Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edweefee

Pytanie do kobiet. Czy wyglad zewnetrzny nie jest najwaznieszy ?

Polecane posty

"to bardzo duzo. ja bym swojej taka przeszlosc wypomninal. a zajecza warge to chyba panstwo na ksiazeczke dzieciom powinno operowac? czyz nie?" owszem.Jak sie dziecko rodzi z dziura w wardze to sie ja zaszywa.Ot i cala operacja.I pozniej masz znieksztalcone usta.Na operacje plastyczna musisz juz kase wylozyc:P zloty nie moge:D ale dzieki za kompement:D

Gość 7 partnerow na 24 lata
ja juz niejedna z powodu przeszlosci albo z powodu nie odpowiadania na jej temat zostawilem :D

"Co innego gdy sytuuje sie wyglad zewnetrzny na ktoryms tam dalszym miejscu a co innego jesli dla kogos jes on bardzo wazny. Nikt tutaj nei twierdzi ze nie ma on zadnego znaczenia. W jakims tam stopniu pewnie ma. Ty podlaas skrajny przypadek. Wydaje mi sie ze dla ciebie jest to bardzo istotna cecha, jak nie najwazniejsza." odnoszac sie do ostatniego zdania-ocenilas mnie po wygladzie?Sama sobie wiec przeczysz.Post tamten nie byl skierowany do ciebie tylko do kogos kto twierdzil,ze dla niego wyglad nie ma znaczenia.Dlatego podalam mu skrajny przypadek.Tak na marginesie od trzech lat jestem zwiazana powaznie.Ma krzywy nos(bo polamany wielokrotnie),krzaczaste brwi,sklonnosci do tycia(od niedawna,bo ma 28lat na karku),pare blizn na twarzy.Wyglada ogolnie jakby go z wiezienia wypuscili wlasnie.Nie jest tez bogaty:D Nie przeszkadzalo mi to jednak,by spodzic z nim dziecko(ma w tej chwili dwa lata).Wiec nie oceniaj ludzi po wygladzie:P

nie moja wina, ze mialem 1 kobiete i ciagle trafiam na takie, ktore mialy wiecej partnerow

masturbuje sie bardzo duzo. zadnej nie chce tak po prostu zaliczyc, a ciagle spotykam takie, ktore maja sporo bogatsze ode mnie doswiadczenia. z 1 partnerka bylem zwiazany dlugo

Gość teraz moja kolej
Odpowiedź jest oczywista. Gdy widzi się kogoś pierwszy raz, to oczywiście zwraca się uwagę na wygląd, nie ma opcji, że osoba "brzydka" w naszym mniemaniu okaże się dla nas atrakcyjna, tym bardziej, że osoba nie ma jescze możliwości porozmawiania z nami, poznania. Poprostu widzi się fajnego chłopaka i od razu się wie, że ma się ochotę go poznać. Po drugie, jeśli już kogoś znamy, ta osoba nie błyszczy wyglądem, ale przez swoje zachowanie, umiejętność rozmowy, poczucie humoru itp itp potrafi nieźle zaimponowac, wtedy wygląd nie jest najważniejszy ;) Dziękuję za uwagę :]

"masturbuje sie bardzo duzo. zadnej nie chce tak po prostu zaliczyc, a ciagle spotykam takie, ktore maja sporo bogatsze ode mnie doswiadczenia. z 1 partnerka bylem zwiazany dlugo" taka masturbacja na dluzsza mete to jest niezdrowa dla psychiki kazdy psycholog ci to powie.To jest tylko twoja sprawa,twoje zycie,masz prawo robic jak ci sie podoba.Ale kiedys przyjdzie taki dzien,ze zadnej kobiecie niedales szansy z powodu jej przeszlosci imtymnej.Ja osobiscie uwazam,ze nie musze sie zadnemu kolesiowi tlumaczyc z tak imtymnych sfer mojego zycia.proste albo mnie kochasz tu i teraz albo do widzenia.ja tak to widze.to,ze dziewczyna miala tylu partnerow w lozku przed toba nie swiadczy jeszcze o tym,ze nie jest w stanie zbudowac zwiazku w ktorym bedzie lojalna i bedzie cie kochac.

Gość black to pasztet

tak juz mam i tego nie zmienie. ta odpowiednia mam nadzieje znajde. poza tym tamte raczej nie szukaly we mnie kandydata na meza

Gość faceeeet
"albo mnie kochasz tu i teraz albo do widzenia" Jasne. Takie jak Ty wczesniej zachowywaly sie jak zdziry, puszczaly sie na prawo i lewo, a pozniej chca udawac aniolkow i ze niby przeszlosc nie ma zadnego znaczenia. Jasne. To ardzo wygodne jest. Ale nie ma tak latwo. przeszlosc ma znaczenie. Mowi duzo o tym jakim kto jest czlowiekiem. Nikt tez nei zmienai sie z dnia na dzien.

