Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saamotny/lll

Czy 17 latek jak nigdy nie mial dziewczyny to az tak zle?

Polecane posty

Gość Saamotny/lll

tak dokladnie to kolezanek mialem duzo , czasem jak gdzies wyjde to zagadaja , oczko poszcza , ale nigdy sie nie odwazylem dalej pociagnac zeby bylo cos wiecej , czy to az tak zle ze nie mialem jeszcze w tym wieku?

Gość cos ty bbb
wwszystko przed toba musisz byc odwazniejszy

Gość blackpearl20
Normalnie mogiła...

Gość Poszczać to się może pies
a oczko to się pUszcza

Gość Saamotny/lll
odrazu lzej :D

Gość dokladna dokladnosc
dokladnie , jeszcze duzo przed toba , to okres dojzewania jeszcze poznasz , wczesnie jest

Gość mama1971
mój syn ma 17 lat i też się martwi, że nie ma dziewczyny :) Jest nieśmiały i nie ma odwagi zaprosić kolażanki do kina czy na spacer. Ale mówię mu, że na pewno jeśli trafi na tę właściwą to będzie wiedział co zrobić. Nie warto umawiać się tylko po to żeby wszyscy widzieli, że już masz dziewczynę.

Gość Saamotny/lll
:)

Gość racja to co wyzej zgadzam si

Gość
"mój syn ma 17 lat i też się martwi, że nie ma dziewczyny Jest nieśmiały i nie ma odwagi zaprosić kolażanki do kina czy na spacer. Ale mówię mu, że na pewno jeśli trafi na tę właściwą to będzie wiedział co zrobić. Nie warto umawiać się tylko po to żeby wszyscy widzieli, że już masz dziewczynę." Mi też tak matka mówiła. Teraz mam 25 lat a ona mnie przeprosiła za narobienie mi nadziei.

Gość Saamotny/lll
chodzi mi o to czy to nie jest juz pozno, czy juz mam za soba duzo czasu jesli chodzi o dziewczyny

Zależy. Dziewczyny które znam od dziecka jeździły na obozy itp. tam miały swoje pierwsze przytulanki, pocałunki i niekiedy pierwsze związki się nawiązywały. Więc pod ich względem jesteś sporo opóźniony ale może jakoś nadrobisz chociaż może być trudno bo za "puszczanie oczka" to w japę można dostać a nie numer dziewczyny :P

Gość Saamotny/lll
o poszczanie oczka to na odwrot mi chodzilo , :D nie ja poszczalem

a na kij Ci dziewzyna? tylko same problemy w druga strone to samo dzialo

Gość Saamotny/lll
mam problem z zagadaniem , jak zagadac :D w aujtobusie np

Gość Saamotny/lll
tylko ten jeden problem , zagadac :D jak :D co mowic

Pytasz: Czy pani jedzie tym samym autobusem? Jeśli się nie zaśmieje - wyszedłeś na debila Jeśli się zaśmieje to dalej wyszedłeś na debila ale uznała, że jesteś uroczy a to duży plus Chryste co za pytanie! Powiedz: "Spodobałaś mi się i chciałbym cię bliżej poznać. Jestem taki a taki" Tylko na boga nie jąkaj się jak to wypowiadasz! Poćwicz trochę przed lustrem.

Gość Saamotny/lll
uff..:D ze to takie trudne , czlowiek z czlowiekiem cholera , co to jest wogole

Gość Saamotny/lll
jeszcze jak chodzilem do gim , ponad polowa nie miala partnera , teraz jak jestem w tech , to samo , ponad polowa nie ma nikogo, mysle ze az tak opozniony nie jestem,

Gość
A ja znam jednego 34 latka co nigdy nie miał dziewczyny. Dalej ci do śmiechu?

Gość Saamotny/lll
pociesza , tzn ja mialem dobra przyjaciolke , czesto razem gdzies chodzilismy , przychodzilem po nia w drodze do szkoly , ale kontakt sie zerwal ,

Gość mllll
ja mam 22 lata i dopiero pol roku temu poznalem swoja pierwsza dziewczyne - bylo to zupelnie dla mnie naturalne, nigdy nie zastanawialem sie nad tym czy jestem 'opozniony' - po prostu nie poznalem nikogo na tyle intrygujacego do tego czasu

Gość
To raczej miała Cię za przyjaciela niż za potencjalnego chłopaka.

Gość tez nie mialem
Ja mam 26 i tez nie mialem hehehehe Nie to nie jest tragedia :) Siebie tez nie uwazam ze tragicznego.

Gość Saamotny/lll
ale moge sie pocieszyc ze z dziewczynami mam kontakt i najbizszy to co napisalem na gorze , wiec nie jestem totalnym niezdara co nie umie rozmawiac az tak i wogole ,:D pzdr dzieki za odpowiedzi

Ja tak na prawdę to miałem pierwszą dziewczynę mając 18 lat. Wcześniej? Chciałem bardzo, ale z perspektywy czsu cieszę sie, że właśnie w tym wieku 'miłość' mnie dopadła. Gdy bym wcześniej skosztował jej to by mi uciekło szybciutko dzieciństwo, wygłupy, śmianie się z niczego, jezdzenie po centrach itp. :P:P:P Korzystaj z młodości, bo po 18 jest juz troszke inaczej.

Samotny, wystarczy w busie podejść. Uśmiechać się cały czas, calutki, CAŁYYY CZAS. Nie ważne co powiesz, waże abyś się uśmiechał. Następnie powiedz, 'piękna, skupiłaś moją uwage, wydajeś się bardzo interesującą osobą. Mam wolny piątek. Może gdzieś wyskoczymy, moje imie Kamil itp.' Łatwo, a cipki na to lecą :D