Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edweefee

Pytanie do kobiet. Czy wyglad zewnetrzny nie jest najwaznieszy ?

Polecane posty

Gość edweefee
Mojee pytanie nasunelo sie wtedy gdy czytalem o nasjmiesznieszych randkach z internetu. I wg mnie wyglad ma decydujace znaczenie. W wielu przypadkach pewnie cos by zaiskrzylo gdyby nie jakies manakmenty w wygladzie.

Gość vvvvv
Dla kobiet liczy sie tylko wygląd i kasa. Musisz mieć albo jedno, albo drugie, a najlepiej oba.

Gość edweefee
No wlasnie. Wiele kobiet zapewnia tutaj ze to nie jest najwazniejsze. Po czym czytam takie teksty typu, on podjechal starym samochodem, mial tradzik, chcialam uciekac od niego.

Gość Kobieta-
A guzik prawda! Musi być to coś... co nie pozwala przestać myśleć o drugiej osobie. Ale to napewno nie kasa i wygląd.

Gość tak racja takie na kafe siedzą
a potem sie okazuje że smutna pusia to właśnie taka osoba co chce księciunia wygląd i kasa razem;) reszta się nie liczy

Gość blackpearl20
Nie wiem jak to wygląda u innych kobiet... ale u mnie sprawa przedstawia się w następujący sposób :) Wygląd zewnętrzny ma zaczenie ale nie jest on decydujący w kwestii doboru partnera... jeśli dobrze mi sie z kimś gada to nawet najbrzydszy gość w niewiarygodny sposób punktuje w moich oczach, a jeśli w dodatku ma chociaż jeden punkt (w moim przypadku są to piękne włosy) który mnie zaintyguje i spodoba... to przepadłam :)

"Mojee pytanie nasunelo sie wtedy gdy czytalem o nasjmiesznieszych randkach z internetu. I wg mnie wyglad ma decydujace znaczenie. W wielu przypadkach pewnie cos by zaiskrzylo gdyby nie jakies manakmenty w wygladzie." "Dla kobiet liczy sie tylko wygląd i kasa. Musisz mieć albo jedno, albo drugie, a najlepiej oba." coz i wyglad i kasa ma jakies znaczenie:D Tyczy sie to tak samo mezczyzn jak i facetow.To dziala w dwie strony.To jest zupelnie normalne musze przyznac.Kazda chce miec przystojnego faceta i kazy chce miec ladna dziewczyne:P po co wogole ta debata...

Black and gold, dla wyładowania czyjejś frustracji tym razem widać męskiej

Gość edweefee
Tak z ciekawosci czytam. oczywiscie nei mam do nikogo zalu o to. Bylem poprostu ciekaw opinii innych.

Gość Sratatatatatatatatatatata
no cos w tym jest...ktos musi nam sie podobac fizycznie aby nas ta osoba pociagala,abysmy mieli ochote ja calowac,dotykac itp ale to tez nie tak ze chlop musi wygladac jak niedojebane macho po solarze wypromowane jako ideal i ciacho roku przez subiektywnych kreatorow takich kreatur...kazdy ma indywidualny gust i kazdemu co innego sie podoba....moj chlopak i moj kochanek nie przypominaja idealow XXI wieku,wg wielu osob sa brzydcy a mi sie bardzo ale to bardzo podoba ich wyglad fizyczny,sa pociagajacy wg mnie:) i mega inteligentni

Gość edweefee
Ale nawet tutaj niektore osoby zaprzczaja. Juz sie sam gubie. A moze jednak tak jest ze dla niektorych jest to wazne a dla niektorych nie ?

Gość vvvvv
Musisz mieć wygląd, który nie odpycha - inaczej żaden charakter ci nie pomoże. Oczywiscie przystojniacy charakteru nie potrzebują.

Gość Ja ciemnooka
Dla mnie absolutnie nie jest. Ja jestem niebrzydka a zawsze mam strasznych brzydali :D Wyglad to rzecz zmienna, grunt, zeby facet byl inteligentny, dowcipny i wrazliwy. Ludzie ktorzy patrza na wyglada moga miec pozniej problemy w zwiazku - bo zona sie roztyla po dzieciach, bo maz wylysial... Jesli takie problemy ktos ma to co dopiero jak druga polowa sie rozchoruje,czy zostanie kaleka.

