Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny_Boy

ale wstyd

Polecane posty

Gość smutny_Boy

Ech,chciałem się podzielić moim wstydem ..bo już nie mogę wytrzymać.Moja dziewczyna którą kocham, chciała się ze mną kochać,było pięknie rozebrałem ją siebie namietnie poszliśmy w śline .ż eto tak ujmę,brzydko...ale ona chciała coś więcej więc zabrała się do mojego (małego) eh wręcz dosłownie ;/ ponieważ gdy wźieła do ręki nie chciał mi stanąć koszmar!! przeprosiłem ją,,no tak się czułem jak ciota ..nie wiem stres czy nie stres,ale Kuresko mi z tym źle..nie to ze mnie nie podnieca ,tylko akurat jak zrobiła ten jeden krok więcej,,,,tOooo wiedzie..eh mieliśmy kiedyś taki problem, i nie jestem jakimś gnojem co ma 16 lat ;/

Gość Smutny_boy
"Kurwa...Czy mieliśćie ":((( już nawet w klawiature nie mogę trawić ale siara o qrwa ;((

Gość hohol
Nie pękaj chlopaku, czasem i tak sie zdarza nawet najlepszym :)

Gość _Misiek_
Naprawdę nic się tym nie przejmuj. To się zdarza większości facetów gdy zaczynają współżycie, tylko wstydzą się o tym otwarcie mówić. Żebyś nabrał większej pewności siebie polecam kurację tabletkami PENIGRA. Można je w aptece kupić bez recepty. Po prostu nie myśl o tym. Samo przyjdzie. Głowa do góry. Musi się udać. Jeśli natomiast wytrysk będzie za szybko zróbcie sobie kwadrans przerwy i spróbujcie jeszcze raz. Na pewno będzie dobrze.

Gość konik wścipski
a ja się troche wstdze chodzić przy mojej dziewczynie w bokserkach bo ona wtedy widzi moją erekcje a ja tylko na nią spojrze dłuzszą chwile i pomyśle o jej cudownych piersiach... to nie jest żaden kompleks "małego członka", jak już jest mały to powinien szybciej się podneść... nie wiem ile masz lat, ale moim zdaniem to stres i może to, że nie robiliście tego wcześniej dlatego byłeś spięty troche :) będzie lepiej, może pomyślcie o tym żeby się nie rozbierać na szybkiego tylko zainicjować to w ciuchach a potem dopiero zrzucać ciuchy... to nie musi być szybki numerek :) pozdro

Gość smutny_Boy
konik wścipski, masz racje wtedy jest ianczej całkiem,ale to nie było zamieżane i może dla tego podkręślam nie jestem prawiczkiem,tylko że z nią tego jeszcze nie robiłem. mam prawie 19 lat.i nie mam fiuta co ma 30 cm, ale nie mam jakiegoś małego.dzięki że odpisaliście mi na temat pozdrawiam was.

Dasz radę nie przejmuj się. Jak dziewczyna kocha to zrozumie tą sytuację i nawet pomoże Ci w tym :) tylko pogadaj z nią szczerze o tym. Na pewno Wam to pomoże, jestem pewien.