Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia_93

czy jestem dziewczyna lekkich obyczajow?

Polecane posty

Gość lucy z siodmego nieba
nicolka, te pazury zakupilas wraz z zestawem "malej ksieżniczki"?

Gość lucy z siodmego nieba
aaaa, zwracam honor nicolka:) róż masakrycznie kiczowaty i wyglada na tipsy....ale jesli to twoje paznkokcie to ladne

Gość misia_93
mam 174 cm wzrostu 60kg biust 75 c pociagam facetow i dlatego zalezy im tylko zeby mnie zaliczyc i moc sie potem chwalic przed kolegami;/

Gość anonymusssss
60 kg? no to chyba za atrakcyjna nie jestes, ale GRUBA za to napewno :O ja przy wzroscie 1.81m waze 63 a jestem facetem :O

Gość do anonymusssssa
ty szczur jestes a nie facet

Gość o kurdeeeeeeeeeeeeeee
1,81 m i 63 kg... to ma być facet? :D :D :D :D :D

Gość anonymussss
Bys mnie zobaczyla to bys zmieniła zdaniee umiesniony jestem fajnie, dziewczyny mowia ze ciastek ze mnie ^^ PS odezwały sie na 100 % pozostałe grubaski, jestem pewien ! :D

Gość misia_93
nie, nie jestem gruba wrecz chcialabym przytyc kilka kg ;p kazdy sie dziwi ze mam tyle mowia ze wygladam na 55,56 kg nie wiem moze mam mocniejsze kosci xD Moje wymiary biodra 90 kg biust 90 kg talia 64 cm udo 51 cm lydka 34 wiec chyba jestem idealna i apetyczna:)

Gość misia_93
w biuscie mam oczywiscie 90 cm a nie kg sory pomylka ;p

Gość anonymussss
to pokaz foto:P twarzy nie musisz pokazywac. i to MY stwierdzimy czy jestes taka idealna. A z twoimi wymiarami to powinnas wazyc wlasnie tak ok 55 kg przy tym wzroscie. MAsz 60 kg to w biodrach pewno 120 :D

Gość misia_93
i co anonymuss nadal uwazasz ze jestem gruba?;p za to z toba na pewno cos jest nie tak dlugi i chudy fuj obrzydlistwo;/

Gość misia_93
od razu bede wstawiac zebys walil potem konia przed kompem wiem ze mam apetycnze cialo dizewczyny mi zazdroszcza chlopcy podziwiaja ja jednak zadalam inne pytanie czy jestem latwa?

Gość anonymusss
jestes łatwa brzydka i gruba :O A jakbys zobaczyla moje zdjecie to musiała bys pampersa zalozyc bo bylo by ci tak mokro ^^

Mam tyle lat co Ty, całowałam się z pięcioma i uważam, że to sporo :P Żadnego macania, palcówek itp.

Gość anonymussss
Aha i masz dopiero 16 lat takze jeszcze zdazysz byc bbb gruba, skoro juz wazysz 60 kg... za 10 lat to bedzie 70 kg..za 20 ..80 KG fuuuu :O To taka moja rada - baw sie ile wlezie bo juz niedlugo nie beda leciec na Ciebie dojrzewajacy pryszczaci małolaci, oni teraz sa nabuzowani HORMONAMI takze polecą nawet ta kozę, byle by c i p k e miała... Takze nie uwazaj sie za Bog wie kogo tacy juz sa małolaci w tym wieku...

Gość misia_93
wszyscy mi mowia ze powinnam isc na modelke wiec wiesz jestem wysortowana a miesnie waza wiecej niz tlusz poza tym wole sie zabaiwac ze starszymi niz z takimi w moim iweku albo rok starszych to jest malo przystojnych wiec z tkaimi to rzadko

Gość szanujący siebie
misia. Własnie takich jak Ty unikam jak ognia, i kijem nie ruszam

Nom, ale ciężko tak poszukać normalnej dziewczyny, bo niby taką znajdziesz a tu siup pojedziesz gdzieś a w tym czasie twoja pani rozdaję dupę swą na jakiejś imprezie ;/

Gość misia_93
czy jest tu jakis chlopak ktory ma taka dziewczyne jak ja?albo czy jest tu dziewczyna ktora wyznaje zasady podobne do moich?

Gość pampampam
hej Misia, ja tez kiedys mialam 16 lat, tez lubilam imprezki i facetow, moj pierwszy raz w wieku 17 lat, potem 15 partnerow w ciagu 10 lat (eksperymenty bardziej lub mniej udane). Teraz jestem po studiach, mam swietna prace, ludzie ktorzy mnie znaja szanuja mnie za to co soba reprezentuje i nie zagladaja mi do c*** czy do sypialni... wiec nie, nie jestes dziewczyna lekkich obyczajow, jesli lubisz facetow i podoba ci sie taki sty zycia to masz prawo, jedyna przestroga, uwazaj z kim bo to wlasnie faceci moga ci wyrobic zla opinie (najczesciej dlatego ze ich zostawilas). I oczywiscie zabezpieczaj sie przed ciaza i chorobskami pozdrawiam

Gość prawdę ci powiem
Jesteś pospolitą małą kurwą, ale jeśli to lubisz to wszystko jest ok.