Gość ech te baby
Może niech jeszcze wyrwie następnego black gold. W końcu fotki w stopce nie wkleja się tak sobie. A później się dziwią, że wyzywają takie od puszczalskich toreb.

"W końcu fotki w stopce nie wkleja się tak sobie. A później się dziwią, że wyzywają takie od puszczalskich toreb." wkleilam,bo nie wiem jak Ty ale ja bym wolala wiedziec z kim rozmawiam:P Dla siebie to zrobilam.I wszystkie takie hamskie teksty typu"jestes pasztet" przyjmuje na klate(po czym splywaja po mnie).Swoja droga zawsze najwiecej maja do powiedzenia(na temat przyzwoitosci) ci ktorzy sami wiele pozostawiaja do zyczenia:P aha i jeszcze jedno.te pomaranczki to zloslwe babsztyle heh.Co za pustostan w glowach macie az zal to czytac.Idzcie z lapami do kosmetyczek a nie sie na mnie wyzywacie wstretne babole:D

Gość faceeeet
Staram sie trzymac zasad, ktorcyh oczekuje od innych wiec moje zachowanie nie daje sporo do zyczenia. Pudlo.

Gość faceeeet
Dlatego mam prawo znac przeszlosc kobiety i ja oceniac :)

"Jasne. Takie jak Ty wczesniej zachowywaly sie jak zdziry, puszczaly sie na prawo i lewo, a pozniej chca udawac aniolkow i ze niby przeszlosc nie ma zadnego znaczenia. Jasne. To ardzo wygodne jest. Ale nie ma tak latwo. przeszlosc ma znaczenie. Mowi duzo o tym jakim kto jest czlowiekiem. Nikt tez nei zmienai sie z dnia na dzien." wogole to malo wiesz o kobietach...

Gość faceeeet
Doprawdy ??? Moze mnie olsnisz ?

Gość faceeeet
Jesli sie zwierzasz na forum i mowisz o swojej przeszlosci to tez mam prawo do oceny twoich wypowiedzi i ich interpretacji.

dla mnie np. przeszlosc kobiety to sprawa kluczowa

owszem masz prawo do interpretacji ale kiedy piszesz,ze takie jak ja(co rozumiem,ze uwazasz,ze ja tez)sie puszczaly na prawo i lewo to juz mnie w jakims stopniu obrazasz.Dla was to moze byc sprawa kluczowa to wasze zycie,a ja mam swoje.Ja wychowalam sie w srodowisku gdzie ludzie nie przywiazywali do tego duzej wagi(czyli moja miejscowosc).Sorry ale ja nie uwazam,ze sie puszczalam:/ bo tak sie sklada,ze w lozku bylam tylko z tymi facetami z ktorymi tak naprwde bylam:P Nigdy zadnego nie zdradzilam.Nie moja wina,ze okazywali sie dupkami:D Nie mozesz kogos ocenic na podstawie ilosci odbytych stosunkow albo partnerow seksualnych!!To jest wlasnie niedojrzalosc emocjonalna.

i owszem pisalam to na tym forum ale na innym temacie jakis czas temu.A jakas wredna suka wywlekla ten temat tutaj,bo przeczytalam komplement w moja strone i sie poczula chyba zazdrosna(chodz nie wiem jak mozna byc zazdrosna o kogos kogo sie nawet nie zna tak naprawde).jesli chcesz pisac wywody na temat tego,ze jestem kobieta lekkich obyczajow(a raczej bylam wedlug twojego mniemania nie mojego:P) to moze dam ci link do tego tematu:D ja ci powiem kolego,ze znalam wzorowe malzenstwo jedno.Ona dziewica on prawiczek poznali sie pobrali bajka:D A ktoregos dnia maz wraca wczesniej z pracy a u sasiada otwarte okno i slychac okrzyki(orgazm)jego kobiety.Bez namyslu wchodzi a jego jedyna posowa jego sasiad w dupe(ze tak powiem brzydko).Wiec sobie selekcjonuj te kobiety jak ci sie podoba ale pamietaj,ze nawet kobieta pozadna moze ci wywinac taki numer,ze HO HO :D

ja np. uwazam, ze skoro sam mialem 1 partnerke, to raczej dziwnie bym sie czul z kobieta, ktora miala wielu partnerow

Mezczyzne czyni nie jego ladna buzia ani wysportowana sylwetka ale jego zachowanie, to jak patrzy na kobiete, jak sie usmiecha, jak ja traktuje (...) delikatny dotyk, ton glosu, ... heh rozmarzylam sie.. oczywiscie dodatki estetyczne pomagaja w zawieraniu zwiazkow ale nie w ich utrzymaniu.:)