Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edweefee

Pytanie do kobiet. Czy wyglad zewnetrzny nie jest najwaznieszy ?

Polecane posty

Gość lady film
najwazniejsza jest szeroko pojęta uczciwość, zdolność do miłości, poświęcenia i podejmowania zobowiązań. niestety dużo ludzi nie przechodzi przez to sito.

Gość lady film
a te cechy wpływają poniekąd na wygląd, przyjazny wyraz twarzy,zachowanie.

Gość ja rozumiem patrzenie na
wyglad, ale na kase to kurwy patrza

Gość ja rozumiem patrzenie na
oczywiscie glownie na kase. sam jestem facetem, patrze na wyglad i rozumiem, ze dla was tez jest wazny. ale na kase to kurwiszcza patrza

Gość blackpearl20
Co do kasy... to myślę że wolałabym faceta z perspektywą i pomysłem na kase... niż od razu z kasą...

Gość tak gadacie a naprawde
lecicie na szpanerow co maja bogatych rodzicow, ktorzy jeszcze jak oni chodza do szkoly kupuja im auta

Gość hmmmmmMhmmm
Najważniejszy jest calokształt :P. Czyli wypadkowa inteligencji, poczucia humoru, wyglądu, usposobienia, tego jak facet się kobietą zajmuje, tego magicznego czegoś, satusu społecznego i pewnie paru innych rzeczy o których nie myślimy a pewnie się jakoś liczą. wygląd najważniejszy nie jest, ale może zdyskwalifikować bo jak sobie wyobrażacie sex z osobą która się totalnie nie podoba fizycznie. Facet ma się podobać fizycznie i chyba faceci chca się podobać swoim kobietom także fizycznie. Ale tu nie chodzi o bycie super przystojniakiem w stylu CR9 ( teraz to chyba tak) tylko coś musi w facecie dziewczynę kręcić i np ja jestem obecnie z facetem który jest fajny, mądry ale jest totalnie nie w moim typie z urody :) czy mi się podoba tak, czy uważam że jest atrakcyjny no tak uważam a co inne laski myślą to mnie to w sumie mało interesuje to w końcu mój facet i ma mi się podobać. Co do kasy, mój facet nie musi mieć dużo kasy od rodziców w ogóle nie musi mieć kasy od rodziców, ale jak by miał dobrą robotę za dobrą kasą to jak najbardziej jest to zaletą. No chyba że np mój obecny facet postanowił być gosposiem domowym to ja mogę pracować (ja obecnie zarabiam trochę lepiej a wcześniej mieliśmy podobne zarobki w zależności od aktualnych podwyżek raz on miał lepiej raz ja ale poziom podobny).

Gość Seledine
A ja chciałam dodać tak od siebie, że bardzo często typ osobowości odbija się na wyglądzie. Patrząc na niektóre osoby wiem natychmiast, że to ciepły, wrażliwy człowiek, że ma poczucie humoru itp. Oczy zdradzają bardzo wiele. I dla mnie osobiście coś takiego jest o wiele bardziej cenne niż super sylwetka i najmodniejsza fryzura...

Gość nie lecicie na to czy ktos
jest dobrym czlowiekiem, tylko na hajs i fure

Gość do autora posta nade mną
a wy to na co lecicie? Na dobre serce? Czy na długie nogi, duży biust i kuse spódniczki?

Gość blackpearl20
wiesz co równie dobrze mogłabym powiedzieć że faceci lecą tylko na wielkie cycki... nie generalizujmy... bo to do niczego nie prowadzi...

Gość do do autora posta nade mną
mi mimo wszystko wyglada to nie pieniadze

Gość blackpearl20
Heh ja różnicy nie widzę... jeszcze macie lepiej.. bo kasę można zarobić, a jak ktos jest niewyględny to już nic nie zmieni....

haha, jasne....tak sobie tłumacz. Wy jesteście lepsi, tak? Każdy ma jakąś hierarchię wartości i ważności, innych cech pożąda. Nie czuj się lepszy od kobiety, dla której ważne są pieniądze, jeśli tobie zależy tylko na "pięknej lasne", która za parę lat i tak zacznie się zmieniać (ciekawe jak sobie wyobrażasz starość z taką osobą? Siwe włosy, dodatkowe kilogramy i zmarszczki nie są zbyt sexy. A sorry! Wtedy wymienisz ją na nowy-młodszy model. Fakt, jesteś lepszy.)