Gość brzydale ponoć dobre som
w łurzku;)

Gość blackpearl20
A ja wam powiem że miałam na pierwszym roku studiów filozofie... wykładowca był masakrycznie brzydki, no tragedia, jak po wybuchu bomby w hiroszimie :) aż ciężko było mi na niego patrzeć... ale jak zaczął mówić... to człowiek stał się dla mnie niesamowicie pociągający... przychodziłam na te jego wykłady nawet jak miał z inną grupą... a pod koniec roku wydał mi się naprawdę bardzo przystojny :)

Gość greenpoint
Dla mnie wygląd nie ma znaczenia. Ostatnio ogromne wrażenie zrobił na mnie głos mężczyzny :) I wcale nie jest atrakcyjny według moich koleżanek, a ja tego nie widzę, bo NIE OCENIAM innych.

Gość greenpoint
I on się ciągle zastanawia co taka dziewczyna jak ja w nim widzę :/

skora, fura i komora hehe osobscie uwazam iz dziewczyne pocaga w chlopaku najbardziej niezaleznosc, dobra pozycj a jak do tego jest super ekstra peikny to juz jest w skowronkach wyglad zewnetrzny mezczyzna moze nadrobic swoja pozycja spoleczna i nie oszukujmy sie bo taka prawda;)

Gość edweefee
No wlasnie. Zeby nie bylo ze same kobiety sie tutaj wypowiadaja. Spodobala mi sie dziwczyna ktora pewnie pod wzgledem wygladu malo komu przypadlaby do gustu. jednak jest w niej cos takiego co przyciaga. Jej charakter, sposob bycia, poglady :) Dlatego bylem tez ciekaw opinii kobiet.

Gość greenpoint
Nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka. Są tacy, dla których liczy się tylko wygląd, żeby z nim/nią nie było się wstyd pokazać, są też tacy, co lecą na kasę i są też normalni, co mają większe wartości.

Nie. Choćby to forum pokazuje co innego niż mówisz. Tematy w stylu "ma wspaniały charakter, ale mi sie nie podoba" są tego najlepszym potwierdzeniem :o

Rozdzielmy dwie kwestie mówiąc "wygląd zewnętrzny" mamy na myśli nie tylko to, czym druga osoba została obdarzona przez naturę, lecz również wszystko co się z tym łączy, styl, fryzura, sposób mówienia, mimika twarzy... Zaryzykuję stwierdzenie, że najważniejszy może i nie jest, ale jest bardzo ważny. Z tym, że według mnie duży sukces odniosły osoby, które się atrakcyjne stały - może zawsze takie były, ale wystarczyły małe zmiany. Wyobraźmy sobie randkę, przystojny, nadziany, nudny introwertyk... Coś zaiskrzy? Oczywiście, że nie... bo pomimo tego, że spełnia dwa, może i podstawowe kryteria to reszta u niego leży.

Gość blackpearl20
"ma wspaniały charakter, ale mi sie nie podoba" -- heh dla mnie to definicja przyjaciela/przyjaciółki. Mają cuowne charatkery, no ale mnie wogóle nie pociągają :P

no kurcze wygald nei jest najwazniejszy chcoiaz to oczywiste ze nikt nie chcial by byc zkims odpychajacym z wygladu, nie oszukujmy sie, jakbyscie mieli paowie do wyboru taka hmmm mloda pamele andreson hehe czy inna gwiazde a jakas Stasie z pod czworki co ma krzywe zeby a moze i nie ma wogole, 10 kg nadwagi i ogolnie nei prezentuje sie rewelacyjnie to ktora byscie wybrali? tak samo jest z kobietami

Gość edweefee
Tak sobie mysle ze chyba jednak kazdego co innego pociaga i rzeczywiscie nie mozna uogolniac. Dla jednego wazna jest ladna cera, wzrost, dla innego barwa glosu, sposob poruszania sie, wyslawaiania, poglady, cechy charakteru. Do wyboru, do koloru :) I to jest chyba piekne ze kazdy ma sznase podobac sie komus :)