Gość tak ze tak
Moim zdaniem dziewczyna ma po prostu za wysokie mniemanie o sobie! KOBIETA MUSI SIE SZANOWAC!!! Jezeli w tym wieku pisze, ze podobno z 13 chlopakami juz "cos" bylo to zapewne za jakis czas jak napisze z powrotem na tym forum- to w Jej wypowiedzi bedzie napisane, ze "na chwile obeca spala juz z kilkunastoma chlopakami i nie widzi w tym nic zlego. skoro chlopacy widzac jej atrakcyjnosc ida z Nia do lozka? I czy to oznacza, ze jest szmata?" -TAK-bedziesz Nia tak jak juz zaczynasz nia byc! Dziewczyno nawet przez zwylke lizanie sie z kilkoma kolesiami dajesz mozliwosc Twoim znajomym wyrobienia jak najgorszej opinii o sobie. To nie jest juz nabieranie jakichkolwiek doswiadczen tylko powolne staczanie sie na dno. Kobieta musi znac swoja wartosc, nie dawac sie kazdemu-wiedziec, ze zeby ktos mogl jej dotknac musi byc minimalnie jej chlopakiem majacym do tego prawo, a nie tylko przypadkowym kolega, ktory swietnie sie bawi jej kosztem-zadowalajac siebie. MUSISZ wiedziec gdzie jest granica, ktorej szanujaca sie dziewczyna nie moze przekroczyc, a ktora ty juz zaczynasz mijac przechodzac na ta gorsza strone.... tak, ze tak...

Gość *Mag***
Też uważam, że wyrabiasz sobie "złą" opinie u innych osób. Ty wiesz że z nimi nie było "nic" więcej, ale inni tego nie wiedzą, jak widzą Cię całującą się z coraz to nowym kolegą to sami sobie "dopiszą ciąg dalszy", plotki o Tobie moga potem być przykre,nieprawdziwe i zatrują Ci życie. Dlatego opamiętaj się póki czas !!! Owszem całuj się, wkraczaj w świat seksu ale z chłopakiem z którym będziesz dłużej, a nie na imprezie z jakimiś kolegami się całujesz i obmacujesz... Potem Ci właśnie koledzy będą się "przechwalać" opowiadać jak się całujesz itp, że Ciebie dotykali i opinia o Tobie pójdzie,że jesteś łatwa... A co jak któryś wrzuci Ci np tabletkę gwałtu lub i bez tabletki dojdzie kiedyś do czegoś czego potem bedziesz żalowała??? Jesteś za młoda na alkohol i na seks też. Takie jest moje zdanie.

przestancie po niej jechac.odnosze wrazenie ze sa tu same grube i brzydkie pasztety ktore nigdy nie miały chłopka bo nie podobaly sie innemu.moze 13facetow to duzo w tym wieku ale ludize ona z nimi nie spała i nie mowcie ze całowała sie z kim popadnie bo jesliby tak było to nie było by ich 13 tylko z 40!moim zdaniem nie jestes łatwa dzewczyna i to Ty musisz sie sama szanowac wiec jesli Ty sobie nie mas znic co zarzucenia to nie widze problemu.owszem dziewczyny powninny sie sznaowac i znac granice do ktorej moga sobie pozwolic na jakis kontakt fizyczny to jest chyba dla kazdego z nas oczywiste.prawda jest taka ze nikt Ci tu nie powie cyz jestes łatwa bo Cie nie znamy na tyle i uwazam ze nie nam to nalezy oceniac a osoby piszace ze jestes szmata i dziwka nie maja podstaw zeby tak sazic gdyz to co napiałs wcale na to nie wskazuje.i jeszcze do opini ze dziewczyny z liceum sa gorsze niz z zawodowki to sie kompletnie z tym nie zgodze.sama chodze do liceum i oczywisce zdazaja sie znajomosci na impreze tak jak wszedzie ale znam dziewczyny z zawodowki o ktorych mowi sie np"cipka do wynajecia" a jesli chodiz o dziewczny z liceum nigdy nie slyszałam takiej opni o zadnej.podsumwujac autorko nie ams zise co przejmowac,najwazniejsze jets zyc tak jak sie komu podoba i zyc zgodnie ze soba i swoim sumienie,zreszta zycie przed Toba wszystko mozna zmienic jesli sie tego chce,przmeysl sama swoje zachowanie i odpowiedz sobie sama na to pytanie

Gość tak ze tak
Fakt-dziewczyna ma calkowite prawo korzystac i uzywac zycia w sposob jaki Jej sie podoba. Jeżeli nie widzi w tym nic zlego to widocznie jeszcze nie dorosla. Nie dostrzega tego, ze we wszystkim sa pewne granice. Niech chociaz przez chwile zastanowi sie dokad prowadzi takie zachowanie? Uwaza, ze w ten sposob pokaze innym, ze jest atrakcyjna dziewczyna, bo kazdy chlopak na Nia leci. Na serio ta dziewczyna musi troche dorosnac (nie chodzi o wiek) i wreszcie sie ogarnac.... Do Joanka2003: Niestety musze wyprowadzic Cie z bledu- nie ma tu "samych grubych i brzydkich pasztetow". Kazdy jest jaki jest i to, ze niektorzy nie wygladaja tak jak ta dziewczyna nie jest powodem, aby twierdzic, ze sa w jakikolwiek sposob gorsze od Niej. Wrecz przeciwnie- sa sto razy lepsze, a wiesz czemu? Bo pomimo tego jak bardzo moga byc paskudne przynajmniej SIE SZANUJA! I dlatego mozna Je nazwac kobietami;-)

jakos mi sie nie wydaje ze to oznacza ze ta dziewcyzna sie nie szanuje i za brdzo nie wiem na jakiej podstaiwe to oceniasz bo jak juz wczenisj mowiłam za duzo nam o sobie nie powiedizała a same liczby o niczym jeszze nie swadcza

Gość ojejciuuś
jesteś taka, jak sama o sobie myslisz. skoro masz wątpliwości czy dobrze postepujesz, to nie postępuj tak. ja mam 24 lata i całowałam się w życiu z jednym chłopakiem który nie był moim chłopakiem i mam opinię łatwa u niego i paru jego kolegów, więc nic nie jest jak inni myslą;]