lasce*

Gość do do autora posta nade mn
tylko ze na sam wyglad nie lece, a wy tak: na sam wyglad i kase

"Ale nawet tutaj niektore osoby zaprzczaja. Juz sie sam gubie. A moze jednak tak jest ze dla niektorych jest to wazne a dla niektorych nie ?" pewnie,ze tak jest.W moim miescie koles,ktory ma fure,kase jest napakowany i po solarce moze miec dziewczyn na peczki.Ale to nie jest zadna milosc moim skromnym zdaniem,bo gdyby nagle zabraklo im pieniedzy to zycie szybko by ich rozdzielilo:P Aczkolwiek kochac przystojnego tez mozna,bo niby czemu nie? Zaden moj chlopak nie byl brzydalem ale nie nalezeli tez do tych solarnianych chlopcow:P Niektorym kolezankom sie nie podobali np.ja mysle,ze dla kazdego wazny jest wyglad.Ale kazdy ma inne gusta.To co dla mnie jest pociagajace kogos innego moze odpychac.

"tylko ze na sam wyglad nie lece, a wy tak: na sam wyglad i kase" spoko sluchaj to ja mam propozycje taka dla ciebie.Zapoznam cie z moja kolezanka z podstawowki.Ktora nie dba o higiene(zwyczajnie smierdzi niestety)i ma krolicza warge.Ale skoro dla Ciebie wyglad nie ma zadnego znaczenia to powinno wam wyjsc,bo ma bardzo fajny charakter:P

Black and gold Ładnie, kształtne masz dłonie i śliczne czerwone pazurki 👄 ;)

aha dodam,ze dziewczyna pracuje jako sprzataczka obecnie wiec nie ma pieniedzy.Niestety w naszym miasteczku nie ma pracy dziewczyna na studia nie poszla,bo nie miala grosza przy duszy wiec teraz zamiata ulice.Ale charakter ma naprawde bardzo fajny.Pozatym nie chcieli jej po szkole przyjac do sklepu,bo kasjerka z krolicza warga im nie pasowala... Dla Ciebie tez w jakims stopniu istotny jest wyglad wiec nie pierdol nam tu:P

Gość do Black and gold
ale nie tylko wyglad sie liczy

Gość do zloty
black and gold sie przyznala, ze miala 8 partnerow :D a krolicza warge mozna przeciez zooperowac

ha!I wlasnie o to tu chodzi!Do pomaranczy wyzej.Jesli przeczytales/las caly tamten watek to teraz zrozum czemu kolega nie chcial powiedziec ile on i jego dziewczyna mieli partnerow.Bo pozniej taki dwulicus jak ty walnie na pomaranczowo(bo na czarno sie boi)to w innym watku po to,zeby dopiec:/Ja sie przyznalam do siedmiu partnerow gdybys czytac nie umiala/nie umial.i chyba mam prawo do takiej liczby,bo mam na dzien dzisiejszy 24lata:D Domyslam sie,ze jestes jakas zazdrosna lajza,bo zloty mi napisal komplement.Zalosne.

8 :o :o nic takiego nie przeczytałem :o :o ważne żeby chciała się nawrócić :) :) a dłonie ma boskie ;)

Gość tak sobie czytam.....
Black and gold Co innego gdy sytuuje sie wyglad zewnetrzny na ktoryms tam dalszym miejscu a co innego jesli dla kogos jes on bardzo wazny. Nikt tutaj nei twierdzi ze nie ma on zadnego znaczenia. W jakims tam stopniu pewnie ma. Ty podlaas skrajny przypadek. Wydaje mi sie ze dla ciebie jest to bardzo istotna cecha, jak nie najwazniejsza.

Gość 7 partnerow na 24 lata
to bardzo duzo. ja bym swojej taka przeszlosc wypomninal. a zajecza warge to chyba panstwo na ksiazeczke dzieciom powinno operowac? czyz nie?