYUCZALNI, uciekaj!!!!!!!

Gość La Sposa
pudło - nie ta sama osoba. Szkoda że Ty nic nie rozumiesz, dlatego nawet nie staram się nic Ci tłumaczyć.

Gość Tanita tikaram/
mofo wloz w kaloryfer i sie wytrzep bo co sperma cioto na mozg uderzyla :) cale zycie na recznym haha stad ta agresja